Şimdi Ara

COD advanced warfare multiplayer bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
6.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün geceden beri şu hatayı alıyorum, yabancı forumlara da baktım çözüm bulamadım.

COD advanced warfare multiplayer bağlantı sorunu

40 yılın başı güzel bir oyun aldım onda da hata alıyorum

• Hocam aynı saçma sorun bende de var , düzeltebildiniz mi? (UP olsun Konuya)

The Call Of Duty: Advanced Warfare service is not available at this time. Please try again later
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Hocam aynı saçma sorun bende de var , düzeltebildiniz mi? (UP olsun Konuya)

The Call Of Duty: Advanced Warfare service is not available at this time. Please try again later

Tam duzelmis sayilmaz hocam arada bir giremiyorum

modeme rest attim ondan sonra biraz duzelmis olabilir.

ama dedigim gibi tekrar karsima cikma ihtimali var.

Kesin cozum bulursaniz bana da bilgi verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam online ekran boyutu kucukcikiyor ve optionsdan duzeltmek icin gordugimde kilitli cozunurluk nasil duzeltecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 4 Kasım 2014; 21:55:31 >
  • Patria o Muerte kullanıcısına yanıt
    aynı bağlantı sorunu bendede var modeme reset attıktan sonra hiç girebildin mi multiplayer a
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

aynı bağlantı sorunu bendede var modeme reset attıktan sonra hiç girebildin mi multiplayer a

girdim hocam su an sıkıntım yok ama az önce oyundan attı bir anda anlamadım.
  • Patria o Muerte kullanıcısına yanıt
    akşam eve gidince deneyeyim..içime dert oldu 2 gündür multiplayer a girememek
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

akşam eve gidince deneyeyim..içime dert oldu 2 gündür multiplayer a girememek

az önce yabancı bir sitede gördüm, güvenlik duvarını varsayılanlara sıfırlayın hocam. bir de öyle deneyin. şirket ağıysa interneti ev ağı yapın.
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var çözdünüz mü? 3 kasımda ps4 cdsini aldığımdan beri multiplayer a giremiyorum? modeme reset attım, dns ayarlarını NAT portları açtım, firewall devre dışı bıraktım, ne yaptıysam olmadı NAT Type 2 alıyorum.diğer oyunların multiplayerlarını sorunsuz oynuyorum. UPNP de açık DMZ de açık. denemediğim hiçbir şey kalmadı. Ne yapmak lazım başka?

Alttaki hata mesajını alıyorum.
    The Call Of Duty: Advanced Warfare service is not available at this time. Please try again later.

Saygılarımla ...
  • Ben modem arayüzünde ki Firewall ı kapattım, kapatır kapatmaz bağlanmaya başladı
  • Ben hala giremiyorum!
  • Hala sorunu yasayan var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun var, firewallu kapattım reset attım ama nafile, patch bekleyeceğiz artık.
    P.S. Ulan Activision...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miwaly -- 13 Kasım 2014; 9:51:41 >
  • Aynı sorun bende de var. 2 gündür oyuna girmek üzereyken aynı hatayı alıyordum.Şuan ise oyun açılırken tekrar kapanıyor. Nasıl çözeceğiz bu sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightTranqlty

Hala sorunu yasayan var mi

Evet var. Düzelmedi bir türlü
  • ewdal kullanıcısına yanıt
    Hocam bende su ana kadar sıkıntı hic olmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorunu hala çözebilmiş değilim, denemediğim yol kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightTranqlty

Hala sorunu yasayan var mi

hocam nasıl çözülür bir bilginiz var mı ?
  • Ayni sorun bendede var arkadaslar oyunu degistirmeyi dusunuyorum bu gidisle online oyniyamiyoruz resmen

• Bende de xbox one var aynı hatayı ben de alıyorum.

Oyuna update gelmeden önce persistent data error veriyordu, update geldikten sonra bu hatayı vermeye başladı, oyunu ilk gün aldım daha 1 kere online oynayabildim (o da 30 dk felan:().
    Şu anda aldığım hata the call of duty advanced warfare service is not avaible at this time please try again later
    Portları ,firewallı felan herşeyi kontrol ettim,
    Oyunu 3 defa install ettim,
    Sadece kafamda kalan :AKK nedeniyle hızım 3 mb'e düştü (oyunu 3 defa indirince 200 gblara vurdum),hız testi yapınca hızım 2,8 mb gibi birşey çıkıyor , oyunun minimum gereksinimlerinde en az 3 mb hız diyor , acaba bu sebepten server bizi içeri almıyor olabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.