Bildirim
CoD2 1.3 Patch Hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aga sen bu yamayı kurmuşun! bida yapınca siliyon yani -
+1 -
ya kursam,oyunda sağda 1.3 yazar
yok mu beyler bilen,bu patch windows tadosyalarını nerye atıyor ? -
kardeş çalıştır --- regedit --- call of duty diye arat 1.3 versiyonla bişi bulursan sil tekrar kurmayı dene....
ben nerde görmüştüm 1.3 ten 1.2 ye geçiş vardı netim şuan çok yavaş arayamayacağım -
quote:
Orjinalden alıntı: affetmez
kardeş çalıştır --- regedit --- call of duty diye arat 1.3 versiyonla bişi bulursan sil tekrar kurmayı dene....
ben nerde görmüştüm 1.3 ten 1.2 ye geçiş vardı netim şuan çok yavaş arayamayacağım
Off denedim olmadı , başka çare yok mu -
Oyunu tamamen sil tekrar kur.. patchi tekrar kurmayı (ama pcden silme patchi)dene olmazsa bi kaç gün sonra kurmayı dene
Banada bunun gibi bi hata cıkmıştı bi kaç gün sonra yüklemiştim
quote:
Orjinalden alıntı: PuNisHeR_92
quote:
Orjinalden alıntı: affetmez
ben nerde görmüştüm 1.3 ten 1.2 ye geçiş vardı netim şuan çok yavaş arayamayacağım
Off denedim olmadı , başka çare yok mu
-
denedim olmadı :S -
oyunu sil tekrar yükle patch i de tekrar yükle sonra
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X