Sinyal Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
1 haftadır sinyal sorunu var. İzlerken sinyal düşük hatası veriyor. Bazı kanallara geçerkende görüntü oluyor ses olmuyor. Benzer sorun yaşayan var mı? Nedir çözümü
Zte H298A Wifi 60mpbs geçemiyor
Arkadaşlar Merhaba,
1 yıldır kullanıyorum 100mpbs bağlantım var. Telefonda 5ghz wifi ile hız testinde 95mpbs alırken son 1 haftadır 65'i geçemiyor. Telekomdan geldiler bir çözüm bulamadılar. Ethernet ile 95mpbs alabiliyorum.
Benzer sorun yaşayan oldu mu?
Yeni Sezonda Hangi Ligler Olacak?
Arkadaşlar,
Beinsports bir bir bütün lig yayınlarını kaybediyor. Önümzüdeki yıl Süper Lig dışında hangi liglerin olması bekleniyor? Şampiyonlar ligi kesin olmayacak mı?
İnternet Altyapı Aynı ise ISP'nin Önemi Nedir?
Merhaba Arkadaşlar,
Evimde telekom altyapılı cam kablolu fiber internet var. Milleniden turkknete geçiyorum. İkiside telekom altyapısını kullanıyor mecburen. Peki ikisinin arasındaki fark nedir? Madem altyapı telekom.
Alınık SWA-8500S SAMSUNG ARKA HOPARLÖR
Arkadaşlar,
SWA-8500S SAMSUNG ARKA HOPARLÖR satmayı düşünen varsa alabilir miyim.
teşekkürler
Audi TT kullanan/kullanmış olan
Merhaba arkadaşlar,
Audi TT almayı düşünüyorum 2000 model. Sizce alınır mı sıkıntı çıkarma ihtimali nedir ? Bir de boyum 1.88 kokpit tarafı geniş mi uzun mesafelerde sıkıntı çıkar mı?
teşekkürler.
Audi TT kullanan/kullanmış olan
Merhaba arkadaşlar,
Audi TT almayı düşünüyorum 2000 model. Sizce alınır mı sıkıntı çıkarma ihtimali nedir ? Bir de boyum 1.88 kokpit tarafı geniş mi uzun mesafelerde sıkıntı çıkar mı?
teşekkürler.
Digiturk Kutusunu Başka Eve Götürme Yardım
|
DT9104 Ethernet Hızı
|
Su Tesisatından Anlayanlara
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 883
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 14.124 (Bu ay: 251)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 441 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar