Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet orgi alıyo bende satmak istiyorum. Oyun artık baydı beni oyna oyna nereye kadar. Sonu yok meredin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1986

Millet orgi alıyo bende satmak istiyorum. Oyun artık baydı beni oyna oyna nereye kadar. Sonu yok meredin.

Hocam lvl kaç_?

70 oldunmu?

bütün challenge'ları açtınmı?

bütün perklerin upgradeleri ile açtınmı?

Prestige modu yaptınmı?

prestige 70 oldunmu ?

Prestige 70 iken tüm challangeları açtınmı ?

Prestige 70 iken tüm Perkleri ve upragradeleri açtınmı?

Lütfen bu oyundan bu kadar çabuk sıkılmayalım
  • perk, silah açmak, challange tamamlamak anlamsız ve vakit kaybı bence, oyuna bağlamak için kurulan bir tuzak. Ver işte hepsini oyunun başında, ne uğraştırıyorsun ki bizleri
  • Maknc Neden Level 70 olmalıyım?? Olunca bana paramı veriyorlar?? Dediğin şeyleri yapınca başım göğemi eriyo?? Ben oyundan zevk aldığım için oynauyorum. Zevk almadığım zamanda satıyorum. Birde bu aç dediğin şeyler işime yaramıyorsa neden boşuna onları açmaya ugraşıyım. Ben BF2 ile çok uğraştım. Yok sunun zamnını dldurayım yok su madalyayı alayım. ANladım ki hepsi boş. Bundan sonra böyle al 1-2 hafta oyna sat.
  • konu dağılmasın diye buradan devam ediyorum cod 6 için steamda grup oluşturuyoruz biz bize oynamak için ilk mesajdaki arkadaslarıda ekleyerek biz bize oynayalım
    birde bu cod 6 yı satın aldık TÜRK bayragı eklenmemiş bu konudada bir bildirim yapılsa üretici yayıoncı firmaya ve TÜRK oyuncular için server olustursalar

http://steamcommunity.com/groups/cod6-turkiye

Türk oyuncularin bulusma grubudur.
    *Public'te Host sorunu yasayanlar..
    *Pinglerden ve Hilecilerden sikayetci olanlar..
    *Kendi aramizda yapacagimiz özel maclarla kendini gelistirmek isteyenler..
    *Sende Türk arkadaslarini davet et, bu gruptaki eglenceye ortak ol!
    http://steamcommunity.com/groups/cod6-turkiye

steam = cengizpasha1903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizpasha -- 1 Aralık 2009; 22:46:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

perk, silah açmak, challange tamamlamak anlamsız ve vakit kaybı bence, oyuna bağlamak için kurulan bir tuzak. Ver işte hepsini oyunun başında, ne uğraştırıyorsun ki bizleri

Adamlar oyun yapıp neden uğraştırıyor ki seni, bence oynama çık dışarı dolaş hava al. Kendine gelirsin. Tembellik de bir yere kadar ama değil mi !!!
  • Arkadaslar elımde orjınal Mw2 var son 2 gundur oyunda ıken multı veya co-op oynarken bır anda ekran sımsıyah oluyo oyundan kopuyor steamdan yazı yazıyorlar goremıyorum bılgısayar komutları goruyor fakat oyun ekranı donuyor gorev yonetıcısı acılıyor fakat sıyah ekrandan dolayı sadece fare ımlecı gorunuyo delı olmak uzereyım oynayamıyorum oyunu.
  • steam id:utkudurgun

nick:[HdK]BeaST
    eklerseniz sevinirim 3 gün offline'ım yalnız.Bide arkadaşlar oyun insanda çok acaip bi istek uyandırıyor s..x gibi sanki her seferinde daha fazla oynamak istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Arkadaşlar oyunu kurarken Steam bir güvenlik kodu veriyormuş. Ben bunu farketmaden kurdum oyunu.
    Bu kodu Steam'den öğrenmenin bir yolu varmı?

Herkese hayırlı Bayramlar diliyorum.

evt bende bunu merak ediyorum? bilen varmı?
  • İyi oyundu ama bu sniper denen nane tak atışta öldürmüyor ona gıcık oldu sniper lan bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

İyi oyundu ama bu sniper denen nane tak atışta öldürmüyor ona gıcık oldu sniper lan bu?

• Adam da lag yok ki :)
  • Adam aşmış ya o ne biçim oyun oynayış öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taco_paso_24 -- 2 Aralık 2009; 19:21:33 >
  • Steam id: tchnoboi
    Xfire: tchnoboi

^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: taco_paso_24

Adam aşmış ya o ne biçim oyun oynayış öyle.

Oynayan tek bir kişi değil.Sağ altta adları yazıyor oynayanların.Adamlar aşmışlar olayı zaten
  • Call of Duty Modern Warfare 2 için yılbaşında bir indirim gelebilir. Oyunu almak için bekleyenler bir süre daha beklesin zaten Türkiye'de kalmadı stok. Kaynakhttp://oyun.thgtr.com/haber/oyun/dikkat-modern-warfare-2ye-steamde-25-indirim-gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Arkadaşlar oyunu kurarken Steam bir güvenlik kodu veriyormuş. Ben bunu farketmaden kurdum oyunu.
    Bu kodu Steam'den öğrenmenin bir yolu varmı?

Herkese hayırlı Bayramlar diliyorum.

evt bende bunu merak ediyorum? bilen varmı?

Neye yarıyormuş o zımbırtı
  • Oyunu orjinal alabileceğimiz güvenilir bir site var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Adam da lag yok ki :)

Yaw şimdi lagı falan bahane etme ne ilgisi var lagla ?bu adamlar sabah akşam böyle video yapmak için kasıyorlar anasını satıyım.arkadaşlardan biliyorum.4 dakkalık videoysa 2 ayda yaptı ancak videoyu.bu 2 ay olamaz oyun çıkalı o kadar olmadı ama gene uzun zaman almıştır ayrıca eminimki bu işin içinde birşey var.
    Hayır onuda bilmiyoruz nerden bilicen adam toplamadığını?topluyor arkadaşlarını servera ye babam ye.Vur hepsini.
    Teamlar bide zaten bırakın bu işleri yavru kuşlar.. sniperla arka arkaya kaç kişi mal gibi önüne düşüyo bu ne lem?Yaw hepsimi salak olur bunların.insan bir semtex fırlatır birşey yapar.
    Yani tamam böyle videolar çok gördüm ama bu da iyice oha yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 3 Aralık 2009; 1:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taco_paso_24

Adam aşmış ya o ne biçim oyun oynayış öyle.

http://www.youtube.com/watch?v=e0l6q64i78Q

O kadarda abartılcak bırsey degıl ıyı makına ıyı baglantı ve tabıkı oyunculuk buyrun buda takım arkadasımın vıdeosu gecen sene takım olarak tum serverlarda ban yemıstık sayesınde :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.