Şimdi Ara

Cod2 de düşük fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu yükledikten sonra single player da normal oynayabilmeme rağmen multiplayer a girince oyun acayip yavaşlıyor 1-2 fps oranina düşüyor. forumda baya araştırdım ama çözümünü bulamadım versiyonu 1.3 yaptım directx i tekrar yükledim driverlarida ama sorun düzelmedi.
    sistem özelliklerim
    amd sempron 2800
    1gb ram
    256 mb 256 bit radeon x800 GTO
    xp sp2

• Hangi grafik ayarlarında oynadığınıda yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Hangi grafik ayarlarında oynadığınıda yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
    800x600 de diger ozellikleri de en dusukde directx 7 ve 9 da denedim fakat değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stjimmy

800x600 de diger ozellikleri de en dusukde directx 7 ve 9 da denedim fakat değişmedi.

Alıntıları Göster
    ben bu kartla 125 falan alıyodum tam yardımcı olamıcam ama bir formatlamayı dene eger cozum bulamazsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.Bravo

ben bu kartla 125 falan alıyodum tam yardımcı olamıcam ama bir formatlamayı dene eger cozum bulamazsan

Alıntıları Göster
    işin komik tarafı bu sorunu sadece multiplayer da yapmasi online oynamak istediğimden de single player modu işime yaramıyo.böyle saçmalıklar da hep beni bulur zaten

• quote:

işin komik tarafı bu sorunu sadece multiplayer da yapmasi online oynamak istediğimden de single player modu işime yaramıyo.böyle saçmalıklar da hep beni bulur zaten

Alıntıları Göster
    İnternette biraz araştırma yaptım.Ender görülen durum herhaldeki fazla bir sonuca ulaşamadım.

Genellikle çözüm olarak driverları güncelleyin,RAM yiyen programları kapatın deniyor.Ama sanırım sen zaten bunları yaptın.

Peki emin olmak için sormak istiyorum AA açık mı acaba malum kendisi epey FPS yiyor.

• quote:

İnternette biraz araştırma yaptım.Ender görülen durum herhaldeki fazla bir sonuca ulaşamadım.

Genellikle çözüm olarak driverları güncelleyin,RAM yiyen programları kapatın deniyor.Ama sanırım sen zaten bunları yaptın.

Peki emin olmak için sormak istiyorum AA açık mı acaba malum kendisi epey FPS yiyor.

Alıntıları Göster
    AA dan neyi kasteddin açıklarmısın bi de galiba amd le olan bi sorun nette bu hatayı verenlerin hepsinde amd işlemci var.
  • quote:

AA dan neyi kasteddin açıklarmısın bi de galiba amd le olan bi sorun nette bu hatayı verenlerin hepsinde amd işlemci var.

Alıntıları Göster
    Anti-Aliasing seçeneği.
  • quote:

Anti-Aliasing seçeneği.

Alıntıları Göster
    hem single da hem de multiplayerda kapali aa.
  • quote:

hem single da hem de multiplayerda kapali aa.

Alıntıları Göster
    bence kurulumunda problemin var başka biyerden yükleme yapıp tekrar denersen bence bi sorun olmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:!!BladE!!:.

bence kurulumunda problemin var başka biyerden yükleme yapıp tekrar denersen bence bi sorun olmaz diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    onu da denedim ama düzelmedi.daha komik birşey daha oldu cod 4 ü yükledim single player da oyunu bitirdim sorunsuz ama multipalyer da yine cod2 de ki gibi aynı sorunu veriyor.şaka gibi.
  • quote:

onu da denedim ama düzelmedi.daha komik birşey daha oldu cod 4 ü yükledim single player da oyunu bitirdim sorunsuz ama multipalyer da yine cod2 de ki gibi aynı sorunu veriyor.şaka gibi.

