Bu zakarov'un bilgisayarındaki bilgileri alıp kaçtığımız bölüm. Ben bilgisayardan bilgileri alıp arazi aşağı Ghost ile beraber koşarken devamlı ölüyorum. Biri bazuka ile indirmekte devamlı. Artık bilgisayarı camdan atma seviyesine geldim delirmek üzereyim. Bilmediğim bir şey mi var anlamadım.
Tıpkı ben İnternetten videolarını izlediğimde sol tarafan değilde sağ taraftan gittiklerini gördüm. Sanırım ki sende sol taraftan iniyorsun
Hay Allah Razı olsun be :D cevabı okumadan da sağdan gitmeyi denedim ama yine olmamıştı. Demekki illa biri dedi diye sağdan gitmek gerekiyormuş :D
Teşekkürler..
ben de bi orta takıldıydım nasıl geçmiştim bilmiyorum run soap run soap mıydıki unuttum
orda en sağda koşmayı deneyin hiç durmadan yokuşu inmeden önce bi dinlenin inmeden önce bide flash sallayın adamlar geçerken sonra koşun o zaman geçebilirsiniz ben hep öyle yapıyorum :D
En kolayı ghost'u takip et hep peşinden git yaralanmadan geçersin.Ben öyle veteranda geçtim hem konsolda hem pc de.
bol bol flash at geriye , sonra yardır ghosta a yakın git, GL noobluk yap bol bol