söylediğim gibi oyun ayarlarında bir problemim oldugunu sanmiyorum.directx 7 de,AA kapali,grafik ayarlarıda low da.sizin oyun multiplayer veya online acıkken ctrl-alt-del yaptıgınızda acılan windows görev yöneticisi/işlemler kısmında system in cpu oranı nedir acaba?ben bir kac arkadasımın pc'sinde baktım onlarda systemin cpu oranı 0,bende ise 70 oldugu icin call of duty cpu'yu rahat kullanamıyor ve sonuc olarakta fps düsük kalıyor.Buna ne yaptıysam cözüm bulamadım
Yeni nesil ekran kartları ile eski oyunlar çalıştırılınca böyle sorunlar olabiliyor
Sorun hiçbirinizin dediği şeyler değil.. nette oynarken ctr+alt+del yaparsanız pnkbstrb.exe nin cpu'nun yuzde 70 lere varan emişini görürsünüz.. son zamanlardaki sorun bu.. ve herkeste var..sadece yuksek fps alanlar az etkılendıklerı ıcın anlamıyorlar.. nasıl cozulur bende bılmıyorum.. lutfen saçma sapan korsan falan demeyın de..
Ben bu sistemde cod2 yi sp'de de 91 mp'de de 91 fps ile oynuyorum Ancak 640x480 di galiba bunda aa dahil bazı özellikler kapalı directx7 de oynuyorum.(Bu mp ayarı) sp de bundan biraz daha iyi ayarlarda oynuyorum.Cod da mp oynarken fps fark ediyo sp kine göre
ben yaklaşık 4 yıldır oynuyorum geçenlerde arkadaşımada aynısı oldu pc de virüs vardı format attı sorun düzeldi bu arada Ghz haricinde diğer parçaları senin parçalarla aynı ve 125 sabit fps alıyor
quote:
Orjinalden alıntı: wadex
Yeni nesil ekran kartları ile eski oyunlar çalıştırılınca böyle sorunlar olabiliyor
O ekran kartı nerdeyse cod2 den eski
ARKADAŞLAR BENDE MP DE OYNARKEN ATEŞ ETMİYOR ÇOK GARİP BİR OLAY BİRDE BEN OYUNU KOPYALADIM ACİL YARDIM CEVAPLARINIZI osman_dal_1994@hotmail.com a gönderirdseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: dagliogluosman
ARKADAŞLAR BENDE MP DE OYNARKEN ATEŞ ETMİYOR ÇOK GARİP BİR OLAY BİRDE BEN OYUNU KOPYALADIM ACİL YARDIM CEVAPLARINIZI osman_dal_1994@hotmail.com a gönderirdseniz sevinirim
/bind mouse1 +attack
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme