|
Bildirim
Ben sildim, kurtuldum.
Tavsiye ederim SSD'niz de ruhunuz da hafifliyor.. |
Arkadaş sanki dünyası ve grafikleri bir RDR2 seviyesinde de. Bu kadar alan istiyor bu oyun
|
Warzone ile Warfare'yi ayırsalar ya. Ben ücretsiz olan Warzone oynuyorum. Warfareyi satın almak istemiyorum. Onu diskte bulundurmak zorunda olmamalıyım. Warzone / Warfare ilişkisini kesmeleri gerekiyor. Zira COD Blackops çıkıyor. Bu seferde oyunu onun içine ekleyecekler gibi, böyle giderse artık 200GB'ları da aşar oyun.
Warzone için her sezon güncellemesi geldiğinde daha kısa sürede indirebilmek için Kablonet Nitro paketi açıyorum extradan. (Günlük/100mbps hız/6 Lira) Ayrıca oyun diğer benzer tür BattleRoyale oyunlarına göre aşırı derecede kasıyor. GT940m 2gb ekran kartımla Apex, CS Go, PUBG, Fortnite takılmadan oynarken bu oyun 10-20 FPS arası kendini oynatmıyor. GTX1650M ile ancak 30-55 FPS arası oynayabiliyorum. O bile yeterli hissetmiyor. Ayarları kısıyorum çünkü. Yeni PC aldıracak kadar kasmasına da anlam veremiyorum. Artık oynamıyorum sıkıldım oyundan. Sildim de. Çünkü her sezon oyun kendini tekrar ettiriyor. 5.ci sezon stadyumu açtılar. Bu sezon(6) Metro eklendi. Kayda değer heyecan verici bir yenilik getirmiyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ti7800 -- 5 Ekim 2020; 9:48:49 > |
Dedicated Server yasağı geldikten sonra oyun öldü aslında, zamanında efsaneydi... Sonradan baktılar hatayı anladılar ama çook uzun zaman geçmişti artık. Xfire :) |
Activision bir şeyler deniyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
oyunu acıyorum çat 26 gb guncelleme. oyunu acıyorum cat 25 gb guncelleme.256 gb ssd var valla yıldım.oyunda pek sarmıyor acıkcası. |
|
harita ve modellemeler aşırı detay yüzünden çok yer kaplar oldu. |
|
|
|
Yeni sezonlarda 30-50 gb arası güncelleme geliyor. |
|