merhaba dostlar bilindiği üzere digitürk (beinsport) eutalsattan yayıncılık hayatına son veriyor artık türksat üzerinden devam edecek bunun akabinde 2 gün önce beinsport sporun yıldızı paketimi yeniledim paket kapsamında bana filmin ve dizinin paketini ocak ayına kadar hediye ettiler mevcutta 4k aboneliğim var bu da 9. ayda bitiyor ben 4k aboneliğini de almak istediğimi söyledim şöyle bir söylemle karşılaştım digitürk 2023 itibari ile 4k yayınları sonlandıracağını söyledi premier ligde 4k maç heycanı arkadaşları hüsrana uğrattığım için özür dilerim NOT: türksattan 4k yayın yokmuş |
DİGİTÜRK 4K Yayını Sonlanıyor
DİGİTÜRK'ün 4K yayın hizmetinin 1 Mart 2023 tarihi itibarıyla sonlandırılacağı açıklandı.
4K yayın izlemek için gerekli olan DİGİTÜRK 4K kutu artık satılmayacak ve mevcut aboneler 400. kanalda yer alan DİGİTÜRK 4K kanalını izleyemeyecek.
DİGİTÜRK 4K kutu ücreti ödemiş olan aboneler, sözleşme sürelerinin bitiminden itibaren bu ücreti ödemeye devam etmeyecekler.
4K yayın izlemek isteyenler, farklı platformlara yönelmek zorunda kalacaklar.
Bu değişiklik, DİGİTÜRK'ün yayın stratejisindeki bir güncellemeyi temsil ediyor. Platform, artık 4K yayın yerine diğer içeriklere odaklanacak.