Şimdi Ara

COD advanced warfare multiplayer bağlantı sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
6.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: remote

Bende de xbox one var aynı hatayı ben de alıyorum.

Oyuna update gelmeden önce persistent data error veriyordu, update geldikten sonra bu hatayı vermeye başladı, oyunu ilk gün aldım daha 1 kere online oynayabildim (o da 30 dk felan:().
    Şu anda aldığım hata the call of duty advanced warfare service is not avaible at this time please try again later
    Portları ,firewallı felan herşeyi kontrol ettim,
    Oyunu 3 defa install ettim,
    Sadece kafamda kalan :AKK nedeniyle hızım 3 mb'e düştü (oyunu 3 defa indirince 200 gblara vurdum),hız testi yapınca hızım 2,8 mb gibi birşey çıkıyor , oyunun minimum gereksinimlerinde en az 3 mb hız diyor , acaba bu sebepten server bizi içeri almıyor olabilir mi?

Valla doğru diyorsun. Ben de adil kullanım kotasını geçtim. Hız 2.8 mb civarında. Bu yüzden oynayamıyor olabiliriz.

• Arkadaslar sorunu çözmüş bulunmaktayım kısaca cozerken yasadığım evreleri paylaşayım;

Öncelikle başlarda modern warfare de play Online seceneğine kadar sorunsuz geliyordum sonra play online à basıp beklerken aldığımız server hatası çıkıyordu Cod server isnot available gibi bişey neyse bu ekrandayken modemin kapatma tusundan kapatıp tüm ışıklarının yanmasını beklediğinizde ilk işlem olarak playbonline à basın ve göreceksiniz ki girecek.

İlk başlangıçta boyle yaparak cozebildim bir kere girince siz çıkana kadar sorunsuzca oynayabiliyorsunuz sonra bu işlem can sıkıcı bir hal almaya başladı destiny de aynı far Cry 4 te call of duty modern warfare de aynı hep bu sorun var, sürekli modemin yanına gidip bu işlemi mi yapacağız?

Ben once modemin arayüzünden psn ve Cod portlarını açtım dmz yide ps4 ip no dan açık konuma getirdim modeme Reset işlemi yapmadan bir türlü giremedim ama sorun çok basit internet abonesi olarak aldığımız modemlerin upnp özelliği açık olduğunda ne yaparsanız yapın girmiyor. Modeme Reset attığımda ps tusunu basıp ağ ayarlarında gördümki nat tipi basarısız yazıyor ve bu sekilde giriyor ancak bağlantı inanılmaz derecede berbat upnp yi kapatıp girdiğimde daha iyi modern warfarede nat tipi OPEN da buda demek okuyorki bağlantım iyi neyse upnp kapalı haldeyken giremediğim bir çok oyunun multiplayerına girebildim. Upnp yi kapatmak en son tercihimdi bağlantı sorunları yaşarım diye onu hiç gündeme almamıştım ama bağlantıda bir sorun olmuyor.

Umarım bu bilgi işinize yarar ben çok uğraştım. Yaptığım denemelerde modemin arayüzünden upnp sekmesinde upnp ayarlarına basıp devre dışı bıraktığımda oyunlara girebildim. Sadece far Cry 4 demosunda Join co-op çıkıyor orada server unreachable hatası veriyor belki Paylaşımla alakalı olabilir. Onun dışında tüm denediğim açılmayan oyunlar açıldı

Saygılarımla
    İyi oyunlar arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDWoLf!

Arkadaslar sorunu çözmüş bulunmaktayım kısaca cozerken yasadığım evreleri paylaşayım;

Öncelikle başlarda modern warfare de play Online seceneğine kadar sorunsuz geliyordum sonra play online à basıp beklerken aldığımız server hatası çıkıyordu Cod server isnot available gibi bişey neyse bu ekrandayken modemin kapatma tusundan kapatıp tüm ışıklarının yanmasını beklediğinizde ilk işlem olarak playbonline à basın ve göreceksiniz ki girecek.

İlk başlangıçta boyle yaparak cozebildim bir kere girince siz çıkana kadar sorunsuzca oynayabiliyorsunuz sonra bu işlem can sıkıcı bir hal almaya başladı destiny de aynı far Cry 4 te call of duty modern warfare de aynı hep bu sorun var, sürekli modemin yanına gidip bu işlemi mi yapacağız?

