Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende az önce Media markt dan 85 tl ye aldım.Şu an kuruyorum.herşeyi hallettikten sonra steam ID mi yazarı.şu a ne olduğunun tam bilmiyorum açıkçcası az önce bana steam üyeliği aldırdı acaba o mu?
  • arkadaşlar yaklaşık herkezi ekledim..oeki nasıl bağlantı kurucam?...hepsi şu an invations da kayıtlı

ID : mfatih_yildirim

• Nickname : MusLumGurseX
    ekleyin benide :D
  • Steam Accound ID: GreyAplle
    ama friends'ten değiştirdim Smd yaptım hangisi diye geçiyor bilmiyorum ekleyebilirsin :)
  • Steam ID: blade22jack

• iyi güzel mp si hoş olmuşta yabancılarla oynayınca biyerden sonra sıkılıyo insan muhabbet edecek adam lazım

ekleyin benide

Steam ID:lextin40
  • en ucuz nerde arkalr???
  • steam de ekledim burdaki arkdaşların çoğunu benim id: burakkab
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 26 Kasım 2009; 16:48:55 >
  • isteyen eklesin arkdaşlar steam ID:dynastyfranz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samura92000 -- 25 Kasım 2009; 18:21:49 >
  • steam ıd : espo35

Daha ps3 me bukadar para verip oyun almadım ama bunu malesef aldım dr dan 6 taksile :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

benide ekleyin id: jsf_lifetaker

dostum beni eklemissin teşekkürler ama aradaki çizgi yukardaki gibi olacak.bir kaç arakdaş ekleyememiş bu yüzden galiba. ilgilenirsen sevinirim.
  • steam id : leethax722
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léx

iyi güzel mp si hoş olmuşta yabancılarla oynayınca biyerden sonra sıkılıyo insan muhabbet edecek adam lazım

ekleyin benide

Steam ID:lextin40

Son 3-4 oyundur serverın coğunluğu Türk , Party yapıp giriyoruz oyuna çünkü. Yarıcı muhabbet oluyor bazen.
  • benim de steam nick:xeoz0 oyun içi nickte:xe0z47 ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xe0z47 -- 27 Kasım 2009; 22:02:18 >
  • arkadaslar kimseyi zan altında birakmak istemem ama steam ler hacklenmeye başladı.cok dikkatli olun.steam ler hacklenince oyunun cd key ide gidiyor.geri alınanan kadar gobekde catlıyor.cok dikkatli olun.
  • Arkadaşlar oyunu kurarken Steam bir güvenlik kodu veriyormuş. Ben bunu farketmaden kurdum oyunu.
    Bu kodu Steam'den öğrenmenin bir yolu varmı?

Herkese hayırlı Bayramlar diliyorum.
  • arkadaşlar bişey sorucam bende orjinal almayı duşunuyorum sadece sorum su orjinal alıp online onarsam wall hack kulananlar olucak mı ;?
    umarım orjinal oyunda w.h yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rtin

arkadaşlar bişey sorucam bende orjinal almayı duşunuyorum sadece sorum su orjinal alıp online onarsam wall hack kulananlar olucak mı ;?
    umarım orjinal oyunda w.h yoktur

Olucak, ama cok sayıda degil, cunku vac yakalarsa steamid sine ban atar bir daha mw2 ye giremez.
  • Var wall hack kullananlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.