Şimdi Ara

COD BLACK OPS : KURAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yardım edebılırmısınız oyunu torrent ten ındırdım ve kuramadım eger bıldıgınız bır torrent lınkı varsa onuda ındırebılırım..yada nerde hata yaptıgım konusunda da cozum olabılırse sevınırım

• 1)Dosyalar Eksik Olabilir.
    2)Dosyalardaki Winrar Bozuk Olabilir.
    3)Deamon Tools Programı İle Kuruluyor Olabilir.

Yapılabilecekler;

1)Dosyalar Bozuk Olması Alışılmış Bir Durum Forumdan Oyun İndirenler İçin.Yapacak Bir Şey Yok.CD Alman Gerekiyor.
    2)Dosyalardaki Winrar Bozukluğu Çıkartmalarda Kendini Gösterir.Masaüstüne Klosör Oluşturup,İçine Winrardan Atar Hata Alırsanız Winrar Bozuktur.YapılacakBir Şey Yoktur.
    3)Deamon Tools Büyük İhtimalle Ondan Yapamamışsın,Eğer Dosyaları Çıkarttın Orada Sonu ''.iso'' İle Biten Bir Şey Varsa Onu Deamon Tools İle Yapacaksın.

''.iso'' Varsa Deamon Tools Kurup,Sanal Sürücü İle Kur.Kuramazsan Mesaj At.
  • deamon tools ta sanal surucu ıle cıkardım iso dosyasını oyunun set up ınıda kurdum ama ama oyunu baslatmak ıcın olusan kısayola tıkladıgım zaman hata verıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerbeyn

deamon tools ta sanal surucu ıle cıkardım iso dosyasını oyunun set up ınıda kurdum ama ama oyunu baslatmak ıcın olusan kısayola tıkladıgım zaman hata verıyor

Adi C ile baslayan .exe degistirme islemini unutmus olabilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: cerbeyn

deamon tools ta sanal surucu ıle cıkardım iso dosyasını oyunun set up ınıda kurdum ama ama oyunu baslatmak ıcın olusan kısayola tıkladıgım zaman hata verıyor

Adi C ile baslayan .exe degistirme islemini unutmus olabilirmisiniz ?

olabılırım sanırım hatta bu ıslerden pek anlamadıgım ıcın bunu bılmıyordum anlatabılırmıısın ?
  • abcm crack yapmamışındır bilgisayarımda onun cdsnin olduğu yeri bul sağ tıkla aç de crack yazar orda oyunun kurulu olduğu yere copy-paste sonra ne yaparsan yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] COD Black Ops 6
    2 hafta önce açıldı
    [ALINIK] COD Black ops 6 -
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.