Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR

Ekleyin beni de

id: badem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 18 Kasım 2009; 12:55:05 >
  • steam nick : jovihim
  • bende geldim benide ekleyin arkadaşlar

steam id : pollair

nick: Polair

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polair -- 26 Kasım 2009; 17:11:13 >
  • Beyler benide Ekleyin öncelikle : Resistance_666

bide bi sorum var . ben find game dediğimde toplam online oyuncu sayısı 0 gözüküyo. vede mesela team deathmach e tıkladığımda server ve kişileri bulması neredeyse 1 dakikayı buluyo. aceba bu sorun herkeste var mı ?
  • Benide ekleyin listeye ;

Steam Name : Cassatura

HErkeze iyi oyunlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A+ -- 18 Kasım 2009; 22:48:36 >
  • Arkadaslar tek tek ekleme yerıne kurudugumuz gruba katılın 50 kısıyı gectık guzel ve lagsız oyunlar cıkartıyoruz.
    herkez turk olunca serverda lag yada baglantı sorunu yasamadan keyıflı oyunlar cıkartıyoruz. gruba katılmak ıcın sadece asagıdakı lınke girip ve JOİN THİS GROUP a tıklmak bu kadar basit

Hekeze lagsız oyunlar diliyorum...

http://steamcommunity.com/groups/mw2turkey
  • beyler korsan indirip steamdan ekleyip oynayabilirmiyim, yardım edin gibi şapşal şapşal sorular sormayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 19 Kasım 2009; 14:43:01 >
  • arkadaşlar join game demişsiniz ama join game giremiyorum ve kurduğunuz grupta bi tane eleman chata girip invite yada herhangi bi cevap göndermiyor gavurların grupları bile daha hızlı cevap veriyor birde bu aralar çok mu yoğun 2 saat de giremiyorum çok bekliyorum mp ye girebilmek için nat bende open bi problem oldugunu sanmıyorm yardım edecek bi adam cıkarsa tşk edicem
  • Bugün saat 15.25'te Steam üzerinden almış bulunmaktayım , kuruşuna kadar hak ediyor oyun , ayrıca sorunsuz bir MP oynamak istiyorum.

Ekleyin , oyun nickim TheGamE , beni gören olursa selam vermesi yeterlidir.
  • Agalar oyunu denemek babında korsanını kurmuştum . Dün Orjinal kutulu aldım. Sorum şu, korsanı sistemden kaldırıp orjiyi kurarsam bir sıkıntı yaşar mıyım ? Yoksa temiz bir Win 7'mi kursam bilemedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Agalar oyunu denemek babında korsanını kurmuştum . Dün Orjinal kutulu aldım. Sorum şu, korsanı sistemden kaldırıp orjiyi kurarsam bir sıkıntı yaşar mıyım ? Yoksa temiz bir Win 7'mi kursam bilemedim ?

Sadece oyunu güzelce silmek yeterli. Bir oyun için Windows ile tekrar uğraşmaya gerek yok.
  • bende siparişimi verdim.oyunumu yukleyim en kısa zamanda geliyorum.
  • Hocam beni de ekleyin
  • Arkadaşalar ben de orijinal almayı düşünüyorum da server'lar nasıl, herkesin ortak girdiği server'lar mı var? Mesela ben arkadaşlarımla ayrı bi server'da oynayabilir miyim? Sizce değer mi 80 TL'ye?
  • benide eklersen sevinirm dostum steam Nick= Kizilay
  • server sistemi cod 4 ün xbox taki server sistemiyle aynı find game diyosun modu seçiyosun senin pingine göre en iyi server a sokuyo . belli serverlar yok girebilceğin. arkınla oynamak istersen ya steam üzerinden invite dersin arkadaşını kendi oynadığın yada kendi kurduğun server a davet edersin . yada arkadaşın oynarken ona join game dersin onun oynadığı servera yada onun kurduğu servera girersin. bence 90 tl ye kesinlikle değer ...

edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorgaXxX -- 19 Kasım 2009; 19:02:21 >
  • arkadaslar herkese selam. oyunu şuan kutulu olarak temin ettim. ve yüklüyorum. galiba iw sitesinden exclusive access yapıyomusuz. kitapta öle diyo. doğrumudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 19 Kasım 2009; 20:00:28 >
  • Merhaba oyunu 3 gün önce aldım ve multi manyak keyifli. Akşamları birlikte sizlerle de oynamak isterim.

Steam nickim Jaqqed
    Lütfen listenize ekleyin.
  • Bende bugn orjinal oyunumak avuştum arkdaşlar
    steam nick: ngeen benide ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-geen -- 19 Kasım 2009; 21:13:07 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.