Bildirim
COD Black Ops Resim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Steam den giriliyordu sanırım kayıtlı resimlere arastır biraz bulursun. -
Oyunu kapattığın zaman içinde resmi çektiğin resmin olduğu bir pencere açılacak ve resmi-resimleri steam profiline yüklemek isteyip-istemediğini sorar. Steam profiline yüklediyse oradadır yüklemediyse yoktur ama bilgisayardadır yine. Bu resimler program files/steam/user data içindeki klasörlerden birindedir. Bu resmi otomatik olarak steamdeki profiline yüklemek isteyen olursa da, aynı oyun içinde tekrar resim çekip oyunu kapatsın. Kapattığında, ilk cümlemdeki pencere çıkar ve orada eski resim de muhtemelen görünür. -
Cevaplar için çok teşekkür ederim fakat ufak bir sorun var. Ben oyunu satın almadım yani orjinal değil. O yüzden farklı bir şey olabilir. Çok teşekkürler tekrardan. -
call of dtuy blck ops yukledıgım gıbı oyunu acıyorum ve donuyor 2gb atı ekran kartı 4gb rem 500 harıcı hardısk genede donuyor yardım ltf -
quote:
Orijinalden alıntı: balabanow
call of dtuy blck ops yukledıgım gıbı oyunu acıyorum ve donuyor 2gb atı ekran kartı 4gb rem 500 harıcı hardısk genede donuyor yardım ltf
Bunu buraya yazmanın sana nasıl bir faydası olmasını bekliyorsun? Konusu burası değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: yigas97
Cevaplar için çok teşekkür ederim fakat ufak bir sorun var. Ben oyunu satın almadım yani orjinal değil. O yüzden farklı bir şey olabilir. Çok teşekkürler tekrardan.
Merhaba dostum
F12 ile olmuyorsa bir de PrtSc/SysRq adlı tuşa basarak resim çekmeyi dene oyunda nereyi çekmek istiyorsan aynı F12 ile çeker gibi yap ama PrtSc tuşuna bas sonrada paint i aç.Ve CTRL+V ye bas resmin çıkacaktır istersen kaydedebilirsin resmini. -
quote:
Orijinalden alıntı: Knkelbucik
quote:
Cevaplar için çok teşekkür ederim fakat ufak bir sorun var. Ben oyunu satın almadım yani orjinal değil. O yüzden farklı bir şey olabilir. Çok teşekkürler tekrardan.
Merhaba dostum
F12 ile olmuyorsa bir de PrtSc/SysRq adlı tuşa basarak resim çekmeyi dene oyunda nereyi çekmek istiyorsan aynı F12 ile çeker gibi yap ama PrtSc tuşuna bas sonrada paint i aç.Ve CTRL+V ye bas resmin çıkacaktır istersen kaydedebilirsin resmini.
O kadar da abartmayın biliyoruz onu da büyük ihtimalle oyunlarda o olayı gerçekleştiremezsin.
Örnek olarak:
Counter Strike 1.6 print screen e basınca oyunun alta aldıktan sonraki halini çeker.
-
olmuyo kısacası tanıtm vıdeosu ıle donuyor beyaz ekran oluyor dvd bozuk olma ıhtımali olabılırmı crak yok oyundayardım -
quote:
quote:
quote:
Merhaba dostum
F12 ile olmuyorsa bir de PrtSc/SysRq adlı tuşa basarak resim çekmeyi dene oyunda nereyi çekmek istiyorsan aynı F12 ile çeker gibi yap ama PrtSc tuşuna bas sonrada paint i aç.Ve CTRL+V ye bas resmin çıkacaktır istersen kaydedebilirsin resmini.
O kadar da abartmayın biliyoruz onu da büyük ihtimalle oyunlarda o olayı gerçekleştiremezsin.
Örnek olarak:
Counter Strike 1.6 print screen e basınca oyunun alta aldıktan sonraki halini çeker.
C:\Program Files\Games\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\main\screenshots
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Merhaba dostum
Örnek olarak:
C:\Program Files\Games\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\main\screenshots
Anlatamıyorum galiba. Cevap için çok teşekkürler. Ama indirdim diyorum orjinal satın aldım demiyorum. Dolayısıyla bahsettiğiniz dosyalar yok.
-
foto çeken programlar kullan o zaman,fraps vs -
İndirdiysen tek çare fraps
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X