Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hellar

benimkide hellar318 steam id arkadaşlar oynayabilcez mi bakalım

Hellar hocam diğer topic'tede konuşmuştuk ekledim seni fatihakhan sanırım isimde..Dün akşamdı herhalde 07.30-8 gibi girerim dedim ama işim çıktı giremedim o saatte ama bu akşam kısmetse girerim hem buradaki arkadaşlarıda tanımış olurum...
  • iWnet'den mi oynuyorsunuz? yoksa friend's kısmından mı? birde stea üzerinden iWnet ile oynayan arkadaşlar var ise ping durumları nedir ? 3 yeşil,2 yeşil,kırmızı ?
  • Benim steam id: medyum1907

Ya da: Lonely Hunter

büyük ihtimal 2.cisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi you know who -- 13 Kasım 2009; 22:52:53 >
  • baya zevkliydi bu akşam yarın devam
  • Selamlar, forumda 2 CoD kısmı yapmışlar bu tarafı yeni gördüm Ben de aranıza katılırım bir ara.

Bu arada herkesi friend olarak eklemek yerine Steam'de grup açtım, grubun chat odası filan da var, böyle toplanmak çok daha kolay olur. Oradan da TS'e geçiş yaparız. Şuradan katılabilirsiniz, ilgililere de adminlik vereyim logo filan yapsınlar

http://steamcommunity.com/groups/codmw2tr

• STEAM ID : qblay

Win7 işletim sistemi kullanıyorum,MP oynarken map değiştiği sırada siyah ekranda kalıyo oyun,benle aynı problemi yaşayan kişilere de rastladım steam sitesinde,bu forumdan bi arkadaşa da oluyomuş.Başka böyle sorun yaşayan var mı arkadaşlar sinir bozucu bişey,tam havaya giriyosunuz,çat bi daha ki harita yüklenirken siyah ekran çıkyo.Fikri olan,bununla ilgili duyumu olan var mı???

http://forum.donanimhaber.com/m_35764156/mpage_1/key_//tm.htm#35764156
  • steam nick : suazo7k
    x-fire nick : djpeace1
    oyun nick : [Suazo7.k]Sümüklü

ekleyin eklenin

şu cod mw2nin tadına varalım gayrı
    dün aldım steame baktım 1 tane adam yok bari burdan oynayalım.
  • yilmaz_434 eklerseniz sevinirim
  • güncelledim listeyi....

bazı arkadaşlar TS de bizde katılmaya başladılar. vaktim olunca ts bilgilerini vericem. isteyen olursa pm atsın.
  • su anda oyun orgınal nerde satılıyor? beylıkduzu bahceshır taraflarında?
  • arkadaşlar pingler nasıl ????
  • Arkadaşlar ekleyin beni de tanbey35
  • Arkadaşlar benide eklermisiniz

Steam:volkanatik82
    Nick :Black_Tower
  • Steam nick : [TR] Hammer
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

STEAM ID : qblay

Win7 işletim sistemi kullanıyorum,MP oynarken map değiştiği sırada siyah ekranda kalıyo oyun,benle aynı problemi yaşayan kişilere de rastladım steam sitesinde,bu forumdan bi arkadaşa da oluyomuş.Başka böyle sorun yaşayan var mı arkadaşlar sinir bozucu bişey,tam havaya giriyosunuz,çat bi daha ki harita yüklenirken siyah ekran çıkyo.Fikri olan,bununla ilgili duyumu olan var mı???

http://forum.donanimhaber.com/m_35764156/mpage_1/key_//tm.htm#35764156

bendede siyah ekran olayı oldu win 7 var bendede multi oynarken anlam veremedim

• Selamlar

steam nick : trkingsix
  • YouRockTR
  • bir kaçınızı ekledim ama buraya da yazıyım.

Steam nick: lectus
  • bugün oyunu orjinal aldım ve 7 saate yakın bir süre multi oynadım... Laag falan vs var diyorlar alakası yok arada hafif yapıor cod 4 te ki gibi oyuna 90 tl alıp vermeye değer ...
  • Ben de yeni aldım gerçekten müthiş. Beni de ekleyin listeye.

Steam: burakbicer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.