Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herhez çok dikkatli olsun oyunu orjinal almıştım ve dün oyun oynarken avira bir trojan buldu ismi tr/crpyt.xpack.gen bunu sadece cod mw2 oynarken daha doğrusu online oynarken alıyorum IW forumlarında yazanlara bir bakıyım dedim ordada bu sorunlar karşılaşanlar var yani İW net e bu bir hacker saldırısı olabilir mi?? Bana kalırsa ciddiye alınabilicek bir durum zira online bir oyundan virüs bulaştığını ilk defa görüyorum.IW buna bir çözüm bulmalı yoksa pc lerimiz onlar yüzünden virüs veya trojan yuvasi olacak.(((burdan açıklamaya bakabilirsinzhttp://www.geek.com/articles/games/trojan-infecting-modern-warfare-2-gamers-while-they-play-20091118/ birde iw forumlarına bir gidip bakın ordada var bu konuyla alakalı yazılar!! durum ciddi)))

• kaspersky 2010 kurun rahat edersiniz ;)
  • benide ekleyin id: jsf_lifetaker
  • Bende varım benide ekleyin : katil_balina
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Agalar oyunu denemek babında korsanını kurmuştum . Dün Orjinal kutulu aldım. Sorum şu, korsanı sistemden kaldırıp orjiyi kurarsam bir sıkıntı yaşar mıyım ? Yoksa temiz bir Win 7'mi kursam bilemedim ?

Sadece oyunu güzelce silmek yeterli. Bir oyun için Windows ile tekrar uğraşmaya gerek yok.

Kurulum sorunsuz tamamlandı

Bu arada bu oyun'a 2 GB Ram yetersiz geliyor sanırım, Single'da hafif takılmalar oluyor + Oyundan çıkıp masaüstüne dönerken geberiyor Windows resmen..

• beyler TS organizasyonuna son verdim ve TS giriş bilgilerini ilk mesajdan sildim. çarşamba akşamı kendini bilmez bazı tipler TS ye girip küfürler savurdular. sebebini bizde anlamadık. hemen şifreleri değiştirdik..

ilk konuyu yine güncelledim.
    yeni isimleri de eklicem müsait olunca..

iyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

arkadaslar herkese selam. oyunu şuan kutulu olarak temin ettim. ve yüklüyorum. galiba iw sitesinden exclusive access yapıyomusuz. kitapta öle diyo. doğrumudur

Kitapçığın arkasında o notu gördükten sonra siteye girip register yapayım dedim ama ilgili linki bulamadım.. Fazla uğraşmaya değmez diye düşünüp çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battal55

beyler TS organizasyonuna son verdim ve TS giriş bilgilerini ilk mesajdan sildim. çarşamba akşamı kendini bilmez bazı tipler TS ye girip küfürler savurdular. sebebini bizde anlamadık. hemen şifreleri değiştirdik..

iyi oyunlar...

işte abi insanlara bi iyilik yapıp bi arada zevkli oyunlar oynatmak istiyosun bir kaç kendini bilmez çıkıyo...en iyisini yapmışın gerek yok bunlara ts filan..

bu arada ben protective her yerde nick değişik benim valla...tanımazsın diye yazdım nicki..
  • Bizden birisi oyun kursa olmaz mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Bizden birisi oyun kursa olmaz mı arkadaşlar

olur ama o kurulan server a nasıl baglanıcaz? bide neti iyi bi arkadas olması lazım. 12 kisiyi destekleyecek sonuçta.
  • Ekle hocam:

Steam id: 19revenge07
    Nick: Revenge
  • nick: namelesssxx
    id: buzmay2

cod mp tecrübem hiç yok. hadi hayırlısı bakalım. :)
  • quote:

arkadaslar herkese selam. oyunu şuan kutulu olarak temin ettim. ve yüklüyorum. galiba iw sitesinden exclusive access yapıyomusuz. kitapta öle diyo. doğrumudur

eksklusiv içerik için biraz daha bekleyeceğiz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

bu içerik nedir? ve neiçin yapıyoz?
  • Ben de ilk orijinal oyunumu sipariş etmiş bulunuyorum mevcut steam hesabım var orijinal oyun gelince 26 level dan devam edebilecek miyim acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

bu içerik nedir? ve neiçin yapıyoz?

belli değil ki, sitede; kayıtlı MW2 sahipleri için VIP access comming soon felan yazıyor ama öyle çok mühim birşey çıkmaz herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: battal55

beyler TS organizasyonuna son verdim ve TS giriş bilgilerini ilk mesajdan sildim. çarşamba akşamı kendini bilmez bazı tipler TS ye girip küfürler savurdular. sebebini bizde anlamadık. hemen şifreleri değiştirdik..

iyi oyunlar...

O dakikalarda her zamanki gibi TS'deydım Abi .
    O kendini bilmezler gecenin 2 sinde işleri güçleri yokmuş gibi gelip TS'de küfür yagdırdılar yani ne zevk alırlar anlamıyorum gerçekten .

Server olayına gelince : Arkadaslar Server kurma olayı yok burada. Arkadaşlarınla birlikte bir servera girmek için yapıcağınız şey biri oyunun multiplayerına girip Lobby kuruyor.Bu Lobby'e de Steam üzerinden Arkadaşlarını çağırıyor veya Arkadaşları onun üzerinden kurduğu Lobby'e direk giriyor.Daha sonrada Lobby'i kuran arkadaş Find Game dediğinde de Sizlerin internet bağlantısına yani pingine en uygun bir Servera otomatik olarak giriyorsunuz.Sistem çok iyi tek kötü tarafı Türkiyemizdeki internet hızlarımızın ve bağlantılarımızın çok kötü olması onun dışında başka bir sorun yok aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green82 -- 20 Kasım 2009; 3:00:00 >

• tamam çok güzel. bugün saat 21.00 de buluşuyomuşuz. biri kursun online olanları davet etsin. ama bağlantısı iyi olan biri kursun.
  • bende eklenebilirim Draconian137
  • birkaç kendini bilmezden dolayı TS den diğer arkadaşları mahrum etmeyin lütfen ! zaten butarz davranışları yapanları kickleyemiyor muyuz? STEAM NİCK : ozzy11223344 iyi oyunlar .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy112233 -- 20 Kasım 2009; 11:41:38 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.