Beni de ilk sayfadaki listee ekleyebilirsiniz. Steam Id : Amarth34
Beyler xbox360 da bir video gördüm Free for all oyunda 14 kişiden fazla kişi vardı. PC de maksimum 8 kişi oluyor . Ben her platformda aynı zannediyordum ama PC nin hali nedir böyle ?
mrb , aynı sorunu bende yaşıyorum. sanırım bu durum TTnetten ve bize kakaladıkları Airties modemlerin başarılı port açamamasından kaynaklanıyor. Sürekli unable to connect to host mesajı ile sonuçlanıyor.
Bende almayı düşünüyorum.
Orijinal aldım mutluyum Bi de şu dedicated server eklense güzel olur
Steam ID - terden80
Ama ID'leri ekleyince ne oluyor biri bana anlatsın
Birbirimizi bulup spec ops oynamak için mi; yoksa başka faydalarıda var mı? 10 yıldır bilgisayar başındayım hiç anlamıyorum bu multiplayer işlerinden
Nasıl anlaşıyorsunuz? Steam'in sesli chat'i eko yapıyormuş; Skype falan mı kullanıyorsunuz... Her akşam multiye girme şansım var; benide alın aranıza
quote:
Orijinalden alıntı: ozzy112233
mrb , aynı sorunu bende yaşıyorum. sanırım bu durum TTnetten ve bize kakaladıkları Airties modemlerin başarılı port açamamasından kaynaklanıyor. Sürekli unable to connect to host mesajı ile sonuçlanıyor.
ozzy kardeş aynı sıkıntıyı bende çekiyorum gittim yeni modem aldım ama nafile hep aynı hata. Birde port açmak demişsin acaba hangin portu açmamız gerekiyor rahat oynayabilmemiz için? Bu arda modemim Zyxel P-660HW-T1 v3 Yardımcı olurcan sevinirim
@n-geen: TCP/UDP 28960 portunu açın, veya bilgisayar ipnize port forward edin, veya virtual server ekleyin (3ü de aynı yola çıkar). Bu yolla NAT : Strict'ten Open'a gelir oyunda fakat iwNET' in sacmaliklarindan olusan ve TT'nin olağanüstü yurtdışı çıkışları yüzünden ping sorunları zaten yaşayacaksınız.
Orjinal oyunlar tükeniyor acele edin.
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Orjinal oyunlar tükeniyor acele edin.
nerede :S
Bulursanız alın hemen.Bende daha bulamadım.Keşke ilk çıktığı günlerde alsaydım.Çok pişmanım. Yada Steam.Yada Key.
O kadarda abartılcak bırsey degıl ıyı makına ıyı baglantı ve tabıkı oyunculuk buyrun buda takım arkadasımın vıdeosu gecen sene takım olarak tum serverlarda ban yemıstık sayesınde :)
Ne diyon sen ya Adam Xbox ta oynuyor. Ayrıca PS3 te 4 mbit bağlantımla en ufak lag olmadan oynuyorum. 1mbitle lagsız oynayan tanıdıklarım var. PC de lag var sanırım
oyun şimdi pahalı ya 90 lira arkadaşlar ne zaman düşer bunun fiyatı sahte alıp sami (onur) abiye de haksızlık yapmak istemiyorum ne zaman düşer hakkaten fiyatı 90 dan ?
VatanBilgisayarın web sitesinde satılıyor.Bulamayanlar alabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
VatanBilgisayarın web sitesinde satılıyor.Bulamayanlar alabilirler.
stokta yok
ocak ayı sonuna kadar beklerseniz kutulu ve cd leri bir kez yuklenmis oyunu 50 ytl veririm.
steam: MacRoBoY
Alamayanlar için Aral'In bir sonraki ithalatını beklicez.