Şimdi Ara

Cod2 de düşük fps sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • söylediğim gibi oyun ayarlarında bir problemim oldugunu sanmiyorum.directx 7 de,AA kapali,grafik ayarlarıda low da.sizin oyun multiplayer veya online acıkken ctrl-alt-del yaptıgınızda acılan windows görev yöneticisi/işlemler kısmında system in cpu oranı nedir acaba?ben bir kac arkadasımın pc'sinde baktım onlarda systemin cpu oranı 0,bende ise 70 oldugu icin call of duty cpu'yu rahat kullanamıyor ve sonuc olarakta fps düsük kalıyor.Buna ne yaptıysam cözüm bulamadım
  • Yeni nesil ekran kartları ile eski oyunlar çalıştırılınca böyle sorunlar olabiliyor
  • Sorun hiçbirinizin dediği şeyler değil.. nette oynarken ctr+alt+del yaparsanız pnkbstrb.exe nin cpu'nun yuzde 70 lere varan emişini görürsünüz.. son zamanlardaki sorun bu.. ve herkeste var..sadece yuksek fps alanlar az etkılendıklerı ıcın anlamıyorlar.. nasıl cozulur bende bılmıyorum.. lutfen saçma sapan korsan falan demeyın de..
  • bende geforce 6200 turbo cache var
    1 gb 277 mhz ram
    p5gd2-x anakart
    p4 3.0 ghz

Ben bu sistemde cod2 yi sp'de de 91 mp'de de 91 fps ile oynuyorum
    Ancak 640x480 di galiba bunda aa dahil bazı özellikler kapalı directx7 de oynuyorum.(Bu mp ayarı)
    sp de bundan biraz daha iyi ayarlarda oynuyorum.Cod da mp oynarken fps fark ediyo sp kine göre
  • ben yaklaşık 4 yıldır oynuyorum geçenlerde arkadaşımada aynısı oldu pc de virüs vardı format attı sorun düzeldi bu arada Ghz haricinde diğer parçaları senin parçalarla aynı ve 125 sabit fps alıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: wadex

Yeni nesil ekran kartları ile eski oyunlar çalıştırılınca böyle sorunlar olabiliyor

O ekran kartı nerdeyse cod2 den eski
  • ARKADAŞLAR BENDE MP DE OYNARKEN ATEŞ ETMİYOR ÇOK GARİP BİR OLAY BİRDE BEN OYUNU KOPYALADIM ACİL YARDIM CEVAPLARINIZI osman_dal_1994@hotmail.com a gönderirdseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dagliogluosman

ARKADAŞLAR BENDE MP DE OYNARKEN ATEŞ ETMİYOR ÇOK GARİP BİR OLAY BİRDE BEN OYUNU KOPYALADIM ACİL YARDIM CEVAPLARINIZI osman_dal_1994@hotmail.com a gönderirdseniz sevinirim

/bind mouse1 +attack
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.