Şimdi Ara

Cod2: 1 Shoot And 2 Kill NoMore Rudeboy18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • call of duty 2 de benzeri oldugunu sanmıyorum..

Cod2: 1 Shoot And 2 Kill NoMore Rudeboy18

veya burdan izleyebilrsiniz ,

İzle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellWorld -- 12 Ekim 2008; 2:39:34 >

• Bal derlerya hah bu ondan işte...luck seçeneği olsaydı onu işaretlicektim.O derece.
  • arkadaşlar farkettiyseniz tankın yanındaki adamdan daha önce kan çıkıyo yani aynı adı kullanan biri tarafından vuruluyo bence çünkü cod2 de böle bi özellik yok.Dikkatlice bakın önce tankın yanındaki vuruluyo
  • cod 2 de böyle bir özellik var. tüm rifle kurşunları vücud içinden geçer.bu oyun çıktığından beri var olan bir özellik. ama evet tankın yanındaki daha önce vuruluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

cod 2 de böyle bir özellik var. tüm rifle kurşunları vücud içinden geçer.bu oyun çıktığından beri var olan bir özellik. ama evet tankın yanındaki daha önce vuruluyor

Tüm?Yanlızca kafadan geçer tüfek mermileri.Benimde gelmişti başıma TDM'de çok az ama bu gibi bir olayın SD yaşanma şansı çok çok az,o yüzden bu videoki olay için "Bal" denilen kavram az kalıyor.
  • adam karsidan gelceğini tahmin etmiş ateş ederken önüne baska bi kek cikmis hızalanmiş işte :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demiştir; şimdi önüme biri geçer ona head atarım ordan arkadakinide vururum diye.Boşuna mermi israfı olmasın hesabı.Başka 1 açıklaması yok yani...
    Olay bundan ibaret(:Bende çok yapıyorum ama video çekip koymuyorum...Hatta 3-4 kişi arka arkaya falan amuda kalkarak hemde...

İçimdeki geyik sevgisini durduramıyorum pardon.
  • yha adamın planında sonradan gelcek olan adam yoktur tahmınim sd de ii oturmus ,
  • AMA TAMAMEN WH ÇÜNKİ ADAM ORAYA GELİO DİREK OLARAK KARSI TANKIN ORAYI BEKLİYO BENCE BOLE
  • wh olsa zaten videoda gözükür killcam göstermiyo farkettiysen ve tankın ordaaki daha önce vuruluyo farkettiysen yani onu aynı adda biri vuruyo.Adam her zaman video çekmedigine göre sırf bunu gösteriyorsa onun için gurp kumuşta olabilir yani hemen balıklama atlamayın işlere düzmece tamamen bu video lütfen kanmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmetcakici

AMA TAMAMEN WH ÇÜNKİ ADAM ORAYA GELİO DİREK OLARAK KARSI TANKIN ORAYI BEKLİYO BENCE BOLE

Olayi adamin ekranindan goruyoruz wh olsa bizde görürdük heralde

Ayrıca bu olay benim başıma çok geldi.. Sadece kafadan değil vücuttanda gecer mermi. Güzel bir tesadüf olmuş, bunu kaydetmen dahada güzel tesadüf olmuş.

Ayrıca burda bi rekor denemesi yapılmış 1 shot 3 kills
    http://www.xfire.com/video/365b0/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 2 Kasım 2008; 11:30:48 >

• @Ahmetcakici
    Senin gibi zihniyetler yüzünden güzel oyuncular bastırılıyor.Oynayamaz hale geliyor.Bilmeden yorum yapmak diye buna derim!Adamın ekranından izliyoruz videoyu sen WH diyosun bravo!
  • Süper ya
  • sallama ya Bu olay gerçek degil hala anlamadınız ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: barcan

sallama ya Bu olay gerçek degil hala anlamadınız ha

Yazık ya.. senin gibi insanlar oldukca cok zor bazı seylerin olması size göre.. napaLım video ortada açık açık izLeyin gizLenen bir sey yok ? sen hala gercek degil diye biLiyorsan cidden YAZIK derim ;)

• sen bakmayı bilmiyorsan ben napayım dikkat et arkadaki yani tankın ordaki adam daha önce vuruluyo hepsi düzmece biraz gözünü aç balıklama atlamayın herşeyin peşinden göz var nizam var yazık
  • şu lamere wh dedinz ya muhaha:D ayrıca ses dinleme diye bisi var adamım.hemen öle wh falan deme.sizin gibiler yüzünden adımız wh ciye cıkıyor
    NoS>>The mcRp' sayqıLar Efendm

peki bune ne diyeceksiniz
    http://www.xfire.com/video/365b0/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7he mcRp -- 30 Kasım 2008; 20:38:12 >
  • illa kendinize laf ettirceksiniz la d..gil biz cod 2 den bahsediyoruz.Adamlar bilmeden wh yazmış olabilir ancak buna karşılık olarak senin cod4 ten bi video göstermen dogrud degil git cod 2 den göster ve savun kişileri.Konuyu başka yerlerde dolandırmayın
  • WH diyenlere "WH yani wallhack türkcesi duvar hilesi anlamına geliyo" yani sonuc ta wh denilen sey sana duvar arkasındaki adamı gösterir braz düsünsen aim dersin ama aim bu olayıda gerceklestiremiyeceği için biz buna BaLLHacK diyoruz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.