Şimdi Ara

cod aw 4 gb ram ile oynanırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben oynuyorum ama nadiren de olsa ramin yetersiz olduğunu hissettiriyor
  • Oyun 7GB ram tüketiyor.
  • Hocam bende 8 gb ram var ama oyundan atıyor ne yapmam lazım? Bir türlü giremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkanss

Hocam bende 8 gb ram var ama oyundan atıyor ne yapmam lazım? Bir türlü giremedim.

Bendede 8gb ram var ve arada hafıza yetersiz diyor bazende atıyor. Sanal bellek kapalıydı onu açtım şimdi öyle deniyorum. Birde oyunun ayarlarında bi seçenek var oyunun bölümlerini oyun içinde oynarkenmi yükleyim yoksa oyun loading ekranındamı gibi bir ayar ismi farklı ama. Ben onu ayarladım çok iyi oldu çokta güzel iyi oldu. Update 1 kurulu ama çok ciddi bir optimizasyon sorunu var. 8gb ramde yetmeyecekse daha ne olacak. Oyunun single boyutu 8gb ve o bölümlere girmesende hepsini birden yükleyim diyor herhalde. Hayatımda bu kadar ram isteyen başka oyun görmedim. Rami test etmem için 50 tane oyun ve program açtığım zamanları hatırlıyorumda tümü bir cod etmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 9 Kasım 2014; 17:54:45 >

• Hocam oyunda ayarlar bölümü yokki. Oyuna single başla diyorum. Orada video çalışıyor 15 saniye sonra hata veriyor. Birde sanal bellek deneyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd fx6300, hd7850 ve 4gb ram ile single daha denemedim ama Multi oynayamıyorum. En düşük ayarlara ve en düşük çözünürlüğe filan aldım ama bir bakıyorsun 50 fps filan gösteriyor 2 adım atıyorsun 10 fpslere düşüyor. Zaten oyunu açarken de ram yetersiz uyarısı veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkanss

Hocam oyunda ayarlar bölümü yokki. Oyuna single başla diyorum. Orada video çalışıyor 15 saniye sonra hata veriyor. Birde sanal bellek deneyeyim.

Doğru ama ayarlar bölümü için herhangi bir bölümü açman gerekiyor. Sanal bellek çözüm olabilir.
  • sanmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.