Arkadaşlar, Beinsports bir bir bütün lig yayınlarını kaybediyor. Önümzüdeki yıl Süper Lig dışında hangi liglerin olması bekleniyor? Şampiyonlar ligi kesin olmayacak mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Sezonda Hangi Ligler Olacak?
-
-
Bein alır şampiyonlar liginde türk takımları bir şey yapmıyorki alsınlar
-
Şampiyonlar ligini Saran grubu alacak dedikodusu var Ssport olur muhtemelen ..inşallah ligi de onlar alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen seferde s sport alıp bein sporta devretmemiş miydi ? ben mi yanlış hatırlıyorum
-
sadece süper lig ve tff 1 lig olur bu gidişle
-
Bana da öyle geliyor. Şimdiden açıklamaları lazım ama pek dikkate almıyorlar tüketiciyi.
Benim tahminim, Şampıyonlar Ligi S-Sport ya da Tivibu'da yayınlanır gibime geliyor. Çünkü Digiturk hemen hemen çoğu ligi kaybetti desek yanlış olmaz herhalde..
-
süperligde garanti değil ki..adamlar çekip gidebilir..
-
Avrupa Ligi için olmuştu bu durum. ŞL'yi direkt beIN kendi aldı.
-
beIN CONNECT'in sitesinden ŞL ve AL logo ve yazıları kaldırıldı. Ayrıca yine WTA tenis turnuvaları da bırakıldı. Onunda logosu kaldırıldı. Diğer forumdan aldığım bilgiye göre de Serie A ihalesine sadece Saran Medya katılmış.
-
UEFA ve beIN SPORTS, Orta Doğu ve Kuzey Afrika için 2024'e kadar 3 yıllık büyük bir yenileme anlaşması imzaladı
Umarım Türkiye içinde geçerli olur.
https://www.beinmediagroup.com/article/uefa-and-bein-sports-agree-major-3-year-rights-renewal-for-middle-east-north-africa-until-2024/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 10 Haziran 2021; 21:42:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkiye 'yi kapsamıyor öyle olsa sony pictures anlaşması gibi yazarlardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani sadece Türkiye ligi için mi taahhüt bittiğinde bizden 1500 TL isteyecekler? Saçmalık
Öyle olursa ben yenilemem kesinlikle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X