Şimdi Ara

COD 7 karanlık yer sorunu (2 saattir geçemedim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
18.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar COD7 black ops da bi yer var bi adam kapıyı açmaya çalışıyor bende yardım ediyom sonra ortalık karanlık oluyor bana mesela 7 m öteye gitmemi istiyor ama gidemiyorum .
    Bu bölümü geçebilen varmı. Varsa yardım edebilrimi

• Görüntüdeki problemle alakalı olmasın...Dün bitirdim, hiç böyle birşey hatırlamıyorum.
  • quote:

Görüntüdeki problemle alakalı olmasın...Dün bitirdim, hiç böyle birşey hatırlamıyorum.

peki silip yeniden mi yüklesem acaba düzelirmi?
    Oyunu bırakmakda istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranger_66
    peki silip yeniden mi yüklesem acaba düzelirmi?
    Oyunu bırakmakda istemiyorum.

Bir önceki kayıttan tekrar başlamayı dene. Olmadı yamayı indirip kur, sonra tekrar bir önceki kayıttan başla.
  • Bi şey sorcam.Sondan 1 önceki bölüm var ya hani.Hudson mu ne adı o geliyo hani.Beni mekanizmadan çıkarıyo.Adama yumruk atıp sarho sarhoş gidiyoruz ya hani.İlerlerken yumruk attığımız Hudson arkadan gelip bana yapıştırdı.Sonra Hudsonu gösterdei konuşmalar felan oluyo.Orada Hudson dunuyo.'ESC' ye basınca oyun menüsüne dönebiliyo ama birz bekliyorum konuşmalar bittikten sonra ne Hudson kıpırdıyo ne de ben mal mal şeyler oluyo.Yapılması gereken göreve bakıyorum.hep rakamlar var.Bi şeyler yazıyo bi şey anlamadım.Yardım edin!!!!!!!!!!
  • peki oyunun %100 savelerini indirsem sonra ki bölümden devam etsem acaba çok şey kaçırmış olurmuyum sizce. oyun ondan sonra çok devam ediyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranger_66

peki oyunun %100 savelerini indirsem sonra ki bölümden devam etsem acaba çok şey kaçırmış olurmuyum sizce. oyun ondan sonra çok devam ediyormu

olmazsın aynı hesaba gelir
  • aynı bolumde bende bu problemı yasadım. save dosyasını ındırıp o bolumu atlaman lazım.. baska yolu yok
  • Bak şimdi sana çok büyük bir sır vericem: shiftle el fenerini açabiliyorsun.
  • el feneri olayı degıl goruntu gelmiyor bendede aynı sorun var tilt etti 1 saattır.
  • Evet Bende aynı yerde kaldım siyah ekran karsında sarı yazılarla mesafe var hoplasanda zıplasanda nafile

Orada bıraktım bende...

Birde yama derken ne üzerine bi yama sadece bu bölüm için mi yoksa kapsamlı bişeymi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaMpS -- 15 Kasım 2010; 18:30:18 >
  • quote:

Bak şimdi sana çok büyük bir sır vericem: shiftle el fenerini açabiliyorsun.
    genede bişey gözükmüyorki?
    quote:

aynı bolumde bende bu problemı yasadım. save dosyasını ındırıp o bolumu atlaman lazım.. baska yolu yok

ya ben indirdim save dosyalarını ama açılmadı ilerki bölümler sen yapabildinmi o yöntemi?
  • Evet su save dosyası olayında yardımcı olumusun.
    Bi linkı varmı cekebileceğim..
    Anlamsız bi sorun bu gercekten. Bilgisayarım imzada yazıyo zaten.Donanımsal yada yazılımsal değil de baska bi ... var
    Su Cod kesinlikle 4ever benim için ve bu son oyununu bitirmemek gibi bi seceneği düşünemiyorum...
  • kesin çözüm şu.Mission selectden bölümü seç zorluk derecesini recruit yap öyle oyna. Bendede aynı sorun vardı böyle çözüm.
  • bende oyunu bitireli 2 hafta oluyor ama öle bi bölüm hatırlayamadım doğrusu
  • ben hatırladım savasın icinde kapı gibi bi yeri itiyosun bi arkadasıyla birlikte ama sonra üstlerine tank devriliyor yere falan düşüyor hareketleri yavaşlıyor ondan sonra ayağa kalkıp silahı alıyor

sanırım bu bölümden bahsediyorsunda karanlık falan yoktu ben oynarken
  • Oyundan çıkıp tekrar girdim sorun kalkmıştı bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maart

bende oyunu bitireli 2 hafta oluyor ama öle bi bölüm hatırlayamadım doğrusu

oyun cıkalı 2 hafta olmadı nasıl bıtırdın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

quote:

Orijinalden alıntı: maart

bende oyunu bitireli 2 hafta oluyor ama öle bi bölüm hatırlayamadım doğrusu

oyun cıkalı 2 hafta olmadı nasıl bıtırdın?

• ıyı geceler beyler cogu soruna cozum bulmussunuz belkı banada yardımcı olursunuz dıe yazmak ıstedım cod 7 kurdum ama oyun acılmıyor onceden hata verıyodu ekran kartımı degıstırdım ust model aldım suan hata vermıyo ama yıne acılmıyo oyun hıc gelmıyo 3 seceneklı bısı cıkıo evet hayır ıptal olarak hepsınıde sectım denedım ama acılmıyo oyun

ısletım sıstemı wındows 7 32 bıt
    amd athlon 64x2 dual core processor 5600 2.9 Ghz
    3072mb ram
    dırectx 11
    nvıdıa geforce 9800 gt top.bellek 2289mb gddr3 1024mb memory sıze 256 bıt
    guncellemer sureklı yapılmıs en son surumler yuklu durumda
    bı carede bana bulun arkadaslar....

cıkan yazı su

It appears that call of duty: black ops did not quit properly the last time it ran.
    do you wnt to run the game in safe mod?
    It will change your system settings but not your controls.
    evet hayır iptal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.