Rusca keyi ingilizc yapmak steamden ban sebebi değildir....
bende oynuyorum çıktığından beri...
35 tl den tedarik edebilirim PM den mesaj atınız...
Rusyada akrabam var direk kutu aldırırım ....
Maksat hizmet yararımız olsun
bende biraz önce key aldım.şu an iniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: HemelAL
Rusca keyi ingilizc yapmak steamden ban sebebi değildir....
bende oynuyorum çıktığından beri...
35 tl den tedarik edebilirim PM den mesaj atınız...
Rusyada akrabam var direk kutu aldırırım ....
Maksat hizmet yararımız olsun
Steam'in oyun dosyalarında değişiklik yapmak ban sebebidir. Steam Forumlarını açıp okuyun biraz İngilizceniz varsa. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
arkadaşlar ben yeni pc aldım orjinal left4dead2 yukledim ve steam dedi her oyunda farklı bir steam mi istiyo yoksa tek steam mi ps3 den pc ye gectim ve yardımınızı beklıyorum.xfire=darbeli53 lutfen ekleyin.
Tek bir Steam hesabına istediğiniz kadar oyun kayıt edip yükleyebilirsiniz. Halihazırda bir Steam hesabınız varsa aldığınız oyunu o Steam hesabına yükleyebilirsiniz. Yalnız bu konuda dikkatli olun; bir Steam hesabına kayıt edilen oyunu başka bir hesaba kayıt edemezsiniz, silemezsiniz veya oyun aktarımı yapamazsınız.
Steam nickim : Extraphy ekleşelimde teamspeak devam ediyormuydu yoksa artık kullanılmıyormu ?
ANKARADA CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ORJİNAL AMBALAJINDAN ÇIKMAMIŞ SATILIR İRTİBAT
UMUT.YURTOGLU@HOTMAİL.COM
Benim de var steam:gsdoruk95
arkadaşlar ben powercolor hd 5850 aldım orjinal modern warfare 2 verdiler bende online oynamak istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum oyunum orjinal eğer bilen varsa lütfen msn mi ekleyip yardım etsin bi zahmet metin2.fifa09@hotmail.com
nick Midbroke genelde tdm ve 3rd person team tactical oynuyorum sıklıkla oynuyorsanız rastlamışızdır kesin 1 haftadır oynuyorum
battal55 e teamspeak için pm attım çoktandır uğramıyor galiba acaba yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa pm atabilirmi teamspeak ağına katılmak istiyorum
kürek bulunmuş bi süredir oynayanlar var arkadaşlar maalesef =))
kürek bulunmuş bi süredir oynayanlar var arkadaşlar maalesef =))
arkadaslar ben hackli svlere girdim 1 2 kere fln 1 adam oldurdum hop 70 lv ban sebebimidir? bn istegimle girmiyorum oyun beni atiyor cvplar için saolun
quote:
Orijinalden alıntı: VaSiLi_ZaiTSev
arkadaslar ben hackli svlere girdim 1 2 kere fln 1 adam oldurdum hop 70 lv ban sebebimidir? bn istegimle girmiyorum oyun beni atiyor cvplar için saolun
Birşey olmaz merak etme
steam nick: "ngeen" ekleyin arkadaşlar Bol bol SD yaparız :) olmadı privite bıçak atma, sniper... yaparıs :) iyi oyunlar herkese
o keylogger denilen lanet şey yüzünden keyimi banladılar. adamlar tınlamıyor şimdi tabiki. herif girmiş hesaba hile yapmış ben yapmadım diyorum yeni key al oyna diyorlar bu kadar basit mi bu olay yaa. süresiz ban mı olur?? o kadar nesaj attım açmadılar banı. gitti caaanım orjinal oyun daha da hayatta steamdan oyun almam