Şimdi Ara

COD2 1.3 ile single player a girmiyor yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1.3 patch ini yükledim ama single player a girmiyor yardım eder misiniz lütfen
    bunu düzelten bi patch var mı

version mismatch hatasını veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxxwell -- 1 Kasım 2006; 18:55:18 >

• Forumda bu yönde hata alan arkadaşların yazdığı yazılar var .Onlara bir bak.
    Ama bildiğim kadarıyla patch yükledikten sonra single oynamayı unut.
  • Bencede unut şuan için oynayamazsın ..
  • oyun orjinal olmadıgı için bu hatayı veriyor istersen bi bak bakalım 1.3 crack cıkmıs mı anca o zamam oynarsın.Buna da bi bak orjinal almayı düşünürsen ...

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2837438#aciklama
  • Cod2 single player için pm atın yardımcı olurum
  • Sanki bi sen biliyosun v1.3'ten sonra SP oynamayı, ama cevaplarını uygun bir şekilde ver, veremiyorsan da kuralların dışına çıkma...
  • Arkadaşlar 1.3 ile single oynamak için ilaç var ama ilacın bendeki r-apid linki silinmiş,yani hiç bir şey imkansız değil :D
  • ??
    quote:

Orjinalden alıntı: .yBm.

Sanki bi sen biliyosun v1.3'ten sonra SP oynamayı, ama cevaplarını uygun bir şekilde ver, veremiyorsan da kuralların dışına çıkma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom Cruise

??
    quote:

Orjinalden alıntı: .yBm.

Sanki bi sen biliyosun v1.3'ten sonra SP oynamayı, ama cevaplarını uygun bir şekilde ver, veremiyorsan da kuralların dışına çıkma...

Arada crack linki veren birinin mesajı silinmiş, benim cevabım onaydı, senin mesajında kural dışı bişey yok o yüzden üstüne alınma...

Biri de o crack mesajını ispiklemiş demekki

• SPnin devri mi be dal multiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.