Şimdi Ara

COD BO Zombie Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Geçen gün COD BO yükledim ve zombie patch yükledim. Zombie oynarken bilgisayarımın özellikleri tam olarak yettiği için yani ucu ucuna yettiği için çözünürlük falan düşükte oynuyorum her neyse 22.bölümde düştüm sonra kapatayım dedim. Bastım "quit"e fakat kapanmadı. Yani siyah bir ekran geliyor ve mouse ortada duruyor oynatamıyorum, oyunu alta alınca oynatabiliyorum.
    Bu soruna çözümü olan var mı?

Şimdiden teşekkürler.

• Bu sorunla karşılaşan, çözümünü bilen yok mu? Oyunu satın aldım (orjinal değil) ve crack ile çalışıyor. Zombie crackini yaptım oynarken hiç bir sıkıntı yok fakat kapatırken ekran siyah oluyor ve mouse ortaya sabit kalıyor. Oyunu alta alıyorum görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Çünkü görev yöneticisinden kapatınca açarken güvenli şekilde kapanmadığı için güvenli modda açmak istiyor oyunu. Sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.

Tekrardan teşekkürler.
  • Bütün efektleri de kapat beraberinde. Açık bir tane kalmasın. O da kasma yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bütün efektleri de kapat beraberinde. Açık bir tane kalmasın. O da kasma yapar.

Bütün efektrleri derken + sorunum tam olarak o değil ama efektlerden neleri kast ettiğinizi söyler misiniz? Birde oyunu kapatırken ekran siyah oluyor doğal olarak ama kapanmıyor. Ekran siyah oluyor ve mouse ortaya sabitleniyor. Nereye götürürsem götüreyim gene ortaya dönüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  • Options / Video sekmesindeki efektleri kastettim.
  • quote:

Options / Video sekmesindeki efektleri kastettim.

Video derken grafik galiba :) Her neyse ordakileri kapadım zaten sorun şu ki oyunu kapatırken (zombie oynarken) oyun düzgün kapanmıyor. Yukarıda da belirttiğim gibi ekran siyah oluyor fakat kapanmıyor, mouse ortaya sabitleniyor. Bu yüzden görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Görev yöneticisinden kapatınca oyunu tekrar açarken problem yaşıyorum çünkü soruyor istenilen şekilde kapanmadı oyunu güvenli modda açın diye.

Yardımcı olur musunuz?

Şimdiden teşekkürler.
  • Oyun orjinal olmadığı için de olabilir. Kimi krekli oyunlarda bu tarz saçma hatalar olabiliyor. Sorunsuz çalışan başka bir krek deneyin bari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyun orjinal olmadığı için de olabilir. Kimi krekli oyunlarda bu tarz saçma hatalar olabiliyor. Sorunsuz çalışan başka bir krek deneyin bari.

Zombie crack yapmadan önce normal kapanıyordu. Zombie crack sonrası böyle oldu. Başka zombie crackde bulamadım. :( Bulabilen varsa pm atabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.