Ben once modemin arayüzünden psn ve Cod portlarını açtım dmz yide ps4 ip no dan açık konuma getirdim modeme Reset işlemi yapmadan bir türlü giremedim ama sorun çok basit internet abonesi olarak aldığımız modemlerin upnp özelliği açık olduğunda ne yaparsanız yapın girmiyor. Modeme Reset attığımda ps tusunu basıp ağ ayarlarında gördümki nat tipi basarısız yazıyor ve bu sekilde giriyor ancak bağlantı inanılmaz derecede berbat upnp yi kapatıp girdiğimde daha iyi modern warfarede nat tipi OPEN da buda demek okuyorki bağlantım iyi neyse upnp kapalı haldeyken giremediğim bir çok oyunun multiplayerına girebildim. Upnp yi kapatmak en son tercihimdi bağlantı sorunları yaşarım diye onu hiç gündeme almamıştım ama bağlantıda bir sorun olmuyor.

Umarım bu bilgi işinize yarar ben çok uğraştım. Yaptığım denemelerde modemin arayüzünden upnp sekmesinde upnp ayarlarına basıp devre dışı bıraktığımda oyunlara girebildim. Sadece far Cry 4 demosunda Join co-op çıkıyor orada server unreachable hatası veriyor belki Paylaşımla alakalı olabilir. Onun dışında tüm denediğim açılmayan oyunlar açıldı

Saygılarımla
    İyi oyunlar arkadaşlar

HOCAM tesekkurler gercekten cozum buymus kapattım ve gırmeye basladı ıllallah gelmıstı takasa edıcektım oyunu ama bıttı artık

• quote:

Arkadaslar sorunu çözmüş bulunmaktayım kısaca cozerken yasadığım evreleri paylaşayım;

Saygılarımla
    İyi oyunlar arkadaşlar

Teşekkürler. Sorunsuz girebiliyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewdal -- 22 Kasım 2014; 11:19:37 >

• BaDWoLf! B kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüğüne sevindim.

Şu an ki modemimde upnp'yi kapatma seçeneği olmamasına rağmen, bazen ilk seferde giremesem dahi ikinci seferde giriyordum. Diğer modemde upnp kapatma seçeneği var ama gerekli ayarları yapmama rağmen ne açıkken, ne de kapalı iken nat açılmıyor bende de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Sorunu çözdüğüne sevindim.

Şu an ki modemimde upnp'yi kapatma seçeneği olmamasına rağmen, bazen ilk seferde giremesem dahi ikinci seferde giriyordum. Diğer modemde upnp kapatma seçeneği var ama gerekli ayarları yapmama rağmen ne açıkken, ne de kapalı iken nat açılmıyor bende de.

Şuanda girebiliyor musun?
  • BaDWoLf! B kullanıcısına yanıt
    En son dün akşam denediğimde girmiştim. Bugün denemedim.
  • Patria o Muerte kullanıcısına yanıt
    öncelikle steam arayüzündeki oyuna sağ tıklayıp özellikler ondan sonra acılan pencerede yerel dosyalar tıkla sonra oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula düzelir:
  • Arkadaslar bende yeni modem aldim ve cod da online baglanamamaya basladim. Eski modemim de wireless da cekme sorunu vardi cod yuzunden bi eski bir yeni modem degisimli kullanir olmustum. Tabiki can sikici bir durum. Yeni modemimin her turlu ayarinla oynadim ama bir turlu cod online a baglanamamistim. Ancak LAN ayarlarindan port confuguration a girip ps4 bagli oldugu portun port priority sini 0 dan 1 aldim digerleri 0 da kaldi. Ve tatam bagladi. Inanamadim. Bu degisikligi yapinca modem restore ediyor kendini geldiginde ise all okay. Oyunu kapadim actim yine sorunsuz baglandi. Bence bitti bu is. Bu arada nat2 olmasi lazim onu dmz enable yaparak hallettin. Bu cozmemisti ama lan ile beraber 👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saygılarımla
    İyi oyunlar arkadaşlar
    quote:

Orijinalden alinti: BaDWoLf!

