Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donutraider ismi ile ulaşabilirsiniz.

Umarım listemiz mümkün mertebe büyür.
  • Bu gece oynadığımız oyun süperdi :)) ben 'j0 xD 2. mapte snip le çok can yaktım ehehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran48

oyunu şimdi indiriyorum bi deniyim pc kasacakmı felan eğer akıcı bir oyun sağlarsam bende orjinal almayı düşünüyorum
    daha önce fazla bir mp geçmişim yok:):) cod 2 de takılırdım ara sıra

bir arkadaş oyunu steamdan aktif ediyorsun yazmış
    oyuna girerken daima steam mı kullanacağız?

birde kafama takılan bir şey var
    biz şimdi oyunu steamdan aktif ettiğimize göre oyunu kurarken cdkey girmiyecez heralde
    yani oyunu istediğim kadar yükleyip silebilirim cdkeylerdede sorun olmaz

ilk orjinal oyunum olcakya heralde o yüzden çok soru sordum

bu arada TS(teamspeak) nası bişe?:S

MP geçmişin olmamasına takılma, ben de action MP olarak en son CS oynadım uzun seneler önce, sonra elimi sürmedim L4D ve MW2 alana kadar, eğer Call of Duty serisini SP oynamayı seviyorsan MP'den en az o kadar zevk alacaksın. Bilgisayara değil insan zekasına karşı oynamak apayrı bir deneyim.

Oyunu oynarken Steam açık duruyor, Steam'e bağlı diğer oyunlar gibi bir kez Steam'e entegre olduktan sonra senin Steam hesabının bir parçası haline geliyor. Hiç denemedim ama diğer Steam oyunları gibi ise oyunu DVD'den kurduktan sonra uninstall edip keyini kaybetsen ve DVDler bozulsa bile büyük ihtimalle oyunu Steam üzerinden tekrar indirip aynı key ile kurmana izin veriyordur. Bir kez girilen key Steam hesabına bağlanıyor çünkü.

Oyunu ilk kez kurarken key giriyorsun aktivasyon sürecinin bir parçası olarak. Normalde Steam üzerinden oyun alırken Steam sana otomatik bir key verir ve oyunu kurarken tekrar sormaz ama fiziksel medyadan kurulum yaparken senin key girmen lazım. İlerde oyunu kaldırıp tekrar Steam üzerinden internette çekip kurarsan büyük ihtimalle Steam hesabından key otomatik olarak kullanılır, eğer DVD üzerinden kurmak istersen tekrar elle key girmen gerekir.

Orijinal alırsan indirdiğin versiyonu uninstall et, exeleri ve eski klasörü harddiskten muhakkak sil, yoksa Steam'de sorun yaşayabilirsin.

TS güzel bir şey. Özellikle tadını kaçırmadan adam gibi kullanmasını bilenler için oyun içi iletişimde çok faydası oluyor. Zamanında WoW'da çok kullanmıştım bilirim.

• steamda add friend calismiyor ?
  • Beyler şu anda oyunda olan varsa ve bir ara bu mesajımı görürse benide davet edebilirmi oyuna buradan arkadaşlarla birlikte oynayalım multide...

steam ismim : disaster
  • ORJİNAL OYUN ALMAK GİBİSİ YOK BEA

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: Volth

ORJİNAL OYUN ALMAK GİBİSİ YOK BEA

dostum ön kapak yanlıs resmi koymussun
    bu arada
    steam id:guardboy445
    oyun id:RoyaLGuarD
    gelin mp spec ops yapalım

• Oyunum orjinal.

Steam ID: rockmassif
  • Haa ben de benimkinin dışı niye farklı diyecektim
  • Ekleyin benide arkadaşlar steam name : satsumaeagle
    online game name :anatolian eagle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 15 Kasım 2009; 10:23:08 >
  • Steamde online adım: "Sozar"

Bende oyunu steam üstünden almıştım....
  • YAA LÜTFEN YARDIM dün orjinal COD 6 aldım ve oyunu yükledim ama oyunu açar açmaz hemen şöyle bi error veriyor Error during initialization:
    Couldn't create a 1024 x 2048 render target surface: Wrong texture format... oyunu almadan önce bi sitede bu oyun çin pcmi test ettirmiştim ve yeterli çıkmıştı şimdi böyle bi sorun veriyor lütfen yardım edin nasıl halledebilirim bu sorunu Not: windows vista kullanıyorum
  • Steamde online adım:samsa
  • Bende alıcam büyük ihtimal..Yalnız online oynayanlar pingler ne alemde ?
  • arkadaslar oyunu dvd li almistim fakat oyunu daha kuramadan kucuk yegenimin ellerinde cizildi maalesef room dvd yi okumuyor fakat orjinal cd keyi kitapcikta.simdi ben oyunu nasil kurup elimdeki mevcut cd key ile aktif edip multi oynaya bilirim,yardimci olacak arkadaslar varmi,pm dende cevap atabilirsiniz.
  • arkadaslar oyunu orjınal alıyorum yarın geliyor fakat kurulu nasıl yapıyoruz mp oynamak için. bazı arkadaslar steamle ilgili bişiler yazdılar ama yabancı olduğum için anlamadım. bilmeyen bir oyunsever olarak yardımını rica ederim. bu arada bilgisayarımda steam yüklü.tesekkur ederim.
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

arkadaslar oyunu dvd li almistim fakat oyunu daha kuramadan kucuk yegenimin ellerinde cizildi maalesef room dvd yi okumuyor fakat orjinal cd keyi kitapcikta.simdi ben oyunu nasil kurup elimdeki mevcut cd key ile aktif edip multi oynaya bilirim,yardimci olacak arkadaslar varmi,pm dende cevap atabilirsiniz.

Steam'de My Games tabı altında Activate a product on steam'e tıklayıp seriali girmeyi deneyin.Eğer olursa oyunu Steam'den indirip multiye girebilirsiniz.
  • Evet arkadaşlar an itibariyle ben de Steam üzerinden aldım oyunu,şu an iniyor.
    Steam ID: misan89
  • tek tek birbirinizi eklemekle uğraşmayın burda kurulmuş grup var

http://steamcommunity.com/groups/codmw2tr
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.