Şimdi Ara

Call of Juarez: The Cartel açılmıyor YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PCme COJ TCyi yükledim. Masaüstünde kısayola çift tıklıyorum açılmıyor. Ne yapmalıyım ?

• Açılmaması isabet olmuş, bence hiç kasma ;)
  • Ne yani oyunu oynayamayacak mıyım
  • Arkadaşlar bir yerde duydum. Oyunu PCme yerine USB belleğine yüklesem oyun çalışır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Açılmaması isabet olmuş, bence hiç kasma ;)

aynen bu bir işaret bence,hiç kurcalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Ne yani oynamayayım mı oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

quote:

Ortalama olarak 100 kişiden 99'u beğenmemiş oyunu, açsan da büyük ihtimal silerdin zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty başlamıyor - battle.net
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

quote:

quote:

Ortalama olarak 100 kişiden 99'u beğenmemiş oyunu, açsan da büyük ihtimal silerdin zaten.

Bende oyunu beğenmeyenlerin fazla olduğunu bildiğim için oyunu orjinal almadım Acaba orjinal olmadığı için mi sorun çıkmıştır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende oyunu beğenmeyenlerin fazla olduğunu bildiğim için oyunu orjinal almadım Acaba orjinal olmadığı için mi sorun çıkmıştır

Kurcalama işte bırak DH video incelemelerinde böyle eleştirilen oyun görmedim ben, orada bile yerden yere vurulan oyun oynamaya değmez bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kurcalama işte bırak DH video incelemelerinde böyle eleştirilen oyun görmedim ben, orada bile yerden yere vurulan oyun oynamaya değmez bence.

En iyisi uğraşmayayım o zaman Alayım bari Max Payne 3ü onla takılayım

• arkadaşlar ne yaptımsa açamadım en sonunda açıldı oyunu kurunca ubısoft kurulmadıysa oyunun kuruldugu yere gırın redist klasörünün içinde uplay var ona basın ubisoftu kursun (ben oyunu kurunca finish kısmında ubısoftu direkx ne varsa kur dediğimde hata veriyor du ama oyunun içinden bu şekilde kurdum)ondan sonra crack yapmadan oyunu actım ubısoft cıktı guncelleme yaptı hata verdi kapadım bunu yapmasanızda olur asıl sorunu şu çözdü crack bende calışmıyormuş çözüm ******* link veriyorum crackle alakalı
    http://****.com/*******_details/3...ck?tab=summary yada ******* istemiyorsanız rapid den aratın Call.Of.Juarez.The.Cartel.STEAM.RETAIL.Incl.Update .And.Crack-ALI213 isimli dosyayı dosyada crack ve update hepsi var rarı acın

rarlı dosyanın içinde 2 adet klasör var 1.Ubisoft Game Launcher bunu c:\programfiles\ubisoft yoksa C:\Program Files (x86)\Ubisoft klasörüne atın
    2.update klasörünüde içindeki dosyalarıda oyunun kurulduğu klasöre attınız (dikkat dikkat update demiyorum içindekileri copy paste yapın)işlem tamam denedim %100 çalışıyor update ıcındekıler zaten crack dosyası bilginiz olsun bende ne denediysem acılmadı (son bir not direxe güvenmiyorsanız oyunu kurdugunuz yerdeki C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Call of Juarez The Cartel\Redist\DirectX kısmında setup var onuda kurduktan sonra cracklemeden önce calıstırıp oyunun directx ini yükleyebilirsiniz ben cracklemeden önce yapmıştım )neyse oyun acılınca sızden oyuncu ve sıfresı ıstıcek sız onları yazmayın sag altta offlıne mod yazıyor ona tıklayınca oyun açılıyor kayıt olmaya gerek varmı bilmem ama bende kayıt olmadan oyun çalıştı bilginize Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: rainman76

arkadaşlar ne yaptımsa açamadım en sonunda açıldı oyunu kurunca ubısoft kurulmadıysa oyunun kuruldugu yere gırın redist klasörünün içinde uplay var ona basın ubisoftu kursun (ben oyunu kurunca finish kısmında ubısoftu direkx ne varsa kur dediğimde hata veriyor du ama oyunun içinden bu şekilde kurdum)ondan sonra crack yapmadan oyunu actım ubısoft cıktı guncelleme yaptı hata verdi kapadım bunu yapmasanızda olur asıl sorunu şu çözdü crack bende calışmıyormuş çözüm ******* link veriyorum crackle alakalı
    http://****.com/*******_details/3...ck?tab=summary yada ******* istemiyorsanız rapid den aratın Call.Of.Juarez.The.Cartel.STEAM.RETAIL.Incl.Update .And.Crack-ALI213 isimli dosyayı dosyada crack ve update hepsi var rarı acın

rarlı dosyanın içinde 2 adet klasör var 1.Ubisoft Game Launcher bunu c:\programfiles\ubisoft yoksa C:\Program Files (x86)\Ubisoft klasörüne atın
    2.update klasörünüde içindeki dosyalarıda oyunun kurulduğu klasöre attınız (dikkat dikkat update demiyorum içindekileri copy paste yapın)işlem tamam denedim %100 çalışıyor update ıcındekıler zaten crack dosyası bilginiz olsun bende ne denediysem acılmadı (son bir not direxe güvenmiyorsanız oyunu kurdugunuz yerdeki C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Call of Juarez The Cartel\Redist\DirectX kısmında setup var onuda kurduktan sonra cracklemeden önce calıstırıp oyunun directx ini yükleyebilirsiniz ben cracklemeden önce yapmıştım )neyse oyun acılınca sızden oyuncu ve sıfresı ıstıcek sız onları yazmayın sag altta offlıne mod yazıyor ona tıklayınca oyun açılıyor kayıt olmaya gerek varmı bilmem ama bende kayıt olmadan oyun çalıştı bilginize Saygılar

Ben steamı kurup oyunu yönetici olarak çalıştırınca çalışmıştı.

• ben steamsiz kurdum steam değilde normal kurulumlu dosyalarında genelde bu oyunda sorun yaşayanlar vardı bende de aynı sorun vardı ama sorunu bu şekilde çözdüm bundan 1 ay öncede kurmuştum oyunu yine çalışmamıştı silmiştim dün gece kafayı taktım bu sefer all.Of.Juarez.The.Cartel.STEAM.RETAIL.Incl.Update .And.Crack-ALI213 isimli dosyayı indirdim bunu crakleyince oyun açıldı aynı sorunları yaşayanlar var ise çözümü budur diye yazdım açılmayan oyun varsa başka crack denemekte fayda varmış gerçi başka cracklerde açmıyordu bu crack hiç açılmayanlar için sanırım :)) doğru sonuç olacaktır

• http://uploading.com/ab4412f3/ubiorbitapi_r2-dll

BU LİNGDEKİ dll dosyasını indir oyunun kurulu olduğu yere at C:\Program Files\Ubisoft\Call of Juarez The Cartel VE OYUNU SORUNSUZ OYNA

İMZA (ChanCy)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.