|
DİGİTÜRK 4K SONLANIYOR BİLGİNİZE (4. sayfa)
-
-
formula1 izliyorsanız yarışları genelde 4k'dan yayınlıyorlar.
-
LG 49NANO816 4K Tv
-
Haftada 2 büyüklerin maçını 4k veriyor 400 kanaldan ben kullanıyorum gayet iyi. Ama gerçek 4k değil görüntü ama yine de hd kanallara göre baya fark var -
bugun başvurdum 4k için şu an halihazırda hd yayın alıyorum kalite çok kötü Fenerbahçe ve beşiktaşın maçlarını izliyorum ve formula1 izliyorum formula 1 in 4k kalitesi nasıl futbol yayınlarında az bişey fark etse de enazından tv mizin verimini arttırmış oluruz 1050tl ücret istediler aylık 50tl dediler üyelik yenilemede iptal dilekçesi verip yenilediğim için seneye indirim alırız diye düşünüyorum bu konuda.
-
Bi fark yok hocam.
-
Modül varsa alınır aylık 9 tl 4k hizmeti yıllık 90 tl. Onun dışında gidip 4k uydu alıcı, mdud lnb değişim ücreti ve aylık 50 tl ödeyecek bir kalite yok maalesef. Bazen full hd yayın ile 4k arasında neredeyse hiç fark görünmüyor televizyona yakından baktığınızda pikselleşme biraz daha az sadece 4k yayında.
-
bakalım kurulum talebi verdim kurmaya gelsinler enazından formula 1 de kalite iyidir diye düşünüyorum sonuçta yurdışı çekiyor yayını
-
Evet f1 yayınlarında görüntü kalitesi iyi.
-
Digitürk 4K kanal ücreti aylık 10 TL olmuş. -
Mevcut evimde merkezi sistem üzerinden yayın alıyorum 4k için başvuru yaptığımda merkezi uydu kullanımlarında 4k kullanamazsınız dediler. bunun bir çözümü yok mudur modül alsam sorunum çözülür mü acaba ? bir 4k izleyemedik şu turksata geçtiğinden beri eutelsat dayken ne güzel izliyordum.
-
Merkezi sistemde LNB değişirse izlersiniz izleyemezsiniz diye bir şey yok. Modülde de izlersiniz. Önce modüllü üyeliğe geçeceksiniz sonra da 4K paketini açtıracaksınız iş tamamdır. 4K için modül daha mantıklı zaten. Öteki türlü hem kutuya aylık kira ödeyeceksiniz hemde LNB değişmesi gerekecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X