Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aralın oyunu getirmesi ne kadar sürer sipariş verdim dr den 2 hafta oldu hala haber yok
  • Oyun stoklarda yok ki... Şu anda halan herkes ya steam'den ya da yurtdışından alıyor.
    Aral'ın keyfine bakılırsa sen 1 aya anca alırsın o oyunu.
  • sorduğumda zaten oyun stoklarda yok yurtdışından gelmesini bekliyoruz demişlerdi 1 ay uzun bir süre en iyisi yurtduşından sipariş etmek
  • Her aramıza katılan yeni kişi, ilk mesajdaki kişileri eklesin..
  • grup var mı ya oraya ekli olsakta kolay olsa kişi ekleme nasıl olabilir ?
  • Arkadaşlar ben tahtakaleden call of duty modern warfere 2 yi aldım ps3 için ama oyunu japonyadan getirmişler oyunda multiplayer'a giriyom play online tıklıyom iki saat server arıyo aldığım yerdeli adamı aradım oda dedi forum sitelerine bak araştır dedi çok sinir oldum birde çok yoğunuz dedi arkaaşlar nasıl yapıcam bu işi ps3 te yani online ye nasıl gircem şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@@N_61

Arkadaşlar ben tahtakaleden call of duty modern warfere 2 yi aldım ps3 için ama oyunu japonyadan getirmişler oyunda multiplayer'a giriyom play online tıklıyom iki saat server arıyo aldığım yerdeli adamı aradım oda dedi forum sitelerine bak araştır dedi çok sinir oldum birde çok yoğunuz dedi arkaaşlar nasıl yapıcam bu işi ps3 te yani online ye nasıl gircem şimdiden teşekkürler...

ps3 ile ilgili sorunun varsa neden pc bölümünde soruyorsun? consol bölümünde sana daha çok yardımcı olurlar.

• steam id listesine:

Brightmist
    Soulgs

id'lerini de ekleyebilirsen sevinirim.
  • Oyun piyasada kutulu yok bulunmuyor.

Bende kafam kızdı steamden aldım biraz geç oldu ama güç olmadı 1 günde indir oyun

steam id: emrecandemir
  • 60$ çok yahu
  • beyler bir cok kişi baş sayfaya yazdığım nicklerini zamanla değiştiriyolar ve böyle olunca steamden davet gönderilemiyo. açıkcası bende ilk sayfayı sürekli güncelleyemiyorum bilginize... ts de bize katılmak isteyenler olursa yine bana pm atsınlar.
  • katılmayı çok isterdim ama bi oyuna o kadar para vermem
  • 48 benim adım idi yada baskasın adı da aynı olabilir sartık su sekil ^1=|PNB|=^8Ronin TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redhard -- 16 Ocak 2010; 13:13:49 >
  • merhaba bende varım benide ekleyin

Steam: eqo559
  • ben de varım

steam id: volkanat
  • tuna995
  • Arkadaşlar sahte xp kullanıyorum orjinal oyun alınca oyun yalan olmazmı ?
  • olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

olmaz

eminmisin?

çünkü öbür crackli oyunlarda virüs falanda olabilirmiş öyle diyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

Arkadaşlar sahte xp kullanıyorum orjinal oyun alınca oyun yalan olmazmı ?

Arkadaşım ben 5 yıldır sahte xp kullanıyorum. Orijinal oyunlarda falan hiç bir sorun çıkmaz... Güvenle satın alıp yükleyebilirsin.
    Modern warfare 2 'yi kasımdan beri sorunsuz oynuyorum yani
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.