Alıntıları Göster
    stjimmy arkadaşım aynı sorun bendede var cod 4 ü full ayarlarda cillop gibi bitirdim ama multiplayer açtığında bi baktım fps yerlerde 800x600 aa 2x yaptığım halde 15-20 fps civarı gidiyor oyun çok uyuz oldum bu olay bi tek cod oyunlarında var:(

zotac 8600gt ddr2 512mb 128bit

athlon 3200+

1 gb ram

• quote:

Orijinalden alıntı: ZOMBELEK

stjimmy arkadaşım aynı sorun bendede var cod 4 ü full ayarlarda cillop gibi bitirdim ama multiplayer açtığında bi baktım fps yerlerde 800x600 aa 2x yaptığım halde 15-20 fps civarı gidiyor oyun çok uyuz oldum bu olay bi tek cod oyunlarında var:(

athlon 3200+

1 gb ram

Alıntıları Göster
    Eger istersen yaptıgım, COD II Performans config'imi paylaşabilirim.

+ nedir performans configim ?

- fps arttıran 10-15 adet komutu kullanarak oyun içi akıcılıgı sagladım.Gereksiz ve oyunu B.k etmeyen ayrıca farkında olmadıgınız ıvır zıvırı (güneş,gökyüzü,texture kalitesi,dikey geçiş,düşen mermi kovanı,kullanılan ram miktarı,model detayları vs) kapatarak alabilecegim en yüksek performansı almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: battı fish yan Gøing

Eger istersen yaptıgım, COD II Performans config'imi paylaşabilirim.

+ nedir performans configim ?

- fps arttıran 10-15 adet komutu kullanarak oyun içi akıcılıgı sagladım.Gereksiz ve oyunu B.k etmeyen ayrıca farkında olmadıgınız ıvır zıvırı (güneş,gökyüzü,texture kalitesi,dikey geçiş,düşen mermi kovanı,kullanılan ram miktarı,model detayları vs) kapatarak alabilecegim en yüksek performansı almak.

Alıntıları Göster
    Bu sorun PC'ler ile ilgili değil anladığım kadarı ile çünkü son zamanlarda herkesin CoD oyunlarında aynı problemi yaşadığı göz önüne alınırsa,piyasadaki son sürüm korsanlardan kaynaklanan bir problem.

• quote:

Bu sorun PC'ler ile ilgili değil anladığım kadarı ile çünkü son zamanlarda herkesin CoD oyunlarında aynı problemi yaşadığı göz önüne alınırsa,piyasadaki son sürüm korsanlardan kaynaklanan bir problem.

Alıntıları Göster
    arkadaslar aynı sorun bende de var,8800gts ekran kartı 1.5 gb ram var ama cod 2 multiplayer ve online oynarken 30-40 dan fazla fps vermiyor,birde ctrl-alt-del yaptıgımda cpu oranı 100 olarak görünüyor ve bunun 70 kadarını system kullaniyor,sorunu olan arkadaşlar sizde de cpu olayı böyle mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZOMBELEK

athlon 3200+

1 gb ram

Alıntıları Göster
    Çok ıvır zıvır grafik ayarları var onları kapatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonArtikBuİsim

Alıntıları Göster
    bütün ayarlar en düsükte ama değisen bisey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kramer35

bütün ayarlar en düsükte ama değisen bisey yok

Alıntıları Göster
    bazı kartlarda düşük açtıgınızda fps yerlerde oluyor cod 2 gibi oyunlarda 8800gts dolayları 1280-1024 açsın öyle denesin aynı şey benim de başıma gelmişti ayarları yükselttim fps arttı ilginç bi şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

bazı kartlarda düşük açtıgınızda fps yerlerde oluyor cod 2 gibi oyunlarda 8800gts dolayları 1280-1024 açsın öyle denesin aynı şey benim de başıma gelmişti ayarları yükselttim fps arttı ilginç bi şekilde

Alıntıları Göster
    bütün ayarları denedim diyebilirim ama gözle görülür bir değişme olmadı,benim sorunum cpu oranı ve bu oranın oyun acıkken 70 kadarını systemin kullanması.system bu kadar cok cpu kullanınca oyun kasiyor haliyle,bir kac arkadasımda denedim onlarda böyle bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: SonArtikBuİsim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

ıvır zıvır ile olacak iş degil.adam 8800gts ile 30 40 fps alıyorum diyor.ben 1950 pro ile 333 sabit alıyorum.oyun ayarlarında yada driverda bi sorun olabilecegini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7he mcRp -- 29 Kasım 2008; 15:35:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.