Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmek isteyenler için tekrar yazıyorum...

TS ( team speak ) de bizlerle oynamak isteyenler varsa bana pm atsınlar. şifre ve ip vericem. TS yi hiç bilmeyenler için gerekirse detaylı anlatırım..

=MoN=LEVOO oyun nick im
    steam nick: LEVOO

ilk mesajı bir ara güncellicem. yoğunluktan fırsat bulamadım.. bilginize..
  • Steam hesabıma giremiyorum email adresime şöyle bir yazı atmışlar

Dear cpt_prime,

This email message confirms that your Steam account contact email address has been successfully changed.
    We are sending this notice to ensure the privacy and security of your Steam account. If you authorized this change, no further action is necessary. If you did not authorize this change, or if you need additional help with your account, please follow this link to the Steam Support site and submit a request for assistance:

http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=197

Thanks for reviewing this information and helping us to maintain the privacy and security of your account.

The Steam Support Team
    http://www.steampowered.com

• @captain03
    E-mail adresinin başarıyla değiştiğini bildiriyor Steam.Büyük ihtimal hesabın hacklenmiş-çalınmış.Yazının devamındada hesap çalınmalarına karşı link verilmiş,linktede neler yapılabilir anlatılıyor
  • İnsandada ancak bu kadar şans olur heralde...Peki hesabı nasıl geri alabilirmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain03

İnsandada ancak bu kadar şans olur heralde...Peki hesabı nasıl geri alabilirmişim

http://oyun.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=335827 Linkteki arkadaşında Steam hesabı çalınmıştı,daha sonra hesabını geri aldı.Pm atıp yapılacakları sorabilirsin.Umarım arkadaş yardımcı olur,daha önce başıma böyle bir olay gelmediğinden en fazla bu kadar yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 4 Aralık 2009; 17:30:21 >

• @KiLLeD By l HuNTeR
    Arkadaşa pm attım.Yardımından ötürü teşekkür ederim.
  • Captian , bugun senden bana mesaj geldi, sanırım benim hesabıda almaya calıstılar Sen steam'in orjinal sitesi dışında herhangi bir site'ye giriş yaptın mı ? Senden bana gelen mesaj'da Steamcommunity.tk adresinden bahsediyordu fakat ben girmedim.

Umarım kısa sürede sorununu cözersin.
  • dostlar 1 adet orjinal oyunla aynı anda kaç pc den oyun oynanabilir? kesin bilgi verebilecek olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Captian , bugun senden bana mesaj geldi, sanırım benim hesabıda almaya calıstılar Sen steam'in orjinal sitesi dışında herhangi bir site'ye giriş yaptın mı ? Senden bana gelen mesaj'da Steamcommunity.tk adresinden bahsediyordu fakat ben girmedim.

Bana da geldi girdim ama google engelledi sizce birşey olmusmudur?
  • Ben hesabıma giremedim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Captian , bugun senden bana mesaj geldi, sanırım benim hesabıda almaya calıstılar Sen steam'in orjinal sitesi dışında herhangi bir site'ye giriş yaptın mı ? Senden bana gelen mesaj'da Steamcommunity.tk adresinden bahsediyordu fakat ben girmedim.

Bana da geldi girdim ama google engelledi sizce birşey olmusmudur?

Kullancı adı-şifre vermediysen birşey olmaz heralde.

Bu sistem sanırım bir ara çok popüler olan .html şeklinde dosya yollayıp MSN hesabı çalma olayına benziyor

Bu arada benim de Steam ID:dh_screamer
    Eklemek isteyen arkadaşlar için.Fakat maalesef mikrofonum yok düz oynarım

• Sakın adrese girmeyin banada biri göndermişti girdim sanırım ondan gitti hesap
  • Sniper ile oynayamıyorum ben de arkadaş
    Sadece bir elde çok güzel bir yerde pusmuştum da yattığım yerde tek atışla 3 adam almıştım.Tek övünç kaynağım odur sniper ile
    Yoksa adam karşıdan koşsun gelsin 100 metreden vuramam valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

dostlar 1 adet orjinal oyunla aynı anda kaç pc den oyun oynanabilir? kesin bilgi verebilecek olan var mı

Aynı anda sadece 1 kişi online oynayabilir.
  • quote:

Sakın adrese girmeyin banada biri göndermişti girdim sanırım ondan gitti hesap

Sadece siteye mi açtın yoksa site'de bilgilerinide paylaştın mı ?
  • quote:

@KiLLeD By l HuNTeR
    Arkadaşa pm attım.Yardımından ötürü teşekkür ederim.

PM'ini cevapladım ne yapman gerektiğini yazdım korkma 6 saat içerisinde hesabını geri alırsın.
  • Benide ekle steam nick RoLLinqStoneS
  • Bu arada dediğiniz bu site davetleri bana COD6 türkiye grubundan geliyor ve steamaccount.tk adresine yönlendiriyor dediğiniz site bu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Bu arada dediğiniz bu site davetleri bana COD6 türkiye grubundan geliyor ve steamaccount.tk adresine yönlendiriyor dediğiniz site bu mu?

Bana bu site yollandı . Hesabı çalınan arkadaşlar olayları açıkca anlatırlarsa, yapmamız gereken şeyleri öğrenmiş oluruz.

ACND dün gece senle aynı oyundaydık, pompalıyı iyi kullanıyorsun, birde son şans perk'ini aldığında bu iş tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Bu arada dediğiniz bu site davetleri bana COD6 türkiye grubundan geliyor ve steamaccount.tk adresine yönlendiriyor dediğiniz site bu mu?

Evet orası oyunu çalınan arkadaslar nasıl çalındığını yazabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.