Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim Steam ID : WolfgangIII oyundaki adım Piranha TR eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Silent -- 9 Aralık 2009; 1:29:10 >
  • Nerden aldınız?
    quote:

Orijinalden alıntı: ®akrep

bugün oyunu orjinal aldım ve 7 saate yakın bir süre multi oynadım... Laag falan vs var diyorlar alakası yok arada hafif yapıor cod 4 te ki gibi oyuna 90 tl alıp vermeye değer ...
  • Aral'ın sitesinden hangi şehirde hangi dükkanlarda satıldığını gösteren bir harita var.
  • steam id:fatal55217
  • Private kurup oynuyormusunuz ? Yoksa multide türkler denk gelsin diye dua mı ediyorsunuz ne yapıyorsunuz ? Ben gruba üye oldum ama hiçbir yararını göremedim. Teamspeak kullanmıyorum , mikrofonum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 9 Aralık 2009; 20:02:43 >
  • hocam aynı hatalar olmasada bende once lag sonra oyundan dusme server connection time ouy alip atıyordu.sonra yavas yavas duzeldi.sanırım olay ttnetten.
    quote:

Orijinalden alıntı: n-geen

Sürekli host hatası alıyorum davet gönderdikleri zaman katılamıyorum hata veriyor.
    Find game dediğim zaman çok uzun zaman geçtikten sonra birden oyuna giriyor ve bakıyorum oyunun yarısında girmişim ve 2 dakika oynadıktan sonra ya oyundan atıyor host hatası diye ya da oyun durup new host bilmem ne yapıyor orada bekliyor server conection time bilmem ne hatası veriyor.
    O kadar gıcık oldum ki artık soğumak üzeriyemi oyundan bu sorunları yaşayan başka arkadaşlar var mı yoksa sadece bende mi oluyor.???
    versiyon 1.0.172 bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Aral'ın sitesinden hangi şehirde hangi dükkanlarda satıldığını gösteren bir harita var.

link isterük
  • ilk sayfadaki listeyi güncelledim. TS ye katılmak isteyenlere her seferinde hatırlatıyorum bana pm atsınlar.
  • En sonunda buldum ve aldım. İstanbul'da olanlar astoria'daki electroworld de bulabilirler. Dün gittiğimde 10 12 tane vardı.
  • çıktığı gün d&r izmir alsancak şubesinden almıştım.
    beyler ben uzun süredir multiplayer da nat:district sorunuyla ugrasıyorum. bir sürü yönerge takip etttim ama açamadım gerekli olan port ları . çözüm için yardımcı olabilecek arkadaşlar pm atarlarsa çok sevinirim. bnm modem linksys wag54gs
  • benim steam - tweener172
  • Benide ekle
    Steam ID:crazydante03
  • UzmaNExperT345 ekliyebilirisiniz
  • Arkadaşlar, son 10 dakikadır Multiplayer'a girmek istiyorum fakat bağlantı hatası veriyor. Herhangi bir problem vermemişti şimdiye kadar.
    Bir de Verfry e-mail kısmını doğrulatmıştım, şimdi yine Unverfried görünüyor, onaylamak için e-posta yollatan tuşa basıyorum, yine server hatası veriyor. Sadece bende mi var bu hata, yoksa sizlerden de bağlanamayanlar var mı?
  • Tamam, bakım yapılıyormuş, o yüzden bağlanmıyormuş. Panik yaptım durduk yere

• Bu hatanın çözümünü bilen var mı? Oyunu bugün oynarken hiç bir problem yoktu.
  • bakım yapışıyor arkadaşım bende giremiyorum yarım saattir
  • Beni de aranıza alın ResPecT ..XD
  • arkadaşlar bende oyunu orjinal alacağım ama nakit yok :) bir arkadaşın kredi kartını alacam d&r dan almayı düşünüyorum oyunu oyunlara taksit oluyomu taksitle alan varmı ? multiplayer oynamadan olmayacak bu iş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Bu hatanın çözümünü bilen var mı? Oyunu bugün oynarken hiç bir problem yoktu.

aynısnı banada oldu res çektim sonra bu ekran varken biraz bekledim yeniden şifre sordu steam sonra girdim..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.