Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuari

oyun şimdi pahalı ya 90 lira arkadaşlar ne zaman düşer bunun fiyatı sahte alıp sami (onur) abiye de haksızlık yapmak istemiyorum ne zaman düşer hakkaten fiyatı 90 dan ?

oyun fiyatları kolay kolay düşmez. anca 3-4 yıl sonra. şuanki battlefield 2 fiyatına gelebilir. unutmadan cod 4 ün fiyatı hala aynı.
  • arakdaşlar İzmirde oturup kutulu almak isteyenler varsa Media Markt tan satın alabilirler.
  • beyler bende aldım isteyen eklesin birlikte takılırz

prestige mode 69um

STEAM NİCKİM:hypermurat lütfen ekleyin!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeDaysGrace -- 27 Aralık 2009; 21:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

oyun şimdi pahalı ya 90 lira arkadaşlar ne zaman düşer bunun fiyatı sahte alıp sami (onur) abiye de haksızlık yapmak istemiyorum ne zaman düşer hakkaten fiyatı 90 dan ?

oyun fiyatları kolay kolay düşmez. anca 3-4 yıl sonra. şuanki battlefield 2 fiyatına gelebilir. unutmadan cod 4 ün fiyatı hala aynı.

Cod4 geçen Steam indirim yapmıştı 50TL civarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Cod4 geçen Steam indirim yapmıştı 50TL civarıydı.

evt steam indirim yapmıştı. hatta bi kaçtane yabancı alışveriş sitesindede görmüştüm 20 dolar civarı indirim vardı. Ama kutulu olanlarında bir düşme yok.

• Kutulu olunca en oluyor ki sonuçta Cdkey için para vermiyormusun ?
  • Arkadaşlar ben oyunu kendim orjinal aldım..Arkadaşım da almak istiyor fakat 90 ytl verebileceğini zannetmiyorum acaba Sadece CDKEY alma imkanımız var mı?
  • Kaç yıl önce çıkan Cod2 bile 50 TL.
  • Var, gittigidiyorda sadece Cdkey satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Var, gittigidiyorda sadece Cdkey satıyorlar.

hocam bu sabah baktım ama bulamadım rica etswem link verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden al�nt�: Karn-� bahar

quote:

Orijinalden al�nt�: M@v3rick__09

VatanBilgisayar�n web sitesinde sat�l�yor.Bulamayanlar alabilirler.

stokta yok

istinye parktaki D&R da mevcut arkadaşlar fakat 3-4 tane gördüm standta
  • quote:

Orijinalden al�nt�: n-geen

quote:

Orijinalden al�nt�: ozzy112233

mrb , ayn� sorunu bende ya��yorum. san�r�m bu durum TTnetten ve bize kakalad�klar� Airties modemlerin ba�ar�l� port a�amamas�ndan kaynaklan�yor. S�rekli unable to connect to host mesaj� ile sonu�lan�yor.

ozzy karde� ayn� s�k�nt�y� bende �ekiyorum gittim yeni modem ald�m ama nafile hep ayn� hata.
    Birde port a�mak demi�sin acaba hangin portu a�mam�z gerekiyor rahat oynayabilmemiz i�in?
    Bu arda modemim Zyxel P-660HW-T1 v3
    Yard�mc� olurcan sevinirim

merhaba n-geen,soyle bir durum var bu unable to connect to host mesaji yani(ana bilgisayara erisilemez) hostta erisillemedi.Mesaji modemi kapatip actiğimda düzeliyor..NAT TYPETürkiyedeki kullanicişarda strict durumunda cok nadiren OPEN oluyor. Sorun bircok kullanicida mevcut, STEAM in yeni surumlerinde bu durum daha nadir olusuyor.Fakat kesin bir cozum henuz bulamadim.

• duyduğuma göre güvenilir OLMAYAN bir kaynaktan daha getirmiycekmiş aralbüyük yanlış eder bu kadar parayı kaçırır
  • steam id: richard99usa amerikadayim burdada 49 doalr arti tax 54 doalra aldim oyunu ilk defa orjinal oyun aldim biraz garip hiss ettim kendimi :):):))

normal fiyati 59 doalr iste cristmastan sonra fiyatlar yuzde eeliye kadr dusuyo neyse sadece cd key istiyosaniz ben burdan oyunu alip Cd keyini size gonderebilirim parayida benim TR kredi akrtina yatirirsiniz isteyen varsa

mesaj atin gorususelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 29 Aralık 2009; 7:26:04 >
  • [TRK]Chaos7 eklerseniz sevinirim arkadaşlar bir de co-op atalım...
  • DH klanı kurmaya ne dersiniz
  • Öyle bir clan var zaten cod aleminde.
  • [TURK]Chaos7
    Ekleyin oynayalım
  • steam id : ganimelik
    ekleyin arkadaşlar bu yabancılar pek anlamıyor oyundan
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.