Şimdi Ara

COD Black ops alacagım sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar beyler black ops almak istiyorum ancak şöyle sorularım var
    1- multiplayer hala dolumu oyun bulabiliyor mu ?
    2-sizce nerden alayım dnr da şu an 39 tl daha ucuz bir yerde bulur muyum ?
    3- steam den alırsam farkı ne olur ?

• 1-ben de merak ediyırum ama daha çok black ops2 yi merak ediyorum
    2-key olarak belki daha uyguna bulabilirsin
    3-steamden farkı dijital olması..disk yok yani..indireceksin ömür boyu kütüphanende duracak o oyun..avantajı;kaybolmayacak..dezavantajı;devredemeyeceksin..hesabını devredersen başka tabi
  • blackopsda geçen sene oynıycak bulunamıyordu bu sene hiç bulamazsın.
  • pc de oynayan çok yok ama ps3 de hala oynayan bir tayfa var ama sana tavsiyem alma cidden alma artık hem grafik hemde oynanış olarak tat vermeyen bir oyun aynı oyunu pc de hem korsan hem orjinal hemde ps3 de orjinal olarak sahip oldum oynadım bunlar yerine stemden çok daha güzel oyunlar alrısın indirimleri takip et 7-8 liralara inanılmaz oyunlar olabiliyor
  • gametracker.com dan hala COD 2 oynayan bile bulunuyor. Ben BO 1 oynuyorum 18 kişilik 3-4 güzel server var sorun olmuyor. COD 2'den sonra en keyifli multi BO 1 ve Waw'dır bence
  • BO 2 oyuncu sıkıntısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremanfedaykin

gametracker.com dan hala COD 2 oynayan bile bulunuyor. Ben BO 1 oynuyorum 18 kişilik 3-4 güzel server var sorun olmuyor. COD 2'den sonra en keyifli multi BO 1 ve Waw'dır bence

Hocam steamden sence waw mı yoksa bo mu hangisinin oyuncusu daha fazladır aslında waw veya cod 2 istiyorum ama steamde kalmamıştır cod 2 oynayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Waw ve BO 1 de mevcut. Hiçbirinde oyuncu sıkıntısı çekmiyorum. Ama hep aynı 2-3server da takılıyorum. WaW da 64 kişilik 3-4 server var hep full çekiyor. Ayrıca custom zombies haritaları var zibilyon tane o da oynanıyor. Bence Waw alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fremanfedaykin -- 3 Ocak 2015; 15:43:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.