Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar steam'den kimseyi ekleyemiyorum add friends e tıklıyorum bi yazı çıkıyor ekleme yeri falan yok napıcam nerden eklicem?
  • steam nick: ali_bull
  • arkadaşlar benide ekleyin
    steam nick :ugurislam
  • türkiyenin adi yok her zamanki gibi malesef
  • Büyük ihtimalle bu hafta içi bende orjinal alıcam. Önce pc kaldırır mı diye sahte aldım. Kaldırdığına göre artık orjinal alabilirim
  • Ekleyebilirsin D&R den aldıkbizde pişman değiliz multiside çok hoşuma gitti lakin yeni alışıyorum : flasherw5 < steam ID

Buda ilk Winning Kill'im

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: vezir_i azam

Ekleyebilirsin D&R den aldıkbizde pişman değiliz multiside çok hoşuma gitti lakin yeni alışıyorum : flasherw5 < steam ID

Buda ilk Winning Kill'im

enteresan bi kill

•  COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR

:))
  • dün 2-3 tane elektronik merketi gezdim ama bulamadim genelde hep bittiği söylediler ve sonunda beylikdüzü D&R da buldum.
    hemen eve giderek kurdum gerçekten orjinal oyunun tadi bir başka hiçbir sorun yaşamıyorsun herşey tıkır tıkır kuruluyor.

oyuna gelirsem 6-7 bölüm geçtim ve gerçektende arkadaşların dediği gibi oyun harika bugüne kadar gördüğüm en iyi oyun.
    yatmadan son olarak 15dkligina multiye de girdim ve yabancılarla güzel bir oyun oynadık zevkli idi.
  • Full Türk party :)) Hardcore - TDM pingler mükemmeldi..

• özel silah ayarlamaların 4 lvl den sonra olması ve bazı oyun seçeneklerininde belli lvl dan sonra açılmasıda güzel idi,
  • steam id : chiefeng ekleyın
    yerel oyuncular bır araya gelınce lag olmuyor cok akıcı ve İNANILMAZ KEYİFLİ .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

quote:

Orijinalden alıntı: vezir_i azam

Ekleyebilirsin D&R den aldıkbizde pişman değiliz multiside çok hoşuma gitti lakin yeni alışıyorum : flasherw5 < steam ID

Buda ilk Winning Kill'im

enteresan bi kill

Bu hikaye Şipeşyil mene adanmıştır

evet hikayeside iyidir, iki silahımında mermisi bitmişti yanızdım karşıda 3 adet kalkanlı duruyordu ama dinlemedim... Hızlıca koştum. Koştum. Koştum veee ortadakinin arkasına geçip son hamlemi yaptım ve kimsede birşey yapamadı çünkü oyun bitti... Oyun bitim ardından Loby de wtf? holy... Gibi sesler yükselmişti tabii

• ilk mesaj güncellenmiş ve TS bilgileri verilmiştir. ilgilenen arkadaşları bekliyoruz.
  • steam id=kardes4

oyun orjinal değil ama oynayabiliyoruz

eklerseniz aynı serverlara denk geliriz

COD serisi beni TFC*lBaTTaLGAZi olarak bilir
  • Arkadaslar steam uzerınden bırbırımıze ulasmak ve bir catı altında toplanmak maksatıyla bır grup olustırmus bulunmaktayız gruba katılmak isteyenlerın asagıda verecegım lınkle tıklayarak join demeleri kafi olacaktır...

Ne kadar cok kişiyi bu grupta toplarsak özel maclar ve oyunlar kurmak o kadar kolaylasmıs olacak grupbu duyurmak ta tabıkı bız uyelere kalıyor... Friends listınızden gruba uye olduktan sonra arkadaslarınıza sag clik İNVİTE TO GRUP MW2 -- turkey kısmına tıklamanız yeterlıolacaktır...

http://steamcommunity.com/groups/mw2turkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheChiefENG -- 16 Kasım 2009; 13:59:36 >
  • Bugün itirbariyle bende aranızdayım

Steam: Cpt_Prime
  • arkdaşlar şimid beraber oynamak için ilk mesajda yazılanlarımı yapmak gerekiyor...
  • Benide ekleyin beyler. Nick : qumci
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.