Bildirim
Cod 8 Singlede kasmıyor Multide Kasıyor!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnternet bağlantını başkasıyla paylaşıyorsan veya oyundayken bişeyler indiriyorsan multiplayerda takılır. -
yok internet zaten imkansız o konuda 32 Mb internetim var -
-Oyundaki başka birisinin interneti yavaş olabilir.
-Oyundaki başka birisi interneti başkasıyla paylaşıyor olabilir.
-150 ping var diyosun ama eğer diğer kişilerin bilgisayar özellikleri(örn.:ram ve ekran kartı)iyi değilse bu oyunu etkiler
-bu oyun 512 mb ram ile bile oynanabiliyor yani bu oyunu oynayan herkesin öyle 2gb ve üstü ram'a sahip
olduklarını sanmıyorum.
bunlar olabilir ama en etkili olanı 4.sü. -
Kasma dedigin olay pinginden ve hosttan kaynaklanıyor.
Pingin 150 ise epey fazla benim pingim 12-15in üstünü görmüyor ornegin.
Ayrıca dogal olarak pingin yüksek olunca da senin pinginde olan oyuncularla oynuyorsun yani atıyorum rusyada vs. adamlarla oynuyorsun ki hostda rus oluyor muhtemelen.
Pingini düsürmeye bak boylece turk hostların oldugu maclara vs. girebilirsin. -
İnternet sorunu -
Ya bazı oyunlarda pingim 5-10 arasına kadar iniyo ama çok az oyunda ki yinede kasılıyo bence benim bilgisayarımdaki packle felan alakalı bişey bu donanımsal imkansız yoksa 32 Mb internet 8Gb RAM , Nvidia 9800Gt (2 Milyar verdim) , İ5 2.7 Ghz işlemci ? -
Donanımla alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum, oyun sistemi pek yormuyor zaten.
Arkadaş listendekilerle oynarken dikkat ettiysen pingin düşüktür daha akıcı oynarsın. Sorun oynamış olduğun oyundaki hosttan kaynaklı büyük ihtimal.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X