ben wh nin ne oldugunu biliyorum zaten bu olay wh degil aynı addaki BAŞKA BİRİ vuruyo tankın ordakini dikkat edin ilk o ölüyo.
quote:
Orjinalden alıntı: barcan
ben wh nin ne oldugunu biliyorum zaten bu olay wh degil aynı addaki BAŞKA BİRİ vuruyo tankın ordakini dikkat edin ilk o ölüyo.
Çözümlene hasta oldum işte budur
Allah sabır versin ne diyeyim. Kaç yıllık adamsınız da plan yazıonuz kafanızdan ha? TS (TeamSpeak) diye bi program var hiç adını duydunuz mu onu bile bilmiyorum .. olayı anlatıyım . A çatıdayım ts den adamın b girdigini söylüyolar. ben ortaya atlıorum b yi kesiom. sora önüme geçen kek oyunu biliyo mu bilmiyom ama beni görmeden gelip geçip önümde duruyo. sora b dekini görünce Shoot and two kill :D
not : aynı nickle 2 kisi oyuna giremez. Pb (PunkBuster) nicklerden kick atar. Öğrenmiş oldunuz
aynı ad olunca nickler arasında boşluk veya 1 şekil degişikligi pb nin atmasını engeller.TS yide biliyorum bu arada millete aptal muamelesi yapmaya çalışma karşındakiler bilgisayarla veya internetle tanışalı 1 ay olan kişiler degil ve hala siz bu olaya tamam diyosanız körün önde gidenisiniz dikkatlice bakın 3 mesajdır söylüyorum tankın ordakinden daha önce kanlar çıkıyo buda onun videoyu koyan kişi tarafından öldürülmedigini gösterir.Blade sende millete laf atacagına dogru düzgün işler yap koymakla olmuyo yapacaksan adam gibi yorumunu yap lafını söle yoksa hiç konuşma.
ne diyimki sana ezik diyip seni aşağılayımmı? bu olayı kendi yorumladıgın şekilde gerçekleştir video veya demosunu koy bizde izleyelim sana inanalım okey (selçuk demo duruyorsa koyda susuversin artık konu başka yere uzuyo yavaş yavaş ;))
illa konuşturuyosunuz iyi lan iyi senin dedigin olsun al başına çal videonu emi 2 sinide tek mermide öldürdü tamam rahatlamışındır artık ezik diyede senin gibi dangalaklara diyolar benim bildigim ceza almayacak olsam daha da devam ederdim zekasız herif
bal falan hikaye wh şahane..xfire da da wh yapmışlar ya artık online oyun oynanmaz bu ülkede.
wh degillllllllllllllllllllllllllll gmrdüysen oyunu oynayanın ekranından izliyoruz yani direk kayıt.Okuyum bütün yorumları sonra yorum yazın
quote:
Orjinalden alıntı: barcan
illa konuşturuyosunuz iyi lan iyi senin dedigin olsun al başına çal videonu emi 2 sinide tek mermide öldürdü tamam rahatlamışındır artık ezik diyede senin gibi dangalaklara diyolar benim bildigim ceza almayacak olsam daha da devam ederdim zekasız herif
How old are you? 0-13
hala kendini zeki zannedip insanları aşşagılıyorsun senin gibi adamlardan dolayı(adamsan tabi) şu foruma girmemek istiyorum artık aptal aptal yorumlar yapıp her konuyu kavgaya çevirmekten başka bi işiniz yok.
uzaa git biraz cod oynada gel tartış..
Ayrıca Cod4 den bir video koymamın sebebi rastgelmemdi o videoya ve gayet güzel vurustu dostum!.Ben sana kendi demolarımı gösterim gir bak.www.xfire.com/profile/onur24 buyur arkadsım 3 video var al bak.
Pfff.Amma uzattınız ya adam bi videosunu koymuş ilginç bir vuruş.paylaşmak istemiş ne var bunda? illa biri muhalefet olup olayı bulandıracak.Ceza aLmaları an meselesi olabilir şikayet üzerine...Adam gibi yorumunuzu yapıyorsanız yapın yoksa susun adam sanalım
Bence böyle birşey mümkün çünkü benim de başıma geldi. Yine toujan'da ingilizdim base in oradaki kum torbalarının sağına uzandım. Tankın oraya bakıyordum biri zıplayarak geçerken ateş ettim bi baktım 2 kişi ölmüş :D Yani böyle bir olay mümkün.
bu da yılların konusu oldu ya besbelli wh
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme