Şimdi Ara

Cod Multiplayer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar zamanında Cod 6 alteriwnet ile oynuyordum oyun kapandıktan sonra hiçbir fps oyunundan zevk alamıyorum 4d1 cıktı bi ara onun le oynadım ama oyuncu sayısında baya bi düşüş vardı demek istedigim cod serisinden hala multiplarında hayat olan hangi serisi var ve nasıl oynayabilirim.

• Xfire üzerinden Call of Duty Modern Warfare oynayabilirsin.
  • Mw2 den sonra düzgün bir cod oyunu gelmiyor aklıma insanlar bi bo2 den memnun onuda ben sevmiyorum illa fps oynuyacaksan farklı şeyler bul bence.
  • kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt
    RepZ üzerinden Black Ops ve MW2 oynanabiliyor. Hatta RepZ'nin kendi installerı var oyun dosyları dlc ler vs. eksikse veya hatalıysa tekrardan indiriyor. MW2'de sorun yok ama Black Ops serveri bugün açıldı Downloading Game stats vs. sıkıntı bende şu an

MW3 içinde TeknoGods var (bunu oynayan halen çok(1000+) ama deli gibi hack var etrafra)
  • Shepherd. kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle öyle yapicam sanirim hile çok oluyormu xfirede ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    Oynadim hocamda mw2 çok ayri bi dunyaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: John Believe

RepZ üzerinden Black Ops ve MW2 oynanabiliyor. Hatta RepZ'nin kendi installerı var oyun dosyları dlc ler vs. eksikse veya hatalıysa tekrardan indiriyor. MW2'de sorun yok ama Black Ops serveri bugün açıldı Downloading Game stats vs. sıkıntı bende şu an

MW3 içinde TeknoGods var (bunu oynayan halen çok(1000+) ama deli gibi hack var etrafra)

Repz hakkinda hic bir bilgim yok hocam mw2 serverlari ne durumda ? Blackopsda oyuncu durumu nasil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    crysis wars
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt
    MW2 daha denemedim ama black ops tan çok olduğu kesindir. Black Ops ta oyuncu durumu vahim. 4-5 tane server gözüküyor bende toplasanız 30 kişi anca eder.
  • Tamam hocam mw2 yi deneme sansin varsa bi denermisiniz server durumu Nasil acaba blackopsda yükselir diye tahmin ediyorum yakin zamanda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.