Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar CD Key falan almayın kesinlikle. 20 TL daha verin ya Steam'den ya da kutulu olarak alın alacaksanız. Olur da CD Key'iniz benim gibi iptal olursa hiçbir hak iddia edemiyorsunuz. Steam kesinlikle yardımcı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Arkadaşlar CD Key falan almayın kesinlikle. 20 TL daha verin ya Steam'den ya da kutulu olarak alın alacaksanız. Olur da CD Key'iniz benim gibi iptal olursa hiçbir hak iddia edemiyorsunuz. Steam kesinlikle yardımcı olmuyor.

nasıl ıptal oldu kı ? durup dururken mı ıptal oldu key ???
  • benm ıcın cok gec :(( aldım bıle ama alıcak olanlar dıkkat lı olabılır ayrıca cıdden merak ettım su key ıptal olma durumuunu ALLAHIM KORUSUN :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: exorcist33

benm ıcın cok gec :(( aldım bıle ama alıcak olanlar dıkkat lı olabılır ayrıca cıdden merak ettım su key ıptal olma durumuunu ALLAHIM KORUSUN :(

Benim daha önce bahsettiğim olay süre kısıtlamalı key artık nasıl oluyor nasıl yapıyorlar hiç bilmiyorum. Bir süre oynuyorsun çıkıp tekrar girmek istediğinde oyunu satın almalısın yazıyor.

Ama senden geçti artık.

Ayrıca sen Keyi kendi elinle yazdın bir problem yok sende. Uzunca bir sürede oyunda kaldın dün. Bahsettiğimiz süre kısıtlaması 2 saat kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 28 Şubat 2010; 7:38:19 >
  • nick : misir

ekleme taleplerinizi bekliyorum. oyunu orj aldım acayip iyiymiş. almayan arkadaşlara tavsiyem muhakkak alın. lag problemide yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Arkadaşlar CD Key falan almayın kesinlikle. 20 TL daha verin ya Steam'den ya da kutulu olarak alın alacaksanız. Olur da CD Key'iniz benim gibi iptal olursa hiçbir hak iddia edemiyorsunuz. Steam kesinlikle yardımcı olmuyor.

nasıl ıptal oldu kı ? durup dururken mı ıptal oldu key ???

Evet aynen durup dururken oldu. Oyunu kapattım yemeğe gittim, geldiğimde oyun Steam listemde "Pre-Load Complete" olarak gözüküyordu. Yani oyun bilgisayarınızda yüklü ancak oynamanız için satın almanız gerek. Ticket atıp Steam'e sordum. Yetkisiz bir satıcıdan aldığım için CD Key'imi banladıklarını söylediler. Para iadesi için aldığınız yerle görüşün dediler. Haklı adamlar. Herhangi bir yardım alamadım. Gitti 60 TL. Keşke 20 TL daha verip kutulu veya Steam'den alsaydım dedim kendime ama iş işten geçti bi kere.

• cok şükür ben hala oynayabılıyorm senın adına cok uzuldum kardesım :(( emreyle dun baya oynadık :) baya zewklı da adamlar aşmış ya :D alışcaz artık bızde zmanla ınsallah :)
  • Arkadaşlar bi sorum olucak; şimdi "prestige mode" atladıkça veya "challange" ları tamamladıkça adamımız daha da mı güçlü oluyor (canın artması gibi), yoksa herhangi bi faydası yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequila6

Arkadaşlar bi sorum olucak; şimdi "prestige mode" atladıkça veya "challange" ları tamamladıkça adamımız daha da mı güçlü oluyor (canın artması gibi), yoksa herhangi bi faydası yok mu?

challenge da prestige diye bi yer açılıyor ve en önemlisi simgen değisiyor.1.presitige de 1 tane daha class yapma hakkı kazanıyoruz(toplamda 6 class oluyor yani).3.cüde 2,öyle artıyor.

bu arada beyler bende artık şöyle takımla falan oynamak istiyorum :) ben domination dısında bisey oynamadım nerdeyse.tdm headquarters falan sarmıyor.ama arada tdm de ffa da oynarım.domination oynuyorsanız bana rastlamıssınızdır.ekleyin nickim DarkGuest.
  • dostum ınan bende yenı basladım :D ama gusel bı oyun umarım bılen bırı cvplar :D
  • Şuan için back-up oyunu online oynamak mümkün mü acaba arkadaşlar ?

Yoksa orjinal şart mı hala ?

Bilgisi olan cevap verebilirse sevinirim.
  • onu bılmıyorm ama merak ettıgım bı konu war bu prestıj ne ıse yarıyor :)
  • Merhaba arkadaşlar yeni grubumuza katılmak ister misiniz? Grubumuza ait link aşağıdadır. Amacımız sizlere daha kaliteli ve eğlenceli grup oyunları sunmaktır.Hedefimiz eğlenmek.

http://steamcommunity.com/groups/TargetTR
  • arkadaslar elımde jelatınınde cod mw 2 var pazarlıksız 90 tl ıstıyorum almayı dusunen varsa ırtıbata gecsın
  • Benide ekleyin arkadaşlar nick: ngeen
    Bıçak atma yarışı yaparıs :D
  • SON GELENLER, İLK MESAJDAKİ LİSTEDEKİLERİ EKLESİNLER !
  • ya dostlar rusça key aldım indirdim dili ingilizceydi. oynadım yarım saat. akşam tekrar gireyim dediğimde error code_pre_gfx_mp.ff bu hatayı verdi. Elimde skidrow kurulumu var nasıl girecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa2012

ya dostlar rusça key aldım indirdim dili ingilizceydi. oynadım yarım saat. akşam tekrar gireyim dediğimde error code_pre_gfx_mp.ff bu hatayı verdi. Elimde skidrow kurulumu var nasıl girecem

Rusça CD Key'lerin dili sadece Rusça'dır. Başka dillerde oynanamaz. Aldığınız hata da bu yüzdendir, oyunun dilini Rusça yapın sorun düzelecektir.
  • quote:

pekı kullanılmıs olup olmadıgını anlamamızın tek yolu deneme yanılma mı :):))) gerçi cok buyuk bı yanılgı olabılır ordakı adam hakkındakı yorumları da okudum %100 olumlu yorum yapılmıs 6 soru sordm cvp lamayabılırsın dedım :) adam 6 sını cvplamıs altınada degıl 6 soru 60 soru olsa memnunıyetle cvplarım demıs :) walla hosuma gıttı acıkcası keske rusca dıl destegını alan arkadaslarda burda olsada onlarda bırer cvp yazsa sorun warmı hangı satıcıdan aldılar falan gıbı.

adam sordugum soruların cvpları gg den kopy paste :)

Selamlar;

1-Süre kısıtlaması yoktur
    2-Rusca sorun olmaz orjinal kutu lisans keydir.
    3-İngilizceye cevirmek için pc bilgisi gerekli gerekli talimatları veririz yapabilirseniz oluyor.Ayrıca adım adım yapılacakların text dosyasıda gönderiyoruz.
    4-İndirmeniz gerekmez ingilizce için elinizdeki crackli yada varolan cd yi kullanaiblirsiniz.

Rusca için download indirmeniz gereklidir yada orjinal cd bulmanız

5-Maliyet ve sürümden kaynaklanan ve birde stoklardaki duruma göre fiyatları değişir.

6-Değil 6 60 soruda sorsanız memnuniyetle cevaplarız

Saygılarımızla

Digiteknik_

Orada yazılanları(İngilizce'ye çevirme olayı) yap da CD Key'ini iptal etsin Steam. Ayrıca Rusça CD Key'i GG'dan 50-60 lira verip alacağına forumda 35 TL'ye satan arkadaşlar var onlardan alabilirsin.

• 60 TL'ye forumda ingilizce Mw2 key'i satan arkadaşlar var, rusça alıpta ingilizceye çevirip ban yemektense 60 tl verip ingilizce almak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.