Bildirim
Cod Multiplayer
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Xfire üzerinden Call of Duty Modern Warfare oynayabilirsin. -
Mw2 den sonra düzgün bir cod oyunu gelmiyor aklıma insanlar bi bo2 den memnun onuda ben sevmiyorum illa fps oynuyacaksan farklı şeyler bul bence. -
RepZ üzerinden Black Ops ve MW2 oynanabiliyor. Hatta RepZ'nin kendi installerı var oyun dosyları dlc ler vs. eksikse veya hatalıysa tekrardan indiriyor. MW2'de sorun yok ama Black Ops serveri bugün açıldı Downloading Game stats vs. sıkıntı bende şu an
MW3 içinde TeknoGods var (bunu oynayan halen çok(1000+) ama deli gibi hack var etrafra) -
Bu gidişle öyle yapicam sanirim hile çok oluyormu xfirede ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oynadim hocamda mw2 çok ayri bi dunyaydi
quote:
Orijinalden alıntı: John Believe
RepZ üzerinden Black Ops ve MW2 oynanabiliyor. Hatta RepZ'nin kendi installerı var oyun dosyları dlc ler vs. eksikse veya hatalıysa tekrardan indiriyor. MW2'de sorun yok ama Black Ops serveri bugün açıldı Downloading Game stats vs. sıkıntı bende şu an
MW3 içinde TeknoGods var (bunu oynayan halen çok(1000+) ama deli gibi hack var etrafra)
Repz hakkinda hic bir bilgim yok hocam mw2 serverlari ne durumda ? Blackopsda oyuncu durumu nasil
MW2 daha denemedim ama black ops tan çok olduğu kesindir. Black Ops ta oyuncu durumu vahim. 4-5 tane server gözüküyor bende toplasanız 30 kişi anca eder. -
Tamam hocam mw2 yi deneme sansin varsa bi denermisiniz server durumu Nasil acaba blackopsda yükselir diye tahmin ediyorum yakin zamanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X