Şimdi Ara

COD BLACK OPS 2 GRAFİKLER BERBAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • te allahım adam daha altyazı açmayı bilmiyor gelmiş oyun kötülüyor

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın canlı kanıtı işte arkadaş...
  • Grafiğe bu kadar takılmayın ya aksiyonu gayet bol bir oyun oynarken eğlendiriyor.Başarılı bo2.MP sini almak için sabırsızlanıyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p@l@

bende de çözünürlük sorunu var max. 1600*900 var.1080p seçeneği yok.sizlerde varmı?

masaüstünden çözünürlüğün sonuna kadar açıkmı ? monitörün destekliyor mu ? ekran kartın destekliyor mu? bende sorun yok full hd yüksek fps raaad :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: peeps

quote:

Orijinalden alıntı: p@l@

bende de çözünürlük sorunu var max. 1600*900 var.1080p seçeneği yok.sizlerde varmı?

masaüstünden çözünürlüğün sonuna kadar açıkmı ? monitörün destekliyor mu ? ekran kartın destekliyor mu? bende sorun yok full hd yüksek fps raaad :D

monitör değil 47" full hd ye bağlı kasa. ekran kartı 6850.sorun yok hiçbiyerde ama oyun ayarlarında 1080p seçeneği yok
  • Benim sistemin temel parçaları aşağıdaki gibi ve multide efektler, AA ve v-syn kapalıyken ortalama 50-60 FPS alıyorum ve kasma yok. Sadece geç yüklüyo.

Ek olarak, bu ayarlarda bile grafikler kötü görünmüyor. Bu oyunu belki de en ağır eleştirenlerden biriyim ama grafikler kesinlikle berbat değil. Hatta bugüne kadar ki COD'lar içinde en iyisi belki de; grafik olarak yani.

Motor üzerinde bayağı bir uğraşmışlar demek ki. Hatta ilk Black Ops'a göre sistemi yormuyor da. İyi optimize edilmiş.

Sistem:
    E7700 - 2.4 GHz Stok
    ATI 2600XT mobil
    4 gb DDR2 667 MHz bellek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 26 Kasım 2012; 0:29:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.