Şimdi Ara

COD WAW ZOMBİE GENEL ( güncel ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
15.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o uzantıyı görebilmen için gizli klasörleri açman gerekiyor .bende şu anda vista yüklü ona göre anlatayım xpye göre yaparsın.
    İlk önce denetim masasını aç ordan Görünüm ve Kişiselleştirmeyi seç , daha sonra klasör seçeneklerinde gizli dosya ve klasörleri gösteri seç
    açılan pencerede Gizli Dosya ve Klasörleri Gösteri seçtikten sonra uygula tamam diyip çık bu kadar.
  • Arkadaslar bu yeni maplara power içicek elektro şok gibi seyler var ama biz gecen gün oynadımızda bunları aktif hale getiremedik power active edilmeli gibi bir şey yazıyordu bu power olayını nasıl hallederiz bilen varmı yani nasıl kullanıcaz bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 1 Haziran 2009; 13:19:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolvérine

quote:

Orjinalden alıntı: Ghosthost

usta ben dediklerini harfiyen uyguladım fakat açılmıyor daha doğrusu launch dediğimde ekran gidp geliyor oyun ekranına dönüyor oyun başlamıyor... aynı zamanda konsoldanda yazım çözülmedi yardım edebilirmisin?!

(XP) için :

C:\Documents and Settings\SENİN PROFİLİN\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\mods

böyle bi uzantı bulamadım...

haritaları cod klasörünün içinde Mods diye bir klasör yaratarak içine attım oyuna girdiğimde Mods kısmında
    yüklediğim harita görünüyo fakat aktif etmeye kalktığımda arkadaşın belirttiği gibi bişey oluyo ekran gidip geliyo ve değişen bişey olmuyo..
    konsolu açıp map adını yazdığımda ise ekran kitleniyo...

birisi allah rızası için nasıL yapılabilceğini açıklayabilirse çok sevinicem.. arkadaşlarla aynı bölümü oynamaktan sıkıldık

dostum oyunu acınca modstan mapı sectıgınızde ekran kapanıp acılcak bunda korkulcak bi durum yok.
    daha sonra ana menude consolu ac " işaretini sil ve map nazi_zombie_seçtiğin mapın ismini yazıp entere bascaksın oyuna gircek.

• teşekkürler arkadaşlar sorun ortadan kalktı
  • Teşekkür ederim , harita ekleyemiyordum bunu denicem.
  • Teşekkürler açıklamalar için bende anlatılanların hepsini yaptım map i gereken yere yükledim
    sonra coperative/find game den girdiğimde yine olmuyor yüklediğim map i tekrar yükle diyor ...
    Bu arada buraya üye olun 130 kadar zombi map varhttp://mapbarracks.com/ güle güle oynayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolki -- 19 Haziran 2009; 12:59:57 >
  • Zombi yapan var mı bu aralar ?
  • skyw@lker S kullanıcısına yanıt
    ağ adı Nazi Zombies Türkiye şifre 123 Gelirseniz seviniriz
  • 4 arkadaş orjinal olarak satın aldık yeni mapları yüklemek için ne yapmamız lazım yardım ederseniz sevinirim.. teşekkürler şimdiden
  • bende oynamak isterim çok uzun zaman oldu paslandı oyun :) oyunu yükledim patchlarını yüklüyorum sizlerin patchları kaç ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizpasha -- 17 Eylül 2014; 1:27:13 >
  • nikim: BJK_1903
    oyun sürümüm: 1.7.1263
    online oynayan var halen zombi için tek başıma oynadım arkadaş olmadığı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizpasha -- 17 Eylül 2014; 16:59:00 >
  • zombi oynayan yokmu yada multi ???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.