Arkadaslar sorunu çözmüs bulunmaktayim kisaca cozerken yasadigim evreleri paylasayim;

Öncelikle baslarda modern warfare de play Online secenegine kadar sorunsuz geliyordum sonra play online à basip beklerken aldigimiz server hatasi çikiyordu Cod server isnot available gibi bisey neyse bu ekrandayken modemin kapatma tusundan kapatip tüm isiklarinin yanmasini beklediginizde ilk islem olarak playbonline à basin ve göreceksiniz ki girecek.

Ilk baslangiçta boyle yaparak cozebildim bir kere girince siz çikana kadar sorunsuzca oynayabiliyorsunuz sonra bu islem can sikici bir hal almaya basladi destiny de ayni far Cry 4 te call of duty modern warfare de ayni hep bu sorun var, sürekli modemin yanina gidip bu islemi mi yapacagiz?

Ben once modemin arayüzünden psn ve Cod portlarini açtim dmz yide ps4 ip no dan açik konuma getirdim modeme Reset islemi yapmadan bir türlü giremedim ama sorun çok basit internet abonesi olarak aldigimiz modemlerin upnp özelligi açik oldugunda ne yaparsaniz yapin girmiyor. Modeme Reset attigimda ps tusunu basip ag ayarlarinda gördümki nat tipi basarisiz yaziyor ve bu sekilde giriyor ancak baglanti inanilmaz derecede berbat upnp yi kapatip girdigimde daha iyi modern warfarede nat tipi OPEN da buda demek okuyorki baglantim iyi neyse upnp kapali haldeyken giremedigim bir çok oyunun multiplayerina girebildim. Upnp yi kapatmak en son tercihimdi baglanti sorunlari yasarim diye onu hiç gündeme almamistim ama baglantida bir sorun olmuyor.

Umarim bu bilgi isinize yarar ben çok ugrastim. Yaptigim denemelerde modemin arayüzünden upnp sekmesinde upnp ayarlarina basip devre disi biraktigimda oyunlara girebildim. Sadece far Cry 4 demosunda Join co-op çikiyor orada server unreachable hatasi veriyor belki Paylasimla alakali olabilir. Onun disinda tüm denedigim açilmayan oyunlar açildi

Saygilarimla
    Iyi oyunlar arkadaslar

adamyn dibisin eline eme?ine sa?lyk...+100

• aynı sorun bendede var hiç bir şekilde düzelmiyor
  • Beyler selam acil yardım edin oyunu aldığımdan beri (kutulu) (ps4) online giremiyorum ps plus ta var ama olmuyo artık video izlerken tek exo görünce ağzımın suyu akıyo yardım edin lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar selamlar

airties 5760 kullanıyorum ve bugn dikkatimi ceken sey su oldu ; acmıs oldugum portlar sözde, gercekten acık mı diye portforward.com sitesinden portforward network utilities yazılımını indirerek test ettim ve

TCP/UDP 3074 olan port'a aslında modem üzerinde açık olmasına karsın hala erisim olmadıgını tespit ettim.bu sorunu bilgisayarımın ip adresini modem üzerinden statik farklı bir ip vererek ve bilgisayarımında ipconfig /release ve ipconfig /renew komutları ile statik verdidrdiğim ip adresini modemden almasını sagladım.Bu hareketten sonra TCP 3074 portu erişilebilir hale geldi fakat UDP 3074 hala erişilebilir değil.Ama yalnızca TCP 3074 portunu acabildiğim anda günlerdir bağlanamadığım oyunun online kısmına bağlanmış bulundum.Bu yolu deneyin arkadaşlar hatta ve hatta bu yol tek ve kesin çözümdür.

UDP 3074 'ü de çözersem buraya eklerim arkadaslar.
  • bende giremiyom kafayı yiyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

bende giremiyom kafayı yiyecem

yanlışlıkla beni haberdar ettiniz sanırım mesajda :)

edit: alıntıladığınız mesajım eskiymiş hiç bakmadım ona :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 15 Aralık 2015; 20:00:09 >
  • şöylel hevesle oyun alıyoruz böyle sorunlar insanı çileden çıkarıyor
  • aynen modemideğiştirdimdi portlar kapalımış açtım düzeldi :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.