Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: green82
    quote:

Orijinalden alıntı: battal55

beyler TS organizasyonuna son verdim ve TS giriş bilgilerini ilk mesajdan sildim. çarşamba akşamı kendini bilmez bazı tipler TS ye girip küfürler savurdular. sebebini bizde anlamadık. hemen şifreleri değiştirdik..

ilk konuyu yine güncelledim.
    yeni isimleri de eklicem müsait olunca..

iyi oyunlar...

O dakikalarda her zamanki gibi TS'deydım Abi .
    O kendini bilmezler gecenin 2 sinde işleri güçleri yokmuş gibi gelip TS'de küfür yagdırdılar yani ne zevk alırlar anlamıyorum gerçekten .

Server olayına gelince : Arkadaslar Server kurma olayı yok burada. Arkadaşlarınla birlikte bir servera girmek için yapıcağınız şey biri oyunun multiplayerına girip Lobby kuruyor.Bu Lobby'e de Steam üzerinden Arkadaşlarını çağırıyor veya Arkadaşları onun üzerinden kurduğu Lobby'e direk giriyor.Daha sonrada Lobby'i kuran arkadaş Find Game dediğinde de Sizlerin internet bağlantısına yani pingine en uygun bir Servera otomatik olarak giriyorsunuz.Sistem çok iyi tek kötü tarafı Türkiyemizdeki internet hızlarımızın ve bağlantılarımızın çok kötü olması onun dışında başka bir sorun yok aslında.

Sanirsam private match seceneginden oyun kurulabiliyor. Bikac kisiyle denemek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar74

Arkadaşlar herhez çok dikkatli olsun oyunu orjinal almıştım ve dün oyun oynarken avira bir trojan buldu ismi tr/crpyt.xpack.gen bunu sadece cod mw2 oynarken daha doğrusu online oynarken alıyorum IW forumlarında yazanlara bir bakıyım dedim ordada bu sorunlar karşılaşanlar var yani İW net e bu bir hacker saldırısı olabilir mi?? Bana kalırsa ciddiye alınabilicek bir durum zira online bir oyundan virüs bulaştığını ilk defa görüyorum.IW buna bir çözüm bulmalı yoksa pc lerimiz onlar yüzünden virüs veya trojan yuvasi olacak.(((burdan açıklamaya bakabilirsinzhttp://www.geek.com/articles/games/trojan-infecting-modern-warfare-2-gamers-while-they-play-20091118/ birde iw forumlarına bir gidip bakın ordada var bu konuyla alakalı yazılar!! durum ciddi)))

Ben de aynen Avira AntiVir kullanıyorum, sürekli güncelliyor kendini zaten malum.. Böyle bir uyarıyla hiç karşılaşmadım ama, enteresan bir durummuş..

• Arkadaşlar ben bu trojan olayı düzelene kadar online olarak oynamıycam mw2 yi.Sisteme 3. kez format atamam.
  • Ben oynamaya aynen devam abi, sisteme bişey bulaşırsa söylerim başkaları yanmaz
  • Demin bana da virüs uyarısı geldi şimdi sistemi taratıyorum; düzeltmeleri lazım bunu...
  • benide ekleyim steam kullanıcı adım Moricuar fakat başkasını eklerse emailimi veririm oradan eklersiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto22 -- 20 Kasım 2009; 13:15:49 >
  • Beinde ekleyin steam nick: erotikgergedan

Baya kişiyi ekledim ben anasayfadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 20 Kasım 2009; 14:50:50 >
  • Virüs olayıda mı var ilginç bende windows 7 ultimate var virüs programım bile yok uyarı verecek kimsede yok çökermi acep makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Beinde ekleyin steam nick: erotikgergedan

olm bu nebiçim id la neyse ekledim seni. kabul et yoksa öldürürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Ekle kardeş benim steam nick: 1mmEN.s3
  • Multiye giremiyorum arkadaşlar böyle bir hata veriyor bu nedir anlamadım yardım edin acil

Steam Error

Incomplete installation of Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer (53)
    For further help or product support , please visit:

http://support.steampowered.com
  • Eksik yüklenme ile ilgili bir sorun gibi gözüküyor, farklı bir çözüm yolu yoksa eğer yeniden yüklemenin faydası olabilir, ama yinede bi araştır.

Call of Duty eksik yüklenmesi: Modern Warfare 2 - Multiplayer (53)
    Daha fazla yardım veya ürün desteği için, lütfen ziyaret edin
    http://support.steampowered.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKatip -- 20 Kasım 2009; 16:20:30 >
  • quote:

quote:

Nerden kabul ediyoruz öyle bir talep gelmedi.

• quote:

quote:

quote:

Nerden kabul ediyoruz öyle bir talep gelmedi.

community e geliyorsun orda invites var orda görceksin.

• server kurma olayını ben yaparım, bağlantım iyi o sorun değil de sınırlı kişi oynayabildiği için kimileri dışarda kalıyo veya başka servera girme mecburiyetinde kalıyorlar. iw nin şu server kapasitesini artırması lazım en azından private için...

bu arada steam id: khivar1907 ilk sayfada var, zaten çoğunuzu ekledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankaleo -- 20 Kasım 2009; 17:54:40 >
  • ya hadi bi private server yapalim biraz önce recruit arkadasımız kurdu ama türkten çok yabancı vardı. hadi kursun biriniz.
  • quote:

ya hadi bi private server yapalim biraz önce recruit arkadasımız kurdu ama türkten çok yabancı vardı. hadi kursun biriniz.

up! ya hadi ya steam deki dh grubuyla ilgilenen yok kimse bakmıyo. up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Llythem

quote:

Orijinalden alıntı: isyankar74

Arkadaşlar herhez çok dikkatli olsun oyunu orjinal almıştım ve dün oyun oynarken avira bir trojan buldu ismi tr/crpyt.xpack.gen bunu sadece cod mw2 oynarken daha doğrusu online oynarken alıyorum IW forumlarında yazanlara bir bakıyım dedim ordada bu sorunlar karşılaşanlar var yani İW net e bu bir hacker saldırısı olabilir mi?? Bana kalırsa ciddiye alınabilicek bir durum zira online bir oyundan virüs bulaştığını ilk defa görüyorum.IW buna bir çözüm bulmalı yoksa pc lerimiz onlar yüzünden virüs veya trojan yuvasi olacak.(((burdan açıklamaya bakabilirsinzhttp://www.geek.com/articles/games/trojan-infecting-modern-warfare-2-gamers-while-they-play-20091118/ birde iw forumlarına bir gidip bakın ordada var bu konuyla alakalı yazılar!! durum ciddi)))

Ben de aynen Avira AntiVir kullanıyorum, sürekli güncelliyor kendini zaten malum.. Böyle bir uyarıyla hiç karşılaşmadım ama, enteresan bir durummuş..

aynı olay bende de 2 ya da 3 kez oldu oyun sırasındayken, o trojan uyarısını alıyorum avira premium security suite'le, enteresan bi durum her defasında da sildim

• Benide ekleyin oyun orjinal steam nick im: RECONXFUC74
  • quote:

quote:

ya hadi bi private server yapalim biraz önce recruit arkadasımız kurdu ama türkten çok yabancı vardı. hadi kursun biriniz.

up! ya hadi ya steam deki dh grubuyla ilgilenen yok kimse bakmıyo. up up

ooooo @liftaker orjinalimizi almışızda foruma da yazarmış haşin erkek seni
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.