Şimdi Ara

CoD BO oynayanlar hemen içeri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoluk cocukla uğrasıyoruz ya :S Dün surfplay adlı şahıs saçma sapan pm ler atıp canımızı sıktı.. Bu tür kişileri istemiyorum ben oyunumda ! Yukardada yazdığım gibi +16 kişiler harici beni kimse eklemesin lütfen. Ciddi oyuncular her zaman eklesin ama şu arkadaş gibi saçma sapan hareketler yapacak -12 yaş kişiler gelmesin bi zahmet Bu aksamda etkinliğimiz devam edecek. Dün giren çok kişi olmadı o yuzden doğru düzgün nuketown oynayamadık. Ama bugun çok kişi gelirse nuketown da only sniper şeklinde oyunlar oynayacağız. Sonrada ground war a geçeceğiz.
  • AssasinoBoy sabah ps3 te konuşmuştuk hatırlarsan. TR-Legendary ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baryen

AssasinoBoy sabah ps3 te konuşmuştuk hatırlarsan. TR-Legendary ben.

Evet dostum hatırladım seni Akşam gene toplanmayı düşünüyoruz. Senide beklerim :D
  • Dün girdiğm oyunlarda beni hiç geçemediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssasinoBoy

quote:

Evet dostum hatırladım seni Akşam gene toplanmayı düşünüyoruz. Senide beklerim :D

Gelmem mi hiç :D Yahu sizin clan var mı? oyuna başladığımdan beri tek takıldım.
  • quote:

quote:

quote:

Evet clanımız var Haklısın bu oyun tek başına gerçekten oynanmıyor birkaç arkadaş elbet olması gerekır party inde her zaman :)

Yunus : Dün ne yaptın sen öyle yav ? daha oyuna başlayalı 20. sn yede dogs bastın Helal olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet clanımız var Haklısın bu oyun tek başına gerçekten oynanmıyor birkaç arkadaş elbet olması gerekır party inde her zaman :)

Yunus : Dün ne yaptın sen öyle yav ? daha oyuna başlayalı 20. sn yede dogs bastın Helal olsun

Clanın adı ne? Boş yer var mı peki? :D
    Tek başına git öldür öl sıkıldım artık. Cs de bile çakma da olsa clan oluşturuyorduk.

• quote:

Çoluk cocukla uğrasıyoruz ya :S Dün surfplay adlı şahıs saçma sapan pm ler atıp canımızı sıktı.. Bu tür kişileri istemiyorum ben oyunumda ! Yukardada yazdığım gibi +16 kişiler harici beni kimse eklemesin lütfen. Ciddi oyuncular her zaman eklesin ama şu arkadaş gibi saçma sapan hareketler yapacak -12 yaş kişiler gelmesin bi zahmet Bu aksamda etkinliğimiz devam edecek. Dün giren çok kişi olmadı o yuzden doğru düzgün nuketown oynayamadık. Ama bugun çok kişi gelirse nuketown da only sniper şeklinde oyunlar oynayacağız. Sonrada ground war a geçeceğiz.

Bende 8den sonra geleceğim hatırlarsın benide BlitzkriegTR nickim. Cumartesi günü headset alacağım umarım hergün party yaparız çok zevkli geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco the Phoenix

quote:

Çoluk cocukla uğrasıyoruz ya :S Dün surfplay adlı şahıs saçma sapan pm ler atıp canımızı sıktı.. Bu tür kişileri istemiyorum ben oyunumda ! Yukardada yazdığım gibi +16 kişiler harici beni kimse eklemesin lütfen. Ciddi oyuncular her zaman eklesin ama şu arkadaş gibi saçma sapan hareketler yapacak -12 yaş kişiler gelmesin bi zahmet Bu aksamda etkinliğimiz devam edecek. Dün giren çok kişi olmadı o yuzden doğru düzgün nuketown oynayamadık. Ama bugun çok kişi gelirse nuketown da only sniper şeklinde oyunlar oynayacağız. Sonrada ground war a geçeceğiz.

Bende 8den sonra geleceğim hatırlarsın benide BlitzkriegTR nickim. Cumartesi günü headset alacağım umarım hergün party yaparız çok zevkli geçiyor

Evet dostum bugun dediğim gibi gene toplanacağız tüm arkadaşlarla. Başlığıda değiştireceğız artık etkinliklerle alakalı bir başlık olacak.

• quote:

kim - 16'ymış. ve "benim oyunum" derken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swen Gtefani -- 13 Temmuz 2011; 17:37:05 >

• Akşam 9da toplanıyoruz arkaşlar Herkesi Bekliyorum

Yapacaklarımız : Önce ground war a girip biraz maç atacağız. Sonrada nuketownda free for all sadece sniper şeklinde oynayacağız.

Not : 18 kişide birden girebiliyormuş sanırım. Eğer öyleyse harika olur :P Akşam görüşürüz arkadaşlar :)
  • Saat belli oldu mu şimdi?
  • Evet tam 9 da başlıyoruz. Herkesin gelmesini beklemek açısından party lobisinde 5 - 10 dk beklenecektir oyuncular. Sonrasında başlıyacağız :) Bakalım en iyi sniper kim kullanıyor :P
  • akşam güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

akşam güzeldi

Feci hardcore oynuyorsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliteB0yZ -- 13 Temmuz 2011; 18:32:20 >
  • Oyunun özelliklerine bakıyordum da levhihand nedir ya?
  • quote:

Oyunun özelliklerine bakıyordum da levhihand nedir ya?

Zor bi yazılışı var yav tam yazamadım Hızlı koşmaya yarıyor :D
  • quote:

quote:

leightweight olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

leightweight olabilir mi?

Evet de gerçekten zor yazılıyormuş ha

• Bende yanlış yazmışım.
    Lightweight miş doğrusu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.