MP ye girince ne mouse ne klavye işliyor . Alt tab yapılmıyor . Bunu nasıl halledebilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: dorhug
MP ye girince ne mouse ne klavye işliyor . Alt tab yapılmıyor . Bunu nasıl halledebilirim ?
Bende mause ve klavye işliyor ama alt tab yapmıyor bende ctrl+alt delete yapıyorum pratik olarak
steam nick akibeel benide ekleyin:D
Şu oyunu, bir alamadım gitti(kutulu). Ekonomik durumlardan ötürü, Steam üzerinden almak istemiyorum.
steam bu aralar cok gıcık durumda sürekli aynı hostlara baglıyor :S ipden midir yoksa updatelerden mi bilinmez ama söle aksam keyif icin girdigimde burnumdan geliyor sürekli aynı oyuncular oyun ilk cıktıgı zamanlar sürekli yabancı ve de farklı hostlara baglanabilip farklı ülkelerdeki oyuncularla baglantı sorunu yasamadan zevkle oynayabilirken ille de türk oyuncuları türk hostlara ya da her ülkenin oyuncuları sadece kendi hostlarına baglamak cok sinir bir durum üstelik steamin amacı farklı ülkelerdeki oyuncuların bir arada oynayabilmesi icin ag baglantıları olusturmak olacak
sizde de aynı durum olmuyor mu___??
quote:
Orijinalden alıntı: Nuri...
Şu oyunu, bir alamadım gitti(kutulu). Ekonomik durumlardan ötürü, Steam üzerinden almak istemiyorum.
Dostum şu adan Turkiye de PC ''0'' kutulu oyun bulman zor malesef. Yabancı ülkelerden getirtebilirsin dilersen.
Ben de ; bu gece , "Steam" üzerinden oyunu aldım. Çok şükür. Eklerseniz , sevinirim.
Steam ID : qpredator
ALMAKTAN VAZGEÇTİM..
Sahtesi vardı onunla oynadım o kadar lag varki... ben o kadar para verip böyle laglımı oynayacağım?? server desteği gelene kadar orjinal almam ben böyle host beklicezde herif almanyada çıkıcak onunla uğraşıcaz yok öyle ....
zaten önüne gelen hile yapıyo... gerek yok beyler..
90 lra verilcek oyun değil...
Bu oyuna 90 lira verilmezse neye verilir?
quote:
Orijinalden alıntı: masterm1nd
Bu oyuna 90 lira verilmezse neye verilir?
Arkadaşı fazla takma bence,o gidip BC2 ye 90 lira verir,burda gelir insanların beynini yıkar,nedensiz boş mesajlar yazar Neden verilmezmiş açıklansada bizde bilsek değil mi ? Ortalarda hurafeciler dolanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Korsan oynayarak bu oyunun ne olduğunu tam olarak anlayamazsınız.
Her defasında belirtiyorum hem orjinal oyunum var hemde arada korsan olarak da oynuyorum. Arada dağlar kadar fark var desem yeri.
1. Steam den arkadaş ekleyip invite atamıyorsunki bu en önemli konu.
2. Sürekli crack yenileme ile uğraşıyorsun. Bir devamlılığı yok.
3. Herhangi bir hile koruması ve banlanma olayı olmadığı için küfür ve hile tam anlamı ile kol geziyor.
4. Girdiğim her korsan oyunda bazen hilecilerin olduğunda bile hep birinci oluyorum yani biraz basit kaçıyor açıkçası
Bu sebeplerden dolayı sadece korsan oynayarak oyunun orjinali alınırmı alınmaz mı karar verilemez bence :D
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Candemir
quote:
Her defasında belirtiyorum hem orjinal oyunum var hemde arada korsan olarak da oynuyorum. Arada dağlar kadar fark var desem yeri.
3. Herhangi bir hile koruması ve banlanma olayı olmadığı için küfür ve hile tam anlamı ile kol geziyor.
4. Girdiğim her korsan oyunda bazen hilecilerin olduğunda bile hep birinci oluyorum yani biraz basit kaçıyor açıkçası
Bu sebeplerden dolayı sadece korsan oynayarak oyunun orjinali alınırmı alınmaz mı karar verilemez bence :D
katılıyorum bu oyun orjinal alınmalı ancak o şekilde multiden tam zevk alınır yoksa hilecilerle küfürcülerle uğraş dur
quote:
quote:
steam'den demo bir oyun indirdiğinde o oyunu aktive ettiğinde invite seçeneği diğer oyunlar için de aktif oluyor. ayrıca crack yenileme copy paste'den ibaret yani 5 saniyeni alıyor.
Adam korsan deniyor hileci var diyor acaba neden?
quote:
Orijinalden alıntı: stabwound
quote:
quote:
steam'den demo bir oyun indirdiğinde o oyunu aktive ettiğinde invite seçeneği diğer oyunlar için de aktif oluyor. ayrıca crack yenileme copy paste'den ibaret yani 5 saniyeni alıyor.
Crack yenileme 5 saniyenizi alabilir. Fakat o crack in çıkması inanın yazan kişinin 5 saniyeden çoook çok daha fazla zamanına mal oluyor. Bu da işin sadece copy paste ile bitmediğinin kanıtıdır.
2. si invite aktive ile ilgisi yok steam den para ile oyun satın almadıkça steam hesabına arkaş ekleyemiyorsun. Dolayısı ile arkadaş listende kimse yok ise hiç kimseye invite atamazsın demektir.
3. sü ise korsan oynayan arkadaşlar çok iddia ediyorlar "biz orjinal sunucularda oynuyoruz, orjinal alanlarla aynı oyunda oynuyoruz" diye. Burda da tekrarlıyorum böyle birşey yok. Korsanlar kendi aralarında oyadıkları için banlanma tehlikesi bulunmadığından açıyor hileyi öbürüde basıyor küfürü. Baktı küfürden anlayan yok ben de açarım ulan deyip oda açıveriyor hileyi. Sonrada her taraf hileci diyorsunuz korsan oynuyorsun ne bekliyordunki :D
Tekrar belirtiyorum hem korsan hem orjinal oynuyorum ve iki oyununda versiyonları farklı. Farklı versiyon oyunlar fark sadece "1" puan dahi olsa aynı oyuna giremezler. Bunu söylemekten gına geldi artık.
Steam: restless_dreams Nick: Knight
arkadaslar steam : thedodo41
bi sorunum war ben online oynayamıyorm daha dorusu anlamadım nasıl oynucamızı online kısmına giryorm find game diyorm.ordan tdm seciyorm mesela ama ben oyun kurmus gibi olyorm oyuncu beklyorm sonra.cod 2 deki gibi zaten hazır olan bir servere girme olayı yok mu bunda anlamadım.yardımcı olrmsunuz ?
ya ben orjinal alcamda sorunsuz patch siz wssiz oynayabilio muyuz
hocam mikrofon alayım bende katılayım. nickim yigit1_g2 ama mikrofon alınca tekrar haber veririm. aranıza katılmanın çok eğlenceli olacağını düşünüyorum.