Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde bu oyunu takılmadan oynatıcak sistem olsa böyle oyunları alıcam ama malesef takılarak veya en düşük ayarlarda oynadığımız için almayı düşünmüyorum Ama alıcam bu yılbaşı
  • oyun bugün elime ulaştı aranıza katılıyorum isteyen arkadaşlar için steam id : hakar41
  • yahu steam nedir ? benim bildiğim steam sayesinde netten oyun alıyoruz ve o oyunları depoluyor steam siz steam id felan diyorsunuz ben oyunu alınca birde steam mi kurucam ? multiye steamden mi giriliyor
  • Evet steam dan giriliyor steam id üye olurken seçtiğin kullanıcı adıdır.
  • hımm daha sorulacak çok soru var da birinizin benim bitmek bilmeyen sorularımdan sıkılıp saydırmanızdan korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

hımm daha sorulacak çok soru var da birinizin benim bitmek bilmeyen sorularımdan sıkılıp saydırmanızdan korkuyorum

Alt alta yaz hepsini cevaplamaya çalısırım
  • eyv hocam

1.şuan korsan mw2 yüklü multiplayer ve singleplayer ikonları var orjinal yüklü olanlarda birde steam ikonu mu var ? oradan mı giriyorsunuz oyuna yoksa yine multiplayer ikonuna tıklayarak girince çıkan menünün adı mı steam
    2.steam benim bildiğim netten cdsiz dvdsiz orjinal oyun almamıza yarıyo aldığımız oyunları da saklıyor (bu iki soruyu da sormuştum ama istediğim cevabı alamamıştım)
    3.bir arkadaş oyunu update ederken yanlışlıkla yeniden indirmiş orjinal dvdsi olanların oyunun orjinalini tekrar indirme gibi bir olanağı var mı?
    4.cdkey bazı oyunlardaki gibi kutuda mı yazıyor bir arkadaş mailine geliyor demişti ama hiçbirşey anlamadım benim mailimi iw nasıl bilecek
    5.anladığım kadarıyla multide rütbe sistemi mevcut ve rütbeyi puanı vs leri oyun saklı tutuyor böylece her girdiğimizde sıfırdan başlamıyoruz peki format atılınca bilgisayara ya da oyun silinip tekrar kurulunca ne olacak bu bilgiler ? bu bilgilerin yedekleme imkanı var mı?
    6.şuan korsanı yüklü oyunun orjinali yükleyince single da sıfırdan başlıcak :/ korsanın save dosyasını atsam arıza çıkarır mı ki
    bu kadardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 30 Kasım 2009; 18:49:28 >

• oyunun cd keyi kutunun icindeki kitapcıgın arkasında geliyor.mailine steam i aktive etmen icin link geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

eyv hocam

1.şuan korsan mw2 yüklü multiplayer ve singleplayer ikonları var orjinal yüklü olanlarda birde steam ikonu mu var ? oradan mı giriyorsunuz oyuna yoksa yine multiplayer ikonuna tıklayarak girince çıkan menünün adı mı steam
    2.steam benim bildiğim netten cdsiz dvdsiz orjinal oyun almamıza yarıyo aldığımız oyunları da saklıyor (bu iki soruyu da sormuştum ama istediğim cevabı alamamıştım)
    3.bir arkadaş oyunu update ederken yanlışlıkla yeniden indirmiş orjinal dvdsi olanların oyunun orjinalini tekrar indirme gibi bir olanağı var mı?
    4.cdkey bazı oyunlardaki gibi kutuda mı yazıyor bir arkadaş mailine geliyor demişti ama hiçbirşey anlamadım benim mailimi iw nasıl bilecek
    5.anladığım kadarıyla multide rütbe sistemi mevcut ve rütbeyi puanı vs leri oyun saklı tutuyor böylece her girdiğimizde sıfırdan başlamıyoruz peki format atılınca bilgisayara ya da oyun silinip tekrar kurulunca ne olacak bu bilgiler ? bu bilgilerin yedekleme imkanı var mı?
    6.şuan korsanı yüklü oyunun orjinali yükleyince single da sıfırdan başlıcak :/ korsanın save dosyasını atsam arıza çıkarır mı ki
    bu kadardı

Maşallah :P
    1-)Evet bir de steam ikonu gelir ister steamdan girersiniz ister oyunun ikonlarından
    2-)Evet steam o işe de yarıyor :)
    3-)O konuda fazla bi bilgim yok ama var galiba
    4-)Oyunu kutulu alırsan gelen kitapcıkta yazıyor
    5-)Evet bilgiler aynen saklı kalıyor birşey yapmana gerek yok ama yalnızca mp kalıyor diye biliyorum
    6-)Çıkmaz heralde niye çıksınki

• evy hocam çok sağol
  • Steam : TricKSteR46
  • Steam Nick: JeanKillah198

Oyun Nick:JeanKillah [TR]

Birde arkadaşlar şu aralar clan arayışları içindeyim oyunlarda acıkcası daha zevkli oluyor :)
  • korsanı tam silmeden orjinal yükleyince hata veriyormuş sanırım.korsanı ekle kaldırdan tamamen silinebiliyor mu ? yoksa orada burada birkaç dosyası daha kalıyor mu
    +her ati kartı ve işletim sistemi win7 olan kullanıcılarda grafik hataları oluyor mu ?

bu ikisinin cevabını alınca siparişi vericem herşey sizin elinizde beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 1 Aralık 2009; 3:05:36 >
  • Ben de şu anda yüklemekteyim oyunu. En kısa sürede Single'ı bitirip aranıza katılmayı düşünüyorum (bitirmesem de katılacağım, sonuçta FPS türü oyunları kaç yıldır oynuyorum :P).
    Steam Nickim:BlackCat
  • Şuanda co-op oynamak isteyen varsa eklesin beni.
  • Olabilir, ama daha oyunu açmadım
  • Ekleyin benide...
    Steam Nickim:UcanHollandali
  • Benide ekleyin

Steam id = DelaBoss

Oyunda DelaB0ss_[TR]
  • selamlar arkadaşlar. ben d&r dan siparişi verdim bi kaç güne elimde olacak oyun. yanlız şuan steam kurulu ama kimseyi ekleyemiyorum. oyun gelince bu nasıl düzelecek?
  • Evet arkadaşlar orjinal aldık kurduk Steam'den oynuyorum

steam id : maknc
    oyunda : katil_kedi-TR

ee oyunda davetlerinizi bekliyorum akşam 5ten sonra online
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.