Şimdi Ara

COD 6 MW2 ORJİNAL ALANLAR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
0
Favori
44.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onlar mükemmel bir şey kim olsa iyi kullanır one shoot one kill mübarekler. ama prestige mod'a geçtim kaybettim onları. :( o son şans perki feci sinirimi bozdu.

@Çöl Tilkisi

O siteye girmedi,m firefox sahtekar site olarak bildirildi dedi ve kapattım. benimkini nasıl çaldılar hiç bilmiyorum ama muhtemelen girdiğim bir site yaptı. hesaba girmeye çalıştım giremedim daha sonra e-mail ve şifre değiştirildi mail'i geldi. sonra zaten steam şifreyi sıfırlayıp bana verdi. 2 saat oynayabildi şerefsiz.
  • Arkadaşlar 2 hafta önce oyunun orjinalini aldım.Teamspeak kullanmak istiyorum .Bana ip yada server hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMoKeWaY -- 4 Aralık 2009; 19:35:20 >
  • Dünkü oyunda herkesin elinde pompalı oyundan soğudum valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battal55

Gelmek isteyenler için tekrar yazıyorum...

TS ( team speak ) de bizlerle oynamak isteyenler varsa bana pm atsınlar. şifre ve ip vericem. TS yi hiç bilmeyenler için gerekirse detaylı anlatırım..

=MoN=LEVOO oyun nick im
    steam nick: LEVOO

ilk mesajı bir ara güncellicem. yoğunluktan fırsat bulamadım.. bilginize..

Ts oynamak isterim ama ram probleminden dolayı yarınlarda falan XP yükleyeceğim tekrardan, ancak o zaman. Ama şöyle bir durum daha var, özel mesaj yollayamıyorum
  • Steam hesabımı geri alabildim yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Hesap güvenliğiniz için Steamcommunity.tk adresine girmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain03

Steam hesabımı geri alabildim yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Hesap güvenliğiniz için Steamcommunity.tk adresine girmeyin...

Hadi geçmiş olsun.Hırsızlık artık heryerde ne yazık ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain03

Steam hesabımı geri alabildim yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Hesap güvenliğiniz için Steamcommunity.tk adresine girmeyin...

Hesabı onlara bırakıcağını sanıyorlar galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

dostlar 1 adet orjinal oyunla aynı anda kaç pc den oyun oynanabilir? kesin bilgi verebilecek olan var mı

1 bilgisayardan oynanabilir aynı anda (multi)
  • Libra78
    kötü oyunculara yer varsa beni de ekleyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saddler1 -- 5 Aralık 2009; 21:06:32 >
  • Beyler kısmetse yakın zamanda orjinalini alıcam oyunun ama bir sorum var. 1mbps internet ile bağlanırken multiplayer da çok sıkıntı yaşarmıyım?Ona göre alıcam oyunu ...
  • 3 Bar alırsın ama böyle birlikte ark. bir araya gelirsen 4Bar alırsın heralde.
  • Yani ? Kusura bakma ben daha oynamadım hiç. Bar falan anlayamadım :D
    Çok sıkıntı yaşar mıyım Türk oyuncularla oynarken ?
  • Hayır hayır hiç yaşamassın. Steamdan serbest oynarken zaten Steam seni çevre ülkelerde oynayan kişilerle buluşturuyor.Oyunda toplam 4 Bar var buda ping durumunu gösterir.
  • Şu ram olayı oyunda keyif meyif bırakmadı bende,
  • size bir soru: Nasıl şu silahların hepsine ulaşabilirim (Level atlamak insanı öldürüyor )
  • hile yapmaktan bahsediyorsun sanırım.hile yaparsan stam banlar ve sifrene el koyar.oyuna hem single hemde multiye giremessin.hic acımıyolar.1500 orjinal key e el konuldu.hile yaptıkları icin.paralar uctu.
    quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

size bir soru: Nasıl şu silahların hepsine ulaşabilirim (Level atlamak insanı öldürüyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

hile yapmaktan bahsediyorsun sanırım.hile yaparsan stam banlar ve sifrene el koyar.oyuna hem single hemde multiye giremessin.hic acımıyolar.1500 orjinal key e el konuldu.hile yaptıkları icin.paralar uctu.
    quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

size bir soru: Nasıl şu silahların hepsine ulaşabilirim (Level atlamak insanı öldürüyor )

Aferim Steama O zaman onamayan devam

• Bu steam de üye olduğumuz gruptaki elemean sayısı çok fazla olduğundan göstermiyo,e göstermediği içinde bizde gruptaki elemanın oyununa katılamıyoruz var mı bunun bi çözümü???
  • Sürekli host hatası alıyorum davet gönderdikleri zaman katılamıyorum hata veriyor.
    Find game dediğim zaman çok uzun zaman geçtikten sonra birden oyuna giriyor ve bakıyorum oyunun yarısında girmişim ve 2 dakika oynadıktan sonra ya oyundan atıyor host hatası diye ya da oyun durup new host bilmem ne yapıyor orada bekliyor server conection time bilmem ne hatası veriyor.
    O kadar gıcık oldum ki artık soğumak üzeriyemi oyundan bu sorunları yaşayan başka arkadaşlar var mı yoksa sadece bende mi oluyor.???
    versiyon 1.0.172 bu arada...
  • Bende aldım steam id: komoli oyundaki nickim =MoN=CryD Levent abiiiiiii :D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.