Şimdi Ara

COD 7 karanlık yer sorunu (2 saattir geçemedim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
18.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayır diyerek oyuna girmiyor ise başka bir nedeni vardır.
  • hayıdrda desem evetde desem farketmıyo bu seferde hata verıyo error during initialization fatal error diye bı hata veriyor
  • arkadaslar bendede boyle bır sorun vardı patch yukledıkden sonra bıdaha olmadı patchı kurun ve bır oncekı chapterdan baslayın
  • kapıyı açmaya çalışmadan önce zorluk derecesini düşürünce sorun ortadan kalkıyor..
  • merhaba arkadaşlar.cod7 yi bitireli bikaç gün oldu.sorunlar genelde aynı.bendede karanlık bölüm vardı ve ne yaptımsa geçmeyi başaramadım.sanırım oyunun kendi ile alakalı birşey.bunun dışında bende iki sorun daha yaşandı.ilki uçak içinden termal kamera ile adam avladığımız bölüm burdada belli bi noktadan sonra hiç bi eylem yapılmıyor ikinciside sondan bi önceki bölümde hani ilacın etkisinde yürüyüpte sonunda takılıp kalan yer.ne yaptımsa bu sorunları geçemedim.karanlık odadan çıkamayınca save dosyalarını indirip oynadım ama nafile sorun bi türlü hallolmadı.velhasıl bi şekilde oyunu bitirdim ama cod 4-5-6 aldığım zevki alamadım.bende naptım gittim M.O.H 2010 aldım oynadım açığı kapatmış oldum.saygı ve muhabbetle...
  • karanlık bölümü bende yaşadım bölümü baştan oynayınca bir sorun yaşamadan geçtim şu sonunda tavana c4 yerleştirp patlattıgımız bölüm
  • Karanlık bölümü tekrar baştan başlatın kapıya gelince yardım etmeyin ben 2-3 kere f ye bastım haliyle yetersiz kaldı açılmadı kapı öldüm hemen kapının önünde başlıyor bölüm tekrar denememde düzelmişti.

Yukarıdaki olayı yapmadan 3-4 kere aynı bölümü baştan başlattım hep karanlık olmuştu.
  • arkadaşlar önüme bir tank düştü yanındaki elemanlar geçiyo ben geçemiyyorum ne yapamam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusgs1905

arkadaşlar önüme bir tank düştü yanındaki elemanlar geçiyo ben geçemiyyorum ne yapamam lazım

hangi bölümden bahsediyorsun anlamadım ama m113 düştügü bölümü diyorsan sürünerek geçeceksin
  • bu bölüm nasıl geçilir bi yardım edin klavyedeki bütün tuşlara bastım

COD 7 karanlık yer sorunu (2 saattir geçemedim)
  • eywallah saolun arkadaşlar orayı geçtim şimdi karanlık bölümde takıldım
  • YAşasıııın. Çözdüüüüüüm. Karanlık oda sorununu çözdüm. Defalarca denedim olmadı ama grafik ayarlarının hepsini en yüksek değerlere getirdim. Zorluk dercesini en zor olanı seçtim ve düzeldi. Grafikle alakalı bir sorunmuş. Başka bir sitede okuyunca denemkete fayda var diye düşündüm. Üşenmedim bölümü başından bi kere daha oynadım. Bu kezde olmasaydı kaldıracaktım oyunu ama gerek kalmadı. Grafik ayarlarını sona dayayın ama ekran çözünürlüğü 1024 te kalsın. Onuda sona dayayınca çok yavaş oluyor oyun. Bir sonraki bölümde zorluk derecesini mutlaka kolaya ayarlayın. Yoksa geçmek imkansız gibi birşey.
  • arkadaşlar peki bu karanlık oda bölümünden sonra hangi save dosyası gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

bu bölüm nasıl geçilir bi yardım edin klavyedeki bütün tuşlara bastım

COD 7 karanlık yer sorunu (2 saattir geçemedim)

adamları büyük konvoylardan ev içine saklicaksin sonra bina arkasina gidiyorsun orada 2 asker var onlari indirtiyorsun ....

• ondan sonra.... kafayı yedim haaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt96

arkadaşlar peki bu karanlık oda bölümünden sonra hangi save dosyası gelecek?

aynen leveli baştan oynayın ve grafik ayarlarını sona getirin
  • FTaze kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım EVET HAYIR İPTAL Seçeneği Çıkıyorsa SKIDROW Dosyasını Normal Cod 7 Dosyasına At Bu Kadar Basit Bide Hayır De Seçeneğe

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.