Şimdi Ara

CoD BO oynayanlar hemen içeri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö-Z-G-Ü-R

Fatihim 9 da bende gelicem.

Oh be özgür ne zamandır ilk kez gene oynayacağız gelmeyi unutma ...
  • Giriyorum beyler
  • beyler beni de eklerseniz sevinirim headset var herzaman çalıştıramasam da :)) genelde zombie takılıyorum PSN: cpt_serdar
  • N'oldu neden dağıldı oda?
    Çok iyi gidiyordu.
  • Arkadaşlar oyunun online modu nasıl iyi mi sarar mı ? Killzone 3 le takas yapıp almayı düşünüyorum onlinedaki silah çeşitliliği falan fazla mı ?
  • Killzone 3 oynamadım daha ama 2 güzeldi. Ona göre 3 te güzeldir diyebilirim.
    Online ı baya sarıyor. Silah çeşitliliği yeterli. Tabi Battlefield 3 gelince işler değişir diyip kaçıyorum.
  • Neyse ben takas yapayım ya killzone 3 sıktı hem bu oyundaki zombie moda hayran kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

Neyse ben takas yapayım ya killzone 3 sıktı hem bu oyundaki zombie moda hayran kaldım

Zombi fena ya biz bügün Arda abi Ben Fatih Tolga abi feci oynadık ya kötüydük ama fena eğlendik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdR*

quote:

Neyse ben takas yapayım ya killzone 3 sıktı hem bu oyundaki zombie moda hayran kaldım

Zombi fena ya biz bügün Arda abi Ben Fatih Tolga abi feci oynadık ya kötüydük ama fena eğlendik

Hocam map ler çok mu küçük yani hiç mi taktiksel yönü yok yani oyun başlar başlamaz ya öldürüyosun yada ölüyosun tarzı? Tam anlatamadım da anlamışsınızdır umarım

• Bu aralar işten güçten zaman bulup bırakın Black OPS'a girmeyi PS3'ü doğru düzgün açamadım bile, son 4-5 gündür 2-3 saat Hot Pursuit oynadım yaklaşık 2 saat de Black OPS oynadım kısmetse bu gece sabaha kadar oynamayı düşünüyorum. Umarım beni yalnız bırakmazsanız.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam map ler çok mu küçük yani hiç mi taktiksel yönü yok yani oyun başlar başlamaz ya öldürüyosun yada ölüyosun tarzı? Tam anlatamadım da anlamışsınızdır umarım

mapler büyük ayrıca taktik çok tabi ekstra şeylerde var elektrik kesik şalteri kaldırıyosun perkler aktif oluyo vs silahları upgrage yapıyosun teleport oluyosun vs

• quote:

Orijinalden alıntı: dt.spiky

quote:

quote:

quote:

mapler büyük ayrıca taktik çok tabi ekstra şeylerde var elektrik kesik şalteri kaldırıyosun perkler aktif oluyo vs silahları upgrage yapıyosun teleport oluyosun vs

Oyunu aldım cidden baya iyi

• Benide ekleyebilirsiniz tek başıma oynamaktan sıkılmaya başladım :) Çoğunluklada online oluyorum
    Psn: aschill12
  • merhaba beyler benide ekleyin
    cevoay10
    bir sorum var online da level 50 oldum tekrar 1 e nasil dusecegim bir turlu bilemedim bi el atsaniz iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

merhaba beyler benide ekleyin
    cevoay10
    bir sorum var online da level 50 oldum tekrar 1 e nasil dusecegim bir turlu bilemedim bi el atsaniz iyi gunler

Player carddan en altta prestige yi seçeceksin. Sana soracak emin misin vs vs diye.
  • Benide ekleyin!!
  • Escalation ve first strike için bir kişi arıyoruz. Pm.
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MixeR- -- 24 Temmuz 2011; 13:09:14 >
  • hocam beni ve kuzenimi de eklersen seviniriz cok iyi oynarız 2 mizde her el en az 1 chopper indiririz

Benim psn : DadasH25DH
    Kuzenimin psn : dadash2011

ikimizin de headseti var
    ekleyin oynayalım genellikle öğlen 12den gece 3e 4e kadar açık olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MixeR- -- 24 Temmuz 2011; 13:12:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.