Arkadaşlar, Beinsports bir bir bütün lig yayınlarını kaybediyor. Önümzüdeki yıl Süper Lig dışında hangi liglerin olması bekleniyor? Şampiyonlar ligi kesin olmayacak mı? |
Yeni Sezonda Hangi Ligler Olacak?
-
-
Bein alır şampiyonlar liginde türk takımları bir şey yapmıyorki alsınlar
-
Şampiyonlar ligini Saran grubu alacak dedikodusu var Ssport olur muhtemelen ..inşallah ligi de onlar alır. -
geçen seferde s sport alıp bein sporta devretmemiş miydi ? ben mi yanlış hatırlıyorum
-
sadece süper lig ve tff 1 lig olur bu gidişle
-
Bana da öyle geliyor. Şimdiden açıklamaları lazım ama pek dikkate almıyorlar tüketiciyi.
-
Benim tahminim, Şampıyonlar Ligi S-Sport ya da Tivibu'da yayınlanır gibime geliyor. Çünkü Digiturk hemen hemen çoğu ligi kaybetti desek yanlış olmaz herhalde..
-
süperligde garanti değil ki..adamlar çekip gidebilir..
-
Avrupa Ligi için olmuştu bu durum. ŞL'yi direkt beIN kendi aldı.
-
beIN CONNECT'in sitesinden ŞL ve AL logo ve yazıları kaldırıldı. Ayrıca yine WTA tenis turnuvaları da bırakıldı. Onunda logosu kaldırıldı. Diğer forumdan aldığım bilgiye göre de Serie A ihalesine sadece Saran Medya katılmış.
-
UEFA ve beIN SPORTS, Orta Doğu ve Kuzey Afrika için 2024'e kadar 3 yıllık büyük bir yenileme anlaşması imzaladı
Umarım Türkiye içinde geçerli olur.
https://www.beinmediagroup.com/article/uefa-and-bein-sports-agree-major-3-year-rights-renewal-for-middle-east-north-africa-until-2024/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 10 Haziran 2021; 21:42:48 >
-
Türkiye 'yi kapsamıyor öyle olsa sony pictures anlaşması gibi yazarlardı. -
Yani sadece Türkiye ligi için mi taahhüt bittiğinde bizden 1500 TL isteyecekler? Saçmalık -
Öyle olursa ben yenilemem kesinlikle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X