Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GhostEagle_TR
  • Ekledik herkesi eklemesine de,steamde friends kısmında online oyundaki arkadaşların oyununa katıl dediğimde hiçbir oyuna giremiyor...Yani boşuna mı ekledik ne..Bu salak IW ya da steam den kaynaklanıyor galiba...

Bu oyun dedicated server olmadan ağız tadıyla multiplayer oynanamiyacak..Dah üst üste 4-5 el multiplayer oynayamadim ya oyunda host olan angut oyundan çıkıyor ya da IW nin lobbysinden atıyor...Zaten paraya para demedi IW hala dedicated server kasacam diye inletiyor milleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

Ekledik herkesi eklemesine de,steamde friends kısmında online oyundaki arkadaşların oyununa katıl dediğimde hiçbir oyuna giremiyor...Yani boşuna mı ekledik ne..Bu salak IW ya da steam den kaynaklanıyor galiba...

Bu oyun dedicated server olmadan ağız tadıyla multiplayer oynanamiyacak..Dah üst üste 4-5 el multiplayer oynayamadim ya oyunda host olan angut oyundan çıkıyor ya da IW nin lobbysinden atıyor...Zaten paraya para demedi IW hala dedicated server kasacam diye inletiyor milleti

evet bendede böyle bir sorun var
  • karşılaştığınız sorunları IW'ye atmayın

Sorun: girmek istediğiniz arkadaşın host'u doludur. Ben girebiliyorum. Önce araştırın emin olduktan sonra yazın. İnsanları da yanlış yönlendirmeyin.
  • Dedicated server olayından sonra vazgeçmiştim orjinal almaktan ama dayanamadım yahu . Steam' in boykot grubundaki pek çok insanda MW2 oynuyor şu anda, Boycot Fail! yani

Steam id: plnks
    Nick: Polynikes

Edit: Haritaları hemen ezberlemek lazım, her taraf ninja kaynıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 16 Kasım 2009; 20:47:32 >
  • BENİDE EKLE Ronin tr
  • Arkadaşlar donanımhaber mw2 community'sini ekleyin,böyle tek tek eklemek zor.Şu an 10 kişiden fazlayız,herkes burada olursa daha güzel olur.
    http://steamcommunity.com/groups/DHMW2
  • arkadaşlar multiplayer oynıycam oynayamıyorum bi türlü beceremedim find game e basıorum olmuyo nat diye bişeyden bahsediyo steamide anlamadım multi oynamak için ne yapmam gerekiyor ve mesela burdaki insanlarla nasıl buluşup oynama imkanım olcak bu arada steam : ErdiTibet
  • beyler bu ts de buluşma ilginizi çekmedi galiba. müsait olan mutlaka gelsin.verdiğim TS bilgilerini cuma ya kadar sabit tutucam. Sonra şifreleri değiştiricem.
    ilk mesajı kontrol edin lütfen.
  • merhaba beyler listeye benide eklemeyi unutmayın steam id:areena34
  • Beni de ekleyin;)
  • Hardcore servera giren oldu mu veya var mı?
  • Benide ekleyin arkadaşlar

Steam Nick : RONSPY

Yalnız bu invite işini bir türlü çözemedim arkadaşlar oynamak istiyoruz ama bir türlü beceremedik. Yapan biri varmı acaba? Nasıl yapıcaz anlatabilirmi?
  • NoHope[TR] ekleyin arkadaslar
  • beni de ekleyin

erozbey
  • Oyun İstanbul Forumdaki Saturn'de 59 TL ye satılıyomuş haberiniz olsun. PS3 için olanı 79
  • benide ekleyebilirsiniz

nick: InTRudeR
  • @rainbowr6
    hardcore server var.
    @ErdiTibet
    Nat bildiğim kadarıyla güvenlik durumunu gösteriyor. open olması lazım.yani NAT OPEN yazması lazım..

oyunda buluşma şöyle oluyo.
    birisi oyuna girme lobsinde beklerken sift+tab yapıyosunuz. sağ altta friends list i açıyosunuz. arkadaşlarınızın yanındaki küçük ok ikonuna tıklayıp join game diyosunuz. o arkadaşınızın yanında aynı loby e katılıyosunuz. party leader kimse oyun modunu seciyo. team deathmach - S&D gibi ve o party de olanlar hep beraber aynı servera bağlanıyolar. ayrıca oyunda da aynı takımda oluyolar..party nize arkadaşlarınızı da invite edebilirsini.

bu arada sürekli bağlantı sorunları yaşanmaya başladı. mümkünse sorunlarınızdan haberdar olmak için sesli iletişim halinde olun.
    bunun için steam üzerinde voice chat odası kurabilirisniz. aynı anda bir çıok kişi kullanabilir bu odayı. iş görür ama yinede TS tavsiye ediyorum..

• enide ekleyin dostlar DevrimEmre
  • Bu akşam gelmek isteyenleri ts de beklicem arkadaşlar. tekrar tekrar hatırlatıyorum. TS bilgileri ni ilk mesaja ekledim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.