Şimdi Ara

COD: AW mi yoksa Farcry4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar iki oyundan birini alacağım hangisini tavsiye edersiniz

• Online için COD, offline için far cry.
  • far cry 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplayer FPS istiyorsan AW, open world single player bir FPS deneyimi istiyorsan FC4. Cevap çok basit, neyi istediğine bağlı olay.
  • Cod zaten çabuk biten bir oyun hikayesi güzel diğer oyunlarını oynadım ama Farcry serisinin hiç oynamadım sadece videolardan izledim oyuna başlarsam zorluk çekermiyim alışmakta ve ortlama kaç saatte bitiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_1806

Cod zaten çabuk biten bir oyun hikayesi güzel diğer oyunlarını oynadım ama Farcry serisinin hiç oynamadım sadece videolardan izledim oyuna başlarsam zorluk çekermiyim alışmakta ve ortlama kaç saatte bitiyor?

Zorluk çekmezsin.Far cry çok beğenilmedi diye duydum ama ben çok beğene beğene oynadım hiç sıkılmadım.Özellikle son zamanlardaki çoğu fps/tps ki gibi hedefi nasıl öldüreceğini belirtme hatasına düşmediği için bana daha çok güzel geldi.Tam bir açık dünya gibiydi.codda güzel olmuş,farklı olmuş biraz üçüncü bir yön katmışlar oyuna.hep yerde geçerken oyunu yukarıya taşımışlar.yenilikler çok fazla.oynanması gereken oyunlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

Cod zaten çabuk biten bir oyun hikayesi güzel diğer oyunlarını oynadım ama Farcry serisinin hiç oynamadım sadece videolardan izledim oyuna başlarsam zorluk çekermiyim alışmakta ve ortlama kaç saatte bitiyor?

Zorluk çekmezsin.Far cry çok beğenilmedi diye duydum ama ben çok beğene beğene oynadım hiç sıkılmadım.Özellikle son zamanlardaki çoğu fps/tps ki gibi hedefi nasıl öldüreceğini belirtme hatasına düşmediği için bana daha çok güzel geldi.Tam bir açık dünya gibiydi.codda güzel olmuş,farklı olmuş biraz üçüncü bir yön katmışlar oyuna.hep yerde geçerken oyunu yukarıya taşımışlar.yenilikler çok fazla.oynanması gereken oyunlardan.

sanırım oyunu bitirmişssin aldığım zaman bana yarıdmcı olabilirmiisn çünkü oyundan bilmediğim birçok şey var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF1 mi daha iyi yoksa BFV mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Far Cry cok zevkli. Ben de onceki oyunlari oynanadim ama hikaye konusnda bir eksiklik yasamiyorsun.

Advanced Warfare de fena degil değil ama hem kısa hem de klasik FPS.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

sanırım oyunu bitirmişssin aldığım zaman bana yarıdmcı olabilirmiisn çünkü oyundan bilmediğim birçok şey var

Olurum tabi ne demek. Ama beni beklemek istemediğin zamanlarda bu oyunların tam çözümleri yutupta var.Oralardan da yararlanabilirsin.

• Far cry 4 al.

• Farcry4

• Kardeşim kesinlikle Far Cry al.Oyunda olabildiğince her şeyi yapmaya çalışıyorum.Oyunu 17-18 saat oynadım daha %48 ini bitirdim.
  • Farcry4 tatbiki
    Diğeri ise her sene çıkan cod

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.