Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızanlar beni de ekleyiverin gari astsubay 77
  • arkadaşlar,
    Istanbul'da olan bir hayırsever bana bu oyunu 59TL ye alıp kargolayabilir mi?
    masrafların hepsi trınk benden...

hayırlı haberlerinizi bekliyorum...
  • en sonunda ben de aldım. ilk sayfadaki listeye eklerseniz sevinirim. steam id: tarsusediz

herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 21 Kasım 2009; 16:19:42 >
  • Beyler şuan oyunu internetten indirip single ı bitirdim ayrıca online oynayabilmek için bi kaç ilaç milaç denedim ama bu iş böyle olmayacak gibi yarın orjinal olarak almayı düşünoyrum ama daha önce yaptığım bu ilaçlar bi sorun çıkarırmı paranın boşa gitmesinden korkuyorum ama kurmadan önce steam e ve oyuna uninstall çekicem ama aynı steam hesabıyla aktive etsem sorun olurmu sizce ?
  • Arkadaşlar çoğunuzu ekledim benim steam nick:RECONXFUC74 eklediklerim kabul ederse sevinirim
  • steam nick : Sentinus39
  • steam id: destrance
  • Beyler sık online olamadığım için steam grubuna bakamıyorum, eğer ilgilenicek organizasyon yapacak varsa buraya yazın yetki vereyim.

http://steamcommunity.com/groups/codmw2tr
  • ACİL YARDIM!!!!!!! merhaba arkadaşlar ; türk server grubuna giremiyorum. Unable to connect to host mesajı alıyorum. Fakat find game den otomatik olarak atanan yabancı serverlara bağlanarak oyunu oynuyorum. Özellikle steam MW2 türk grubuna giremiyorum.Join Game dediğimde bir müddet server a bağlanmak için sayıyor. Sonra Unable to connect to host mesajı alıyorum. Oyun orjinaldir. tekrar belirteyim. :) yaredımcı olabilir seniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
  • steam id: godsmack1990
    oyun içi: Ghost
    saygılar
    ..
    bu arada arkadaşım aynı sorun bendede vardı daha sonra düzeldi nasıl oldu anlamadım.
  • Hocam ekle benide
    Steam ID: ThinkAgain61
    Game ID: ThinkAgain Veyahut OFFlee
  • quote:

ACİL YARDIM!!!!!!! merhaba arkadaşlar ; türk server grubuna giremiyorum. Unable to connect to host mesajı alıyorum. Fakat find game den otomatik olarak atanan yabancı serverlara bağlanarak oyunu oynuyorum. Özellikle steam MW2 türk grubuna giremiyorum.Join Game dediğimde bir müddet server a bağlanmak için sayıyor. Sonra Unable to connect to host mesajı alıyorum. Oyun orjinaldir. tekrar belirteyim. :) yaredımcı olabilir seniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

biraz denemelisin yani girmezse birdaha dene bende de oluyor ama 2-3 kez deneyince giriyor.
  • Beyler Oyunu Yüklerken Benim dvdromda sorun olduğu için 2. dvd yi okuyamıyor bende installı iptal ettim internetten indirilmiş versiyonunu kursam sorun olmaz dimi ilaç falan yapmıcam sadece kurulumu yapıcam cd key falan aktive edilmiş zaten ?
  • Olur ben öyle yaptım 2.cd bitime 2 dakika kala dondu. reset attım ve steam dan yükledim full olarak %96 dan devam etti.
  • Yaa olmuyor :S İptal ettim yüklemeyi download paused yazdı steamde sonra deamontools ile sıfırdan kurdum ama steam görmedi sonra steame silip tekrar kurdum görür belki diye gene görmedi :S ne yapabilirim arkadaşlar yardım lütfen
  • damon tools ile işin ne anlamadım. oyunu yüklerken sorun olursa steam yüklemeye devam ediyor. ve oyun kuruluyor.
  • Ama steam internetten indiriyor ben 2. Dvd yi okutamıyorum dvd roma bu yüzden mecbur korsan versiyonuyla kurup steam e göstermem gerek oyunu :S
  • Neyse hallettim sonunda yüklediğim cod u steam deki cod klasörüne attım oldu
  • hadi hayırlı olsun.
  • oyunu aldığımdan beri türk server ına giremedim. yani server full felan gini mesajlar vermiyor. Unable to connect to host mesajı alıyorum. defalarca deniyorum. çok ilginç ...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.