Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 11 Nisan 2010; 10:35:18 >
  • yeni hesabım Mw 2 için arkadaşlar ekleyin ozzy1980 (eskisini eklemeyin ozzy11223344 olanı silin lütfen)
  • yakında bizde sizlerleyiz:)
  • Arkadaşlar ben oyunu şimdiye kadar zero gear yöntemi ile oynuyordum . Ama şimdi oyunu orjinal almayı düşünüyorum. Kafama takılan bir soru var. Şimdi bu zero ile yarattığım karakter ile 9. prestije kadar geldim. O karakterim ile gene orjinal oyunda oynamam mümkün mü acaba ? Yoksa en baştan başlamak zorundamıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebufeyzan -- 24 Şubat 2010; 18:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebufeyzan

Arkadaşlar ben oyunu şimdiye kadar zero gear yöntemi ile oynuyordum . Ama şimdi oyunu orjinal almayı düşünüyorum. Kafama takılan bir soru var. Şimdi bu zero ile yarattığım karakter ile 9. prestije kadar geldim. O karakterim ile gene orjinal oyunda oynamam mümkün mü acaba ? Yoksa en baştan başlamak zorundamıyım ?

En baştan başlaman gerek aynı profili kendisi kaydetmez.

Ama kayıt işini kendiniz el ile yapabilirsiniz.

Kısaca şöyle.

Rank hack programı olarak bilinen Easy Accoun Manager isimli programcığı indiriyorsunuz. EAM diye geçer.

EAM ı çalıştırın (Programın nerede olduğu önemli değildir). Programın açılan penceresinde işaretli olan tüm kutucukları kaldırın. Ardından oyunu açın ve masaüstüne dönün. Programın penceresinden "Export Stats" tuşuna tıklayın, programın bulunduğu dizinde "playerstats" isimli bir text dosyası oluşacak. Bu dosyayı saklayın.

Oyunu orjinal aldıktan sonra yukarıdaki yöntemin bir farklısı yapın, fark şu: Oyun açık iken program üzerindeki tuşlardan "Export stats" tuşuna değil, "Import stats" tuşuna basın ve programı kapatın. Oyuna geçin. Tüm Custom Classlara birer kez giri çıkın. Ve birde herhangi bir oyuna girip çıkın. Eski profilinizdeki statların hepsi Orjinal oyununuza geçmiş bulunur.

Not: kullanacağınız program rank hack için kullanılır, fakat bu tarz yedekleme gibi bir özelliği de vardır. Rank hack den banlanan biri görmedim ama bu sizinde farkedilmeyeceğiniz anlamına gelmez.

• Ben de de artık orijinalini aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baydemon

Ben de de artık orijinalini aldım.

Hayırlı olsun güle güle oynayın inşallah.

Ayrıca nerden aldınız acaba? Türkiye'ye yeni kutulu oyun gelmişmi, yoksa yurtdışından yada steam den mi aldınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 24 Şubat 2010; 22:20:48 >
  • Oyunu almak isteyen arkadaşların arasında yeni bir ekran kartı da almak isteyenler var ise.

His HD5830 un çıkmasını beklesinler kart MW2 hediyeli geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Oyunu almak isteyen arkadaşların arasında yeni bir ekran kartı da almak isteyenler var ise.

His HD5830 un çıkmasını beklesinler kart MW2 hediyeli geliyor.

O süper bi haber bu, kart almayacağım ama sırf bu oyun acayip HİS 5830 sattırır. Kartta güzel üstelik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Orijinalden alıntı: baydemon

Ben de de artık orijinalini aldım.

Hayırlı olsun güle güle oynayın inşallah.

Ayrıca nerden aldınız acaba? Türkiye'ye yeni kutulu oyun gelmişmi, yoksa yurtdışından yada steam den mi aldınız.

ben ta adanadan aldım kutulu:) istanbulda bulamadık, arkadaşlar sağ olsun;) cumartesi elimde olucak. heyecanla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI3 -- 25 Şubat 2010; 14:10:06 >

• arkadaslar bı yerden sadece orjınal cd key alıcam ruscası war 59 lıra
    bunu alınca oyunda steam weya cod 6 da orjınal cd ye gerek yok dıolar
    sımdı sızlere soruyorum bunun bı eksisi warmı yanı yanlıs bıseyı warmı dili de sanırım ıngılzceye cevırebılıomusuz o key ı alırsam oyunum orjınal mı olur onu bılmek ıstıorm herhangı bı sorunla karsılasabılırmıyım? emınım bu durumu benden daha ıyı bılıosunuzdur lutfenacılen cvplarını beklıorm arkadaslar.ve ts olayını da yapmak ıstıorm sızın aranıza katılmak ıstesem sorun olurmu yanı sıfırdan baslıycagım ıcın ezık falan ıstemıosanız gelmeyedebılırım :)
  • Aynen arkadaşlar bende exorcist33 dediği gibi ucuz mw2 buldum rusca. Fiyatı yaklaşık 20 dolar civarı. Bazıları diyor steam den ban yersin. Sİz ne dersiniz bu konu hakkında almaya değer mi ?
  • ebu feyzan ben gg den buldum 59 lıra :) 20 dolar dedıgın nerde merak ettım :) ama gg de adamlar sey demıs %100 oyun kutusundan alınmıstır we sızden once kımse kullanmamıstır.herhangı bı ban yeme soz konusu deıldır dıolar ama kadar dogru bılemedııgm ıcın burdan yazıor mzaten :)
  • @exorcist33

Dostum bildiğim kadarıyla bu siteden gg dan rusca oyun alanlar var. Onlara sorabilirsin. Benim dediğim yer ise bir rus sitesinden sana isimleri pm olarak attım.
  • Arkadaşlar Orjinal CD-key ve başkası kullanmamış olduktan sonra sorun yok. Yani banlanma değil olay. Bazen kullanılmış CD-key çıkabiliyor. Yada 1 günlük geçerli CD-key gibi.

Bir arkadaşımız GG deki "lisanscenter" isimli satıcıdan aldı ve kullanılmış cd-key çıktı mahkemelik oldular. Yani ucuz olabilir ama garantili değil.
  • pekı kullanılmıs olup olmadıgını anlamamızın tek yolu deneme yanılma mı :):))) gerçi cok buyuk bı yanılgı olabılır ordakı adam hakkındakı yorumları da okudum %100 olumlu yorum yapılmıs 6 soru sordm cvp lamayabılırsın dedım :) adam 6 sını cvplamıs altınada degıl 6 soru 60 soru olsa memnunıyetle cvplarım demıs :) walla hosuma gıttı acıkcası keske rusca dıl destegını alan arkadaslarda burda olsada onlarda bırer cvp yazsa sorun warmı hangı satıcıdan aldılar falan gıbı.

adam sordugum soruların cvpları gg den kopy paste :)

Selamlar;

1-Süre kısıtlaması yoktur
    2-Rusca sorun olmaz orjinal kutu lisans keydir.
    3-İngilizceye cevirmek için pc bilgisi gerekli gerekli talimatları veririz yapabilirseniz oluyor.Ayrıca adım adım yapılacakların text dosyasıda gönderiyoruz.
    4-İndirmeniz gerekmez ingilizce için elinizdeki crackli yada varolan cd yi kullanaiblirsiniz.

Rusca için download indirmeniz gereklidir yada orjinal cd bulmanız

5-Maliyet ve sürümden kaynaklanan ve birde stoklardaki duruma göre fiyatları değişir.

6-Değil 6 60 soruda sorsanız memnuniyetle cevaplarız

Saygılarımızla

Digiteknik_

• quote:

Orijinalden alıntı: exorcist33

pekı kullanılmıs olup olmadıgını anlamamızın tek yolu deneme yanılma mı :):))) gerçi cok buyuk bı yanılgı olabılır ordakı adam hakkındakı yorumları da okudum %100 olumlu yorum yapılmıs 6 soru sordm cvp lamayabılırsın dedım :) adam 6 sını cvplamıs altınada degıl 6 soru 60 soru olsa memnunıyetle cvplarım demıs :) walla hosuma gıttı acıkcası keske rusca dıl destegını alan arkadaslarda burda olsada onlarda bırer cvp yazsa sorun warmı hangı satıcıdan aldılar falan gıbı.

adam sordugum soruların cvpları gg den kopy paste :)

Selamlar;

1-Süre kısıtlaması yoktur
    2-Rusca sorun olmaz orjinal kutu lisans keydir.
    3-İngilizceye cevirmek için pc bilgisi gerekli gerekli talimatları veririz yapabilirseniz oluyor.Ayrıca adım adım yapılacakların text dosyasıda gönderiyoruz.
    4-İndirmeniz gerekmez ingilizce için elinizdeki crackli yada varolan cd yi kullanaiblirsiniz.

Rusca için download indirmeniz gereklidir yada orjinal cd bulmanız

5-Maliyet ve sürümden kaynaklanan ve birde stoklardaki duruma göre fiyatları değişir.

6-Değil 6 60 soruda sorsanız memnuniyetle cevaplarız

Saygılarımızla

Digiteknik_

Benim 1günlük gibi bir şey dediğim key bildiğin sahtekarlık ile yapılan bir şey. Yani orjinalde tabiki böyle birşey yok

Söylediklerinin hepsi doğru. Ama doğru söyledikleri kişinin güvenilir olduğunu göstermez. Şahsen ben Steam den hariç kutusuz oyun önermiyorum.

Sebebi 1 kişiye CD-key al sorun olmaz desem ve o key de kullanılmış çıkarsa veya sahtekar birinden alınmış bir key ise kişi " Sen bana CD key al birşey olmaz dedin" diyebilir. İnsanları zarara uğratmak istemediğimden almayın diyorum.

Ama diğer mesajımda söylediğim gibi ucuz dur key almak fakat garantisi yokturç Hiç sorun yaşamayabilirsinizde 60 liranız ziyan da olabilir. Ben riske girmedim Steam den 90 lira verdim direk içim rahat olarak aldım. Tercih meselesi.

• Arkadaşlar rusça oyun 23 dolar civarı satılmakta, bunun yanında rusça alınca ingilizce yapılabiliyor fakat update çıktığı zaman bu durumda ingilizce update dosyalarını kendiniz yüklemelisiniz yanılmıyorsam. Bunun yanında G2PLAY.net var, burada ingilizce cd-key yaklaşık 47$, 5-6 saat içinde oyun lisans kodunu e-posta ile gönderiyorlar. Listeye beni ekleyebilirsiniz AeRoTR.
  • Arkadaşlar rusça oyun 23 dolar civarı satılmakta, bunun yanında rusça alınca ingilizce yapılabiliyor fakat update çıktığı zaman bu durumda ingilizce update dosyalarını kendiniz yüklemelisiniz yanılmıyorsam. Bunun yanında G2PLAY.net var, burada ingilizce cd-key yaklaşık 47$, 5-6 saat içinde oyun lisans kodunu e-posta ile gönderiyorlar. Listeye beni ekleyebilirsiniz AeRoTR. ---

emrecandemır kardesım fıkırlerın ıcın tesekkurler hatta cok yardımcı oldun :) adama guwenmek dogru deıl tabıkı fakat 1013 alıswerısten bı tanesı sıkıntılı dese wazgeccem :)) ama yok aero kardesımın de dedıgı gıbı bısı warmı cıdden yanı rusca olunca kendı updatemızı manuel olarak mı yapıcaaz pekı oleyse :) sıte sıte dolascazmı update ıcın :) amatörlük ıste :) bılmıors ıyıkı warsınz sanırım ıngılızce key de 67 lıraydı olmadı ona bakarı m :D ama onun yetkılı dıjıtek deıl sanırım bı dolanıyım :D gg de sız bu arada fıkırlerınızı yazın gercekten onemsıyorm.we emre kardesım dedıgın gıbı sorumluluk almaktan korkmak en ıyısı ama yasım olmus 24 fıkır alıorm kesınlıkle bend n ıyı bılıosun olayı we sen al dedıgın zaman alırım herhangı bı hata cıkınca senı sorumlu tutmam kesınlıkle :) merak etme

• mıllet acılen cvp pls evet adm sımdı dedıkı ıngılızce manueldır rusca otomatık olur dedı manuelolunca nerden ındırcez acaba ? bılgısı olan warsa acılen yazabılırmı